ruudvanhorssen

profiel ruudvanhorssen

Naam

RGA van Horssen

Reviews

0

Foto's & tips

17

Blogs

0

Lid sinds

11 April 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Costa Rica

Fav. stad

Hanoi

Over mij

Samen met mijn vriendin probeer ik zoveel mogelijk te reizen. We houden ervan om vooral zo min mogelijk te boeken, dus vaak alleen de vliegtickets. Hoe minder toeristisch, hoe mooier..

Mijn Motto

'Haal je kop uit het zand, en steek um in de wind!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Panasonic

Model

FZ1000

Overige

GoPro Hero 4

 

7 reactie(s) bij "ruudvanhorssen"

 • profile image comment

  Hoi Ruud, Bedankt dat je mijn foto Berendillema's hebt toegevoegd aan je favoriete foto's. Het was voor ons erg gaaf om een dag bij de Grizzlyberen te mogen verblijven en op ook zo'n korte afstand. Indrukwekkend mooi. Fijne dag, Paula

  Door Leeu • geplaatst op 2016-01-17 10:54:07
 • profile image comment

  Hoi Ruud, bedankt voor je reactie. Het verblijf was een stuk groter dan je op de foto ziet hoor! Prachtige dierenfoto's heb je trouwens.

  Door elskuiper • geplaatst op 2016-01-16 22:58:39
 • profile image comment

  Hoi Ruud, Wat leuk dat je mijn foto Van de vliegenmepper favoriet hebt gemaakt. Daar ben ik erg blij mee! Groet Ferdi

  Door vulture1960 • geplaatst op 2016-01-06 18:50:26
 • profile image comment

  Haha geen sorry! Bijna elke nieuweling begint zo enthousiast :-) Je hebt een toffe reis gemaakt zo te zien! Dus hopelijk blijf je lekker doorplaatsen de komende tijd. Nogmaals welkom!

  Door JMoerkens • geplaatst op 2015-09-21 09:36:07
 • profile image comment

  Oei, sorry Hans.. Had ik niet in de gaten!! Bedankt voor de tip!

  Door ruudvanhorssen • geplaatst op 2015-09-20 20:59:07
 • profile image comment

  Hoi Ruud! Zie nu dat je wel héél enthousiast aan het plaatsen bent! En hele mooie foto's ook. Ik zou je toch willen adviseren om je te beperken tot een foto of drie maximaal per dag. Dit advies vind je ook terug in de FAQ, een artikel van de redactie met richtlijnen over gebruik van de site als reporter. Dit wordt geadviseerd, zodat je andermans foto's niet te snel van de hoofdpagina verdringt, en de foto's de aandacht krijgen die ze verdienen. Als iedereen zoveel plaatst is het geen doen meer om elkaar bij te houden met reacties :-) Je zult ook merken dat je foto's meer reacties krijgen als je spaarzamer plaatst. Verder een groot welkom, en ben benieuwd naar de rest van je foto's! Have fun op de site! Groet, Hans

  Door JMoerkens • geplaatst op 2015-09-20 19:48:28

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (17)

'519548' door ruudvanhorssen '519548' door ruudvanhorssen

NicaraguaCaribische kust

NicaraguaCaribische kust

Spinnetjes in...Nicar

ruudvanhorssen

Deze spinnen zijn ongeveer zo groot als je handpalm en zien er prachtig uit. Het schijnt dat ze ongevaarlijk zijn, maar toch durfde ik ze niet aan te raken! :p

'506788' door ruudvanhorssen '506788' door ruudvanhorssen

Costa RicaGuanacaste

Costa RicaGuanacaste

Tarantula bij Rincon.

ruudvanhorssen

Dat was even schrikken! Deze grote vogelspin kwam ik tegen tijdens een avondwandeling in de buurt van Nationaal Park Rincon de la Vieja. We verbleven hier trouwens in de Rancho Currubande Lodge, echt een aanrader.

'518536' door ruudvanhorssen '518536' door ruudvanhorssen

Costa RicaPuerto Viejo

Costa RicaPuerto Viejo

Colibri

ruudvanhorssen

Tijdens onze trip naar Nicaragua en Costa Rica spotten we regelmatig deze schitterende kleine vogeltjes maar ze zijn echt moeilijk te fotograferen... Ze flitsen alle kanten op!

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (3)

'518819' door frankpuravida '518819' door frankpuravida

TanzaniaZanzibar eiland

TanzaniaZanzibar eiland

Boodschappen doe je..

frankpuravida

Wie is hier nu de moeite waard om te bekijken. Ik of deze Zanzibariaan? We dachten allebei hetzelfde waarschijnlijk en stopten, keken elkaar aan, lachten en gingen weer verder. Een korte ontmoeting ergens langs de kust van Zanzibar, daar waar de locals relaxed hun leven leiden. Gewoon de dagelijkse boodschappen. Hier hoef je je niet druk te maken om een winstpakker....deze voorraad palmresten is gewoon gratis. Jambo!!

'516386' door Jan-Petra '516386' door Jan-Petra

MongoliëNoordwest Mongolie

MongoliëNoordwest Mongolie

Eagle Hunter

Jan-Petra

De bevolking van de provincie Bayan Olgii in het uiterste Noordwesten van Mongolië bestaat voor een groot gedeelte uit Kazachen; een islamitisch nomadenvolk van Turkse afkomst. In de ijskoude Mongoolse winter jagen deze Kazachen met afgerichte steenarenden op marmotten, konijnen, vossen en soms zelfs wolven. Een eeuwenoude traditie die waarschijnlijk rond 940 na Christus is ontstaan. Afgelopen september hebben wij het prachtige Mongolie bezocht en hebben we overnacht bij een eagle hunter familie. Dit is onze gastheer eagle hunter Agalai.

'214153' door Leeu '214153' door Leeu

Verenigde StatenAlaska

Verenigde StatenAlaska

Beren dilemma's!

Leeu

Deze Grizzly heeft een lekkere, sappige zalm gevangen. Je ziet die ander denken: Waarom hij wel en ik niet! Verder vraagt hij zich af of zijn visplekje slechter is. Is die andere beer groter en sterker of kan ik een poging wagen om die zalm af te pakken of hem te verjagen van kennelijk toch een beter plekje. Dat zijn toch wel Beren dilemma's!