mandyvanhouten

profiel mandyvanhouten

Naam

Mandy van Houten

Reviews

0

Foto's & tips

16

Blogs

6

Lid sinds

02 January 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Costa Rica

Fav. stad

Rome

Over mij

Reizen zit in mijn bloed. Het liefst zo lang en zo ver mogelijk. Hoe exotischer, hoe beter! Na een MBO studie in de toeristische sector ben ik aan een HBO studie Journalistiek begonnen aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb een fotominor afgerond en ben zowaar nog verslaafder geraakt aan fotograferen. Wildlife, steden, portret en macrofoto's maak ik het liefst.
Over één jaar ben ik afgestudeerd. Dan wil ik mijn twee studies combineren en mijn droombaan vinden als journaliste/fotografe bij een reismagazine zoals Columbus.

Mijn Motto

'Een jaar niet gereisd is een jaar niet geleefd!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 500D

Overige

Kitlens 18-55 mm, portretlens 50 mm 1.8, zoomlens 100-200 mm.

 

8 reactie(s) bij "mandyvanhouten"

 • profile image comment

  Hi Mandy Jammer dat je stilleven is verwijderd! Vond 't een mooie foto. misschien dat je ;m kunt gebruiken voor het GGMAF blogthema?? (zie bij blogs of bij Gerrit Gaspedaal) Groetjes, Els

  Door abytravel • geplaatst op 2012-05-03 18:26:02
 • profile image comment

  Beste Mandy, Helaas hebben we je foto 'Stil-leven in de Souks van Marrakech' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van een huisdier te plaatsen. Zie faq: - Dieren horen gefotografeerd te worden in hun natuurlijke habitat. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan; hieronder vallen ook huisdieren en zwerfdieren. Uitzondering: - Dieren die gemigreerd zijn en in het wild in een ander land leven - Dieren die niet of nauwelijks meer in het wild voorkomen en daar niet te fotograferen zijn, zoals Orang Oetans en Panda's. - Dieren die niet meer in het wild voorkomen maar een cultuur representeren, zoals een koe in Nederland of een husky in Finland. Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

  Door REDACTIE • geplaatst op 2012-05-03 07:12:35
 • profile image comment

  Hi Mandy, dank je voor je reactie op "Bellenblazen". De "rode ring" is het koord waarmee het jurypodium was afgezet;-) Groetjes, Els

  Door abytravel • geplaatst op 2011-06-22 14:34:26
 • profile image comment

  Graag gedaan! Groetjes Edwina

  Door edwinaverdingh • geplaatst op 2011-06-22 09:37:53
 • profile image comment

  Hoi Mandy, Misschien ben je er al achter, maar je verzamelt punten door de sterren die andere reporters aan je foto's geven (de grijze sterren onder de foto staan die je op dat moment bekijkt). 's-Nachts worden de punten berekend en de volgende ochtend zie je je aantal punten en je positie op de je homepage. Op "zo werkt het" staat alles verder uitgelegd. Groetjes, Bartholda

  Door Bartholda • geplaatst op 2011-06-21 19:56:48
 • profile image comment

  Hay Bartholda, Klopt, ik heb wat in te halen. Bedankt voor de tip, al ben ik blij verrast en verbaasd dat er rond dit tijdstip nog zoveel levendigheid op de site is. Verslavend is het in ieder geval zeker.

  Door mandyvanhouten • geplaatst op 2011-06-20 23:52:38
 • profile image comment

  Hallo Mandy, Ik zie dat je heel wat foto's op de site hebt gezet. Als je er echter teveel achter elkaar plaatst, krijgen ze niet de waardering die ze zeker verdienen. Maar ook de foto's van de andere reporters komen hierdoor in de verdrukking, en dat is zonde. Het advies is circa 4 foto's per dag/avond te plaatsen. Hierdoor zullen je foto's beter worden bekeken en gewaardeerd. Ik wens je veel plezier op deze verslavende site! Groetjes, Bartholda

  Door Bartholda • geplaatst op 2011-06-20 23:13:06
 • profile image comment

  Alles onder controle tijdens PADI-duik op Aruba

  Door mandyvanhouten • geplaatst op 2011-06-20 21:07:46

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (16)

'319077' door mandyvanhouten '319077' door mandyvanhouten

Dominicaanse RepubliekPunta Cana

Dominicaanse RepubliekPunta Cana

Hoge nood

mandyvanhouten

Dit Dominicaanse jongetje moet wel heel erg nodig plassen. Zijn broek hangt vast op zijn knieën. Gemaakt op het strand van Punta Cana, augustus 2005.

'356630' door mandyvanhouten '356630' door mandyvanhouten

MarokkoMarrakech

MarokkoMarrakech

Marokkaanse man doet.

mandyvanhouten

Deze foto is genomen op een traditionele berbermarkt aan de voet van de Atlas (berg). De man pastte op de ezeltjes die daar tijdelijk op de 'parkeerplaats' werden gestald. Een erg vermoeiende baan zo te zien ;) want de man deed even een lekker middagdutje.

'319235' door mandyvanhouten '319235' door mandyvanhouten

ArubaOranjestad

ArubaOranjestad

Carnaval dushi!

mandyvanhouten

Carnaval op Aruba moet je één keer in je leven hebben meegemaakt, wat een heerlijk feest! Jong en oud, blank en zwart; iedereen viert feest. Dit is één van mijn favoriete carnaval foto's (uit de tientallen die ik heb gemaakt), omdat de vrouw helemaal opgaat in de muziek en haar dans. Foto: 2007.

Laatste blogs (6)

Mijn fans (1)

Community updates

COLUMBUS 15 JAAR
09-06-2020 Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. Met veel plezier en gepaste trots kijken we deze zomer terug op 15 jaar reisontdekkingen.

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 26 | Community toppers

Slaapplaats in Dallol. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Openluchtmuseum in Rusland door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Slaapplaats in Dallol door Dreamer666
3. Topblog: Een avond op de Noordpier door TravelGoom
4. Communitylid van de week: Ellen69
5. Nieuwkomer: n.v.t.

week 25 | Community toppers

Ethiopië Mursi. Foto: Ameerakker

1. Topreview: Agadir van ait kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Ethiopië Mursi door Ameerakker
3. Topblog: Verloren in zand door Agrotewal
4. Communitylid van de week: E.J.
5. Nieuwkomer: Annaspets62

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

FOTOWEDSTRIJD: Culinair
Vreemde gerechtjes proeven, aparte drankjes proberen, nieuwe smaken en geuren ontdekken: het hoort er allemaal bij op reis. Deel nu je culinaire reisfoto's met ons en maak kans op publicatie in Columbus Travel én extra profielpunten.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik