Ottoline

profiel Ottoline

Naam

ottoline ravelli

Reviews

0

Foto's & tips

21

Blogs

0

Lid sinds

15 June 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Jamaica

Fav. stad

miami

Over mij

Gehuwd met Frans, moeder van twee volwassen kinderen.

Mijn Motto

'geniet van het leven '

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

eoas 450 d

Overige

lenzen. 18-55 mm en 75- 300 mm en 55-250 mm

Laat een reactie achter

5 reactie(s) bij "Ottoline"

 • profile image comment
  Door Ejbaaijens• geplaatst op 05 Jan 2013 | 22:01:13

  Hoi Ottoline,
  Je hebt vanavond veel mooie foto's geplaatst. Omdat het er zoveel zijn, krijgen ze niet de aandacht die ze verdienen. Het is beter om per dag zo'n 3 foto te plaatsen. Je krijgt dan leuke reacties van andere reisreporters. Je kunt nu nog enkele foto's weghalen door het rode kruisje aan te klikken. Later kun je ze dan alsnog plaatsen. Veel succes!
  Groetjes, Erik

  Bericht aangepast op 11:44:18
 • profile image comment
  Door Ottoline• geplaatst op 15 Jun 2010 | 12:49:08

  Deze foto is gemaakt in Panama bij de Embera indianen. Zij leven nog met en van de natuur.

  Bericht aangepast op 07:36:57
 • profile image comment
  Door Dragonfly• geplaatst op 19 Sep 2013 | 14:10:44

  Dag Ottoline,

  Misschien is het handiger wat minder foto's tegelijk te plaatsen? Zo krijgen andere foto's ook een kans. O-p deze manier wordt er nooit op al jouw foto's gestemd.
  Hartelijke groet,

  Norma

  Bericht aangepast op 06:19:28
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 09 Jan 2013 | 19:53:00

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD?
  Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld.
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 21:39:56
 • profile image comment
  Door Ottoline• geplaatst op 05 Jan 2013 | 19:32:51

  deze foto is gemaakt tijdens de On Deck for Cure loop. 5 kilometer voor the Susan Koomen On Deck for Cure stichting. Dit word op elke cruiseboot van de H.A.L. georganiseerd.

  Bericht aangepast op 21:23:20

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (21)

'376554' door Ottoline '376554' door Ottoline

Britse MaagdeneilandenRoad Town

Britse MaagdeneilandenRoad Town

Strand in Tortola

Ottoline

Op het gastvrije vriendelijke en warme Tortola. Een prachtig strandje met uitzicht op de nabij gelegen eilanden. Deze trip gemaakt met een toeringcar nadat we aangekomen waren met de Cruiseboot van de HAL

'403929' door Ottoline '403929' door Ottoline

PeruTrujillo

PeruTrujillo

Chanchan

Ottoline

Dit Wereld Erfgoed , CHAN CHAN, stamt uit 100 jaar voor Christus. Een hele grote vesting voor duizenden inwoners. Momenteel gedeeltelijk in reconstructie. Ongelooflijk prachtig , dat dit behouden is gebleven, is heel bijzonder. Een vestingstad van zand en aarde voor een hele bevolkingsgroep. Je kon goed de verdeling zien van de rangordes uit die tijd. Iedere rangorde had zijn eigen versierselen in het bouwwerk.

'403930' door Ottoline '403930' door Ottoline

PeruTrujillo

PeruTrujillo

Bamboo boten

Ottoline

Aan de kust bij Trujillo kwamen we de daar bekende boten tegen. Ze worden door de vissers zelf gevlochten van Bamboe bladeren. Schijnen erg sterk te zijn en voor ons gingen de vissers met hun boten de zee in om te laten zien dat ze sterk zijn.

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 37 | Community toppers

Ongerept Ndutu Foto: Ellen69

1. Topreview: Namibië • Twyfelfontein door ... (wil de Communitylid zich op het profiel vd redactie melden? De naam zal z.s.m. weer zichtbaar worden.)
2. Topfoto & tip: Ongerept Ndutu door Ellen69
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: LRison
5. Nieuwkomer: A.debeen

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik