Pucksanders

profiel Pucksanders

Naam

puck sanders

Reviews

0

Foto's & tips

27

Blogs

1

Lid sinds

19 May 2008

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Antarctica

Fav. stad

Buenos Aires

Over mij

Vroeger lerares Lich. Opvoeding en Duits. Tegenwoordig reisbegeleider en reiziger met accent op contact met mensen uit niet-Westerse culturen.

Mijn Motto

'reizen is léven !! Door het reizen verbreed je je horizon letterlijk en figuurlijk !'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Laat een reactie achter

10 reactie(s) bij "Pucksanders"

 • profile image comment
  Door Scubasheila• geplaatst op 19 Jun 2010 | 18:00:13

  Wow... volgens mij ben je met een inhaalslag bezig :-) Je plaatst wel heel veel foto's in één keer. Het is handiger om ze te verspreiden over meerdere momenten. Zo is de kans groter dat ze allemaal worden bekeken.
  Groetjes,
  Sheila

  Bericht aangepast op 08:25:46
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 23 Apr 2012 | 18:47:36

  Wow!
  Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 10 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen?
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 03:24:14
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 16 Jan 2013 | 18:02:45

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD?
  Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld.
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 12:11:26
 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 24 Jun 2010 | 12:41:26

  Beste Puck,

  Helaas hebben we je foto 'Jan met varken' offline gezet omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te zetten. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld de Kalverstraat in Amsterdam.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 07:51:21
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 19 Sep 2012 | 09:58:23

  Beste Puck,

  Helaas hebben we je foto 'Jongetje in dorpje...' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's te plaatsen waarin het geslachtsorgaan zichtbaar is.

  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 19:27:20
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 13 Sep 2012 | 08:06:33

  Beste Puck,

  Helaas hebben we je foto 'olifant wil toenadering' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Hier val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld het Vaticaan in Rome.

  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 19:21:05
 • profile image comment
  Door Vandepitteluc• geplaatst op 23 Dec 2010 | 17:36:43

  Hey Puck,
  Blijkbaar niet stil gezeten de laatste tijd! We konden je niet meer bereiken via de ons gekende email adressen... misschien lukt het langs deze weg?
  Heel veel groetjes van Luc en Marleen uit Aarschot

  Bericht aangepast op 01:48:15
 • profile image comment
  Door GrietBuis• geplaatst op 19 Jun 2010 | 20:09:51

  Hoi Puck,
  Wat jammer dat je zoveel foto's in één keer plaatst! Ze krijgen zo minder aandacht en ook ander foto's sneeuwen onder in de massa. Een goed gemiddelde is 2 á 3 foto's per dag. Neem ondertussen eens een kijkje bij andere foto's, tips en blogs. Wie weet wat voor leuks je daar nog tegen komt.
  Succes op de site,
  Grietje

  Bericht aangepast op 21:35:12
 • profile image comment
  Door Gosie• geplaatst op 09 Jan 2009 | 15:40:52

  Hallo Puck,
  Een mooie lapse muts. Ben daar ook geweest maar de meeste RR doen dat via reisreporter en dat is jammer. Er zijn helaas niet zo veel. Ik heb er drie opgezet en er komen nog meer kijk maar eens op mijn site.
  Groeten van Henk

  Bericht aangepast op 13:59:05
 • profile image comment
  Door Saphira• geplaatst op 04 Jun 2008 | 13:19:22

  Beste Reisreporter,

  Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters.

  Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters!

  Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina.

  Veel plezier met reageren!

  Webmaster Reisreporter

  Bericht aangepast op 06:34:49

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (27)

'260094' door Pucksanders '260094' door Pucksanders

PeruHuaraz

PeruHuaraz

Klederdracht in de...

Pucksanders

In de Andes is de traditionele klederdracht nog het meest bewaard gebleven. In Huaraz, de bekendste plaats van de Cordillera Blanca, zijn de jongeren al Westers gekleed. In de dorpen in de omgeving zie je nog vrouwen en mannen traditioneel gekleed. De bolrok van de vrouw schijnt af te stammen van de rokken van Spaanse vrouwen uit de 19e eeuw.

'260114' door Pucksanders '260114' door Pucksanders

PeruHuaraz

PeruHuaraz

Avondstemming in...Vi

Pucksanders

'sAvonds in Vicos kun je de meest spectaculaire zonsondergangen en avondglooien zien, omdat je zo hoog zit en er geen luchtvervuiling is. Wij waren er via tourismcenter 'Respons' opgezet door een Nederlandse jongeman. www.respons.org travel@respons.org .

'260113' door Pucksanders '260113' door Pucksanders

PeruHuaraz

PeruHuaraz

Oma 's avonds bij de.

Pucksanders

In Vicos kun je zien hoe de bevolking leeft. Je slaapt in een stenen guesthouse, dat iedere familie speciaal voor bezoekers heeft gebouwd. Zelf slapen ze in hun lemen 'woning'. 's avonds brengt oma de familie-schapen naar hun omheining.

Laatste blogs (1)

Ontmoeting met Kanzeon Jan en ik zitten op de harde houten bank en kijken naar wat er vlak voor ons gebeurt. In Antigua (Guatemala) staat deze schrijn van Hermano (broeder) Pedro de San José Betha... Lees meer

Community updates

COMMUNITYLEDEN IN THE SPOTLIGHT

13-05-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 99, met daarin een prachtige selectie communitybeelden. Deze editie vind je de mooiste foto's terug van Corriedewinter, Antwan, Zandkorrel, Mirandanoomen, Esthers, Ameerakker en Wisseschout. Verder trakteren we je op de mooiste verhalen uit onder andere Brazilië, Griekenland, Marokko en Papoea-Nieuw Guinea en geven we volop tips hoe je een wereldreis aanpakt. Veel lees- en kijkplezier alvast! 

COLUMBUS COMMUNITYWEDSTRIJD 2021 IS VAN START

06-05-2021 Met een beetje vertraging is het dan eindelijk zover: we trappen af met de Columbus communitywedstrijd 2021! Sinds maart 2020 leven we in een nieuwe realiteit: een wereld waarin Corona niet alleen het gesprek van de dag is, maar onze levens er ook significant anders uit zijn gaan zien. Wij willen daar graag een tijdsdocument van maken met jullie foto's. Elke maand kunnen jullie foto's uploaden in een specifiek thema: het thema van mei is 'Steden in tijden van corona'. Niet alleen maak je kans op publicatie in Columbus, maar ook op fantastische reizen! Lees alles over de wedstrijd hier

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 19 | Community-toppers


Zonsondergang op de immense zoutvlakte van Danakill. Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Zonsondergang op de immense zoutvlakte van Danakill door Dreamer666
2. Review: n.v.t. (geen nieuwe reviews)
3. Communitylid van de week: Graaf
4. Nieuwkomer: Livali

Doe mee aan onze fotowedstrijden

DE COMMUNITY-WEDSTRIJD IS VAN START!

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom starten we vandaag met een fotowedstrijd, die tot het einde van het jaar zal lopen. Elke maand kunnen jullie binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN WEEKENDJE WEG

Je hoeft niet naar het buitenland te gaan om onvergetelijke reiservaringen te hebben. Waar ga jij in eigen land graag naartoe voor een dagje, weekendje of weekje weg om even te reconnecten met de natuur? Stuur ons een leuke foto van jouw favoriete Nederlandse reistip. Elke maand belonen we de beste tip met een avontuurlijk weekendje weg in Nederland. Deze maand maak je kans op een avontuurlijk weekendje weg + een Natuurhuisje in Drenthe. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik