mtooren

profiel mtooren

Naam

mtooren Tooren

Reviews

0

Foto's & tips

65

Blogs

0

Lid sinds

22 June 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

40D

 

4 reactie(s) bij "mtooren"

 • profile image comment

  Beste Mtooren, We hebben de tweede foto van 'kale duinen' verwijderd, omdat het niet is toegestaan twee keer dezelfde foto met een andere uitsnede te plaatsen. We willen je vragen slechts één foto per serie te uploaden. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, De Fotoredactie

  Door FOTOREDACTIE • geplaatst op 2011-11-18 11:09:09
 • profile image comment

  Hoi, Ik heb net met interesse je fotoalbum bekeken en mis iets: rode sterren! Hierbij even mijn waardering. Groetjes, Marlies

  Door enroute2 • geplaatst op 2011-11-17 22:41:19
 • profile image comment

  Hallo Mtooren. Heb een tip voor je. Je plaatst erge mooie foto's maar door de hoeveelheid krijgen ze niet de aandacht die ze verdienen. Plaats er 1 of 2 per keer. Geheel vrijblijvend natuurlijk. gr willemien

  Door Willemien • geplaatst op 2011-07-03 17:12:20
 • profile image comment

  Beste mtooren, Helaas hebben we je foto 'Intimiderend' moeten verwijderen, omdat het alleen is toegestaan om foto's van dieren in het wild te plaatsen. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan; hieronder vallen ook huisdieren en zwerfdieren. Alleen als de dieren (bijna) niet meer in het wild voorkomen, zoals de orang oetan, of een cultuur representeren, zoals een husky, maken we een uitzondering. Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

  Door FOTOREDACTIE • geplaatst op 2011-06-28 07:40:01

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (65)

'322057' door mtooren '322057' door mtooren

Groot-BrittanniëEngeland

Groot-BrittanniëEngeland

Grot van merlijn

mtooren

Tijdens onze vakantie bezoeken wij Tintagel Castle, de plaats waar de legendarische koning Arthur zou zijn geboren. Aan de voet van het kasteel ligt een grot die bij hoog tij helemaal onderloopt. Volgens de legende woonde Merlijn de tovenaar hier vroeger.

'323234' door mtooren '323234' door mtooren

Finland

Finland

Sneeuwuil in de buurt

mtooren

Tijdens onze huskytocht in Finland kwamen we deze sneeuwuil tegen. Met zijn lengte van 60 cm en een spanwijdte van meer dan een meter is de sneeuwuil in staat om grote prooien te doden. Hij pakt hazen en grote vogels. De jachtmethode bestaat voor een groot deel uit op een plek met 360 graden zicht zitten en wachten op een beweging die de positie van een dier verraadt. Dan vliegt de uil laag over de grond en laat zich op de prooi vallen, met zijn krachtige klauwen uitgestrekt om te doden.

'327271' door mtooren '327271' door mtooren

ItaliëToscane

ItaliëToscane

Zonnebloemen in...Tos

mtooren

Ook dit jaar zijn we weer met vakantie gegaan naar Toscane.Een streek die ons zeer goed bevalt. Echter door de droogte in het voorseizoen waren er dit jaar niet zoveel zonnebloemen te zien we moesten echt zoeken. Gelukkig vonden we dit veldje nog.

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 21 | Community toppers

Black Death. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Agadir van Ait Kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Black Death door Dreamer666
3. Topblog: Pats! door Doppie
4. Communitylid van de week: Jomo01
5. Nieuwkomer: DeReisdame

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik