Ottoline1

profiel Ottoline1

Naam

ottoline Ravelli echtg. van Verwoerdt

Reviews

0

Foto's & tips

59

Blogs

0

Lid sinds

14 September 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Verenigde Staten

Fav. stad

San Francisco en Cartagena

Over mij

ben een levensgenieter en ga graag samen met Frans, mijn man op vakantie zodra er zich maar een gelegenheid voor doet.

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

Eos 450D

Overige

standaardlens EFS 18-55mm, zoomlens EF 55-250 mm

Laat een reactie achter

6 reactie(s) bij "Ottoline1"

 • profile image comment
  Door Rhodaxx• geplaatst op 16 Sep 2011 | 20:03:09

  Dag Otteline,

  Welkom op de site. Mag ik je een tip geven? Plaats niet teveel foto's achter elkaar, dan krijgen ze niet de aandacht die ze mogelijk verdienen.

  Groetjes,
  Rhoda

  Bericht aangepast op 23:41:20
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 01 Oct 2013 | 07:34:49

  Beste Otteline,

  Helaas hebben we je foto 'Kolibries' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Hier val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld het Vaticaan in Rome.

  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 07:05:44
 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 10 Oct 2011 | 10:36:24

  Beste Ottoline1,

  Helaas hebben we je foto 'het kleine grutk' moeten verwijderen omdat het alleen toegestaan is om foto's te plaatsen van dieren in het wild. Foto's van dieren in gevangenschap mogen alleen geplaatst worden als de dieren (bijna) niet meer in het wild te vinden zijn, zoals de orang oetan.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 09:57:42
 • profile image comment
  Door EvanderHel• geplaatst op 09 Oct 2011 | 12:10:36

  Hallo Ottoline, je foto van klein grut is niet toegestaan hier op de site, omdat het om huisdieren gaat. Kijk maar eens bij het tabje "Zo werkt het" dan kun je het daar allemaal eens rustig lezen. Bovendien staat de foto er gekanteld op! Er zijn nog geen reacties gegeven, dus kun je de foto er nu nog gewoon zelf afhalen. Misschien een kleine tip waar je iets aan hebt. De puppies zien er overigens wel erg lief uit!
  Gr. Ellen

  Bericht aangepast op 09:56:09
 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 19 Sep 2011 | 08:19:40

  Beste Ottoline,

  Helaas hebben we je foto 'In de Natuur' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Daar val jij zelf (of je partner) ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld de Kalverstraat in Amsterdam.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 09:07:51
 • profile image comment
  Door Mireille• geplaatst op 16 Sep 2011 | 19:16:09

  Dag Otteline,
  Welkom op RR. Ik dnek dat je diertjes beter tot hun recht komen als je de foto wat bijsnijdt en het beestje niet pal in het midden hebt. Zoalng de foto nog neit beoordeeld is kun je de foto verwijderen met het rode kruisje en wat bijsnijden en opnieuw plaatsen. Succes en veel plezier.
  groeten Mireille

  Bericht aangepast op 09:05:01

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (59)

'379483' door Ottoline1 '379483' door Ottoline1

Nederlandse AntillenWillemstad

Nederlandse AntillenWillemstad

Gekleurde huizen van.

Ottoline1

Wat een kleurijk eiland, dat Curacao. Bekend om zijn pontonbrug en de Julianabrug. Maar dit eiland heeft nog zoveel meer te bieden. De prachtige natuur en de kleurijke steden. Het Parlementsgebouw in Willemstad maar ook deze gebouwen aan de haven in Willemstad. Om een warm gevoel van over te houden.

'406510' door Ottoline1 '406510' door Ottoline1

CaymaneilandenGrand Cayman

CaymaneilandenGrand Cayman

Kleur van de zee

Ottoline1

Deze foto wil ik niemand ontnemen. Na een heerlijke dag met schildpadden, dolfijnen en andere dieren komen wij weer terug bij onze boot. We werden daarvoor in de tender naar ons schip gebracht, met het overstappen van de tender en de cruiseboot keek ik naar beneden. Ongelooflijk wat een mooie kleur blauw heeft daar de zee. Je zou denken dat je in een zwembad zit.

'406512' door Ottoline1 '406512' door Ottoline1

CaymaneilandenGrand Cayman

CaymaneilandenGrand Cayman

Ander gedierte

Ottoline1

Bij een bezoekje van een schildpadden farm op dit geweldig mooie eiland , kon ik het niet laten van een van deze dieren een foto te maken. Daarna was het zwemmen met dolfijnen. en ook een manta ray gevoeld. Geweldig.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik