Martijnenjessika

profiel Martijnenjessika

Naam

Jessika Holterman

Reviews

0

Foto's & tips

62

Blogs

0

Lid sinds

01 February 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Cuba

Fav. stad

Riga

Over mij

Wij zijn Martijn en Jessika, 34 en 31 jaar. We proberen iedere zomer een week of vier te genieten van een verre reis, en daarnaast korte breaks in Europa te doen. Martijn is tijdens de vakanties de fotograaf, Jessika de cameravrouw. De volgende reis gaat naar hopenlijk weer naar Afrika!

Mijn Motto

'Zo veel en vaak mogelijk genieten. En als het even kan de volgende vakantie al geregeld hebben voordat we vertrekken.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Olympus

Model

E520

Overige

Objectieven Olympus 40-150 mm, 70-300 mm, 14-42 mm en macrolens 35 mm. Pocketcamera Panasonic TZ8

Laat een reactie achter

5 reactie(s) bij "Martijnenjessika"

 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 29 Nov 2010 | 14:45:19

  Beste Jessika,

  Helaas hebben we je foto 'Semonggoh vs Sepilok ' moeten verwijderen omdat het alleen toegestaan is om foto's te plaatsen van dieren in het wild. Foto's van dieren in gevangenschap mogen alleen geplaatst worden als de dieren (bijna) niet meer in het wild te vinden zijn, zoals de orang oetan, zo veel mogelijk in hun natuurlijke omgeving, dus zonder verzorgers.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 20:45:12
 • profile image comment
  Door Kasangua• geplaatst op 27 Nov 2010 | 13:04:27

  Hallo Jessika,
  Bedankt voor de diverse reacties, heel leuk!
  Groetjes, Ingrid.

  Bericht aangepast op 01:31:52
 • profile image comment
  Door Joanna• geplaatst op 02 Feb 2010 | 13:28:50

  Hoi Jessika, ik zat eens door oude tips te bladeren en zag dat jullie een paar leuke reacties en tevens goede aanvulling hadden geplaatst bij een paar Botswana tips, thanks! Leuk dat jullie dezelfde ervaring hebben!
  Het nieuwe RR systeem is handiger, omdat we nu een mailtje krijgen bij een nieuwe reactie. Nu reageer ik een beeeeetje laat! Zie dat jullie op dit moment niet actief zijn, wie weet komt dat weer? groetjes en veel reis- en fotografie plezier!! Anna

  Bericht aangepast op 18:25:13
 • profile image comment
  Door Dannybianca• geplaatst op 02 Feb 2009 | 17:30:18

  Hallo Jessika,

  De gorilla's waren echt fantastisch! Echt één van de mooiste momenten die wij tijdens het reizen hebben meegemaakt. Wij zijn inderdaad georganiseerd geweest. Uganda is niet echt makkelijk om zelf te organiseren zeker de permits die je nodig hebt voor het bezoeken van de gorilla's. Wij zijn met Habari travel naar Uganda en Rwanda geweest. www.habaritravel.nl. Voor een leuke impressie van hoe zo'n reis er uit ziet kun je onze film over Uganda en Rwanda bekijken : http://www.dannybianca.nl/video.html
  Veel plezier met het uitzoeken van een reis naar dit fantastische continent!
  Groetjes Danny en Bianca

  Bericht aangepast op 14:12:09
 • profile image comment
  Door Gorke• geplaatst op 01 Feb 2009 | 17:09:06

  Hallo Jessika,

  Handig hè zo,n site hier lees en zie je nog eens wat. Leuk dat jullie even een paar foto`s van Pai hebben geplaatst zo krijg ik er een beetje beeld bij bedankt en nog veel plezier op deze site.

  Groetjes, Margo

  Bericht aangepast op 14:11:21

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (62)

'287718' door Martijnenjessika '287718' door Martijnenjessika

MaleisiëKuching

MaleisiëKuching

Aapies kijken

Martijnenjessika

De Orang Oetangs bij het Semonggoh opvangcentrum bij Kuching nemen alle tijd om te poseren voor de toeristen. Dit is één van de vele mooie foto's die we daar gemaakt hebben. Zou hij net zo geboeid naar ons kijken als wij naar hem?

'208981' door Martijnenjessika '208981' door Martijnenjessika

BotswanaGaborone

BotswanaGaborone

Slaap lekker....

Martijnenjessika

Door heftig onweer en stortregen kon onze gamedrive in Mokolodi NP helaas niet doorgaan. Teleurgesteld zaten we ons in het restaurant te vervelen, toen twee mannen ons vroegen of we meegingen op een night drive. Onze verregende middag werd helemaal goedgemaakt toen we deze slapende jonge kippen in een boom zagen. De gids noemde ze Franklins.

'287932' door Martijnenjessika '287932' door Martijnenjessika

BruneiBandar Seri Begawan

BruneiBandar Seri Begawan

Omar Ali Saifuddein..

Martijnenjessika

De prachtige Sultan Omar Ali Saifuddin moskee staat midden in de hoofdstad Bandar Seri Begawan, en wordt ook wel de Father's Mosque genoemd. Hij is vernoemd naar de vader van de huidige sultan, die iets buiten de stad een nog grotere moskee heeft laten bouwen. De hoofdminaret van 52 meter hoog is het hoogtste punt van de moskee én van de stad, andere gebouwen in de stad moeten lager zijn.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik