Jackhermsen

profiel Jackhermsen

Naam

Jack Hermsen

Reviews

0

Foto's & tips

107

Blogs

0

Lid sinds

07 August 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Peru

Fav. stad

Arequipa.

Laat een reactie achter

10 reactie(s) bij "Jackhermsen"

 • profile image comment
  Door Mbrummans• geplaatst op 05 Jul 2013 | 09:41:56

  Hallo Jack,
  dank voor je reactie op mijn foto van het Catalina klooster. Leuk dat je schoonouders in Arequipa wonen. Prachtige stad en wat een geweldig land.
  Ik zag dat onze bezochte landen aardig overeenkomen. Grappig.
  Argentinie staat ook nog op mijn verlanglijstje! (eigenlijk heel Zuid-Amerika)

  Bericht aangepast op 13:42:25
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 23 Sep 2013 | 07:01:37

  Beste Jack,

  Helaas hebben we je foto 'Gondel' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld het Vaticaan in Rome.

  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 11:59:37
 • profile image comment
  Door PleunGroeneveld• geplaatst op 22 Sep 2013 | 10:26:58

  Hoi Jack, op de site kun je je foto niet meer roteren dus moet je dat echt even voor de plaatsing doen op je computer. Foto openen roteren en saven, Dan moet het goed zijn.
  Succes.
  Pleun

  Bericht aangepast op 21:01:57
 • profile image comment
  Door TravelGoom• geplaatst op 22 Sep 2013 | 07:14:56

  Jack, je moet ook niet vanuit je bed opzij foto's gaan plaatsen....

  Bericht aangepast op 06:37:27
 • profile image comment
  Door Agrotewal• geplaatst op 22 Sep 2013 | 07:36:23

  Jack, goede morgen je foto's staan scheef. Ik wil ze wel beoordelen maar dan graag recht zetten.

  Bericht aangepast op 06:27:33
 • profile image comment
  Door Krisreist• geplaatst op 28 Jun 2013 | 06:36:54

  Hallo Jack,

  Dank voor je reactie!! Inderdaad is de mist op de noordkaap zeer dicht. Wij konden ook nauwelijks iets zien, zo hadden we de beelden die er staan volledig gemist! Het blijft een rare gewaarwording dat die mist zo plotsklaps opzet en dan ook zo dicht kan zijn.

  Bericht aangepast op 02:14:45
 • profile image comment
  Door Pensionado• geplaatst op 12 Jun 2013 | 07:14:23

  Dag Jack,
  Wat leuk dat jouw vrouw uit Arequipa afkomstig is! Wij kennen die stad redelijk goed. Mijn dochter heeft er twee keer voor langere tijd bij een lokaal gezin gewoond. Met hen zijn wij ook op stap geweest (was heel goed voor ons Spaans want zij spraken niets anders) en we hebben plekken rondom de stad bezocht waar je als gewone toerist niet zo snel komt.
  En elke morgen dat uitzicht op die machtige vulkaan en het gezellige centrale plein met Tuturetu! Mijn dochter heeft er een documentaire gefilmd over de Chicha muziek en alle bekende Chica sterren -bands geïnterviewd.
  vr gr
  Rein

  Bericht aangepast op 01:55:51
 • profile image comment
  Door Fransvdg• geplaatst op 18 Aug 2012 | 07:19:12

  Hallo Jack,
  Ik zie dat Diana je de tip al gegeven heeft om niet te veel foto's achter elkaar te plaatsen. Vandaag zie ik er toch weer zes bij elkaar. Dat is zonde van je moeite, want dan worden ze niet allemaal bekeken en beoordeeld. Hierbij dus nogmaals het advies: spreid je foto's over de dag. Fijn weekend, Frans

  Bericht aangepast op 18:58:09
 • profile image comment
  Door Diana• geplaatst op 10 Aug 2012 | 07:56:01

  Hoi Jack,

  welko op RR en veel plezier op deze site! Als ik je een tipo mag geven: plaats niet teveel foto's in een keer want dan krijgen ze niet meer de wwaardering die ze verdienen en dat zou jammer zijn!

  Gr Diana

  Bericht aangepast op 18:46:25
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 12 Aug 2012 | 12:33:17

  Hallo!
  Ik zie dat je al een pak landen hebt bezocht! Kan je mij een top 10 van deze doorsturen?
  Ik ben namelijk bezig met een enquête!
  Welkom op deze site! Wouter

  Bericht aangepast op 18:39:43

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (107)

'366799' door Jackhermsen '366799' door Jackhermsen

ZwedenGoteborg

ZwedenGoteborg

Dalsland kanaal.

Jackhermsen

Het Dalsland kanaal bij Haverud. In midden Zweden ligt dit kanaal met 19 sluizen.Je kunt er rondvaarten maken om 45 meter te dalen naar het Vanernmeer. Of met een trein over de Haverud sluis rijden,trein stopt hier. Er zijn diverse oude herenhuizen in de omgeving te zien,maar het kanaal is al een mooie bestemming.

'408900' door Jackhermsen '408900' door Jackhermsen

PeruTrujillo

PeruTrujillo

Tempel van de maan.

Jackhermsen

In de omgeving van Trujillo kun je diverse opgravingen vinden. Deze opgraving van de tempel van de Maan is in volle gang. Het betreft hier een tempel van de Moche cultuur die hier was voor de Inca`s. Tot dusver zijn er 7 verschillende lagen ontdekt met mooie muurschilderingen. Elke laag werd over een voorgaande gebouwd met steeds nieuwe versieringen. Zeker de moeite waard om te bezoeken.

'393247' door Jackhermsen '393247' door Jackhermsen

NoorwegenKristiansand

NoorwegenKristiansand

Lindesnes Fyr.

Jackhermsen

Het zuidelijkste puntje van Noorwegen. Dicht bij Kristiansand staat deze vuurtoren die diende als baken voor schepen. Er zijn hier kleine archeologische opgravingen en een klein museum uit de Vikingtijd en de 2e Wereldoorlog. Een leuk uitje als je in het zuiden van Noorwegen op vakantie gaat. .

Community updates

COMMUNITYLEDEN IN THE SPOTLIGHT

13-05-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 99, met daarin een prachtige selectie communitybeelden. Deze editie vind je de mooiste foto's terug van Corriedewinter, Antwan, Zandkorrel, Mirandanoomen, Esthers, Ameerakker en Wisseschout. Verder trakteren we je op de mooiste verhalen uit onder andere Brazilië, Griekenland, Marokko en Papoea-Nieuw Guinea en geven we volop tips hoe je een wereldreis aanpakt. Veel lees- en kijkplezier alvast! 

COLUMBUS COMMUNITYWEDSTRIJD 2021 IS VAN START

06-05-2021 Met een beetje vertraging is het dan eindelijk zover: we trappen af met de Columbus communitywedstrijd 2021! Sinds maart 2020 leven we in een nieuwe realiteit: een wereld waarin Corona niet alleen het gesprek van de dag is, maar onze levens er ook significant anders uit zijn gaan zien. Wij willen daar graag een tijdsdocument van maken met jullie foto's. Elke maand kunnen jullie foto's uploaden in een specifiek thema: het thema van mei is 'Steden in tijden van corona'. Niet alleen maak je kans op publicatie in Columbus, maar ook op fantastische reizen! Lees alles over de wedstrijd hier

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 19 | Community-toppers


Zonsondergang op de immense zoutvlakte van Danakill. Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Zonsondergang op de immense zoutvlakte van Danakill door Dreamer666
2. Review: n.v.t. (geen nieuwe reviews)
3. Communitylid van de week: Graaf
4. Nieuwkomer: Livali

Doe mee aan onze fotowedstrijden

DE COMMUNITY-WEDSTRIJD IS VAN START!

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom starten we vandaag met een fotowedstrijd, die tot het einde van het jaar zal lopen. Elke maand kunnen jullie binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN WEEKENDJE WEG

Je hoeft niet naar het buitenland te gaan om onvergetelijke reiservaringen te hebben. Waar ga jij in eigen land graag naartoe voor een dagje, weekendje of weekje weg om even te reconnecten met de natuur? Stuur ons een leuke foto van jouw favoriete Nederlandse reistip. Elke maand belonen we de beste tip met een avontuurlijk weekendje weg in Nederland. Deze maand maak je kans op een avontuurlijk weekendje weg + een Natuurhuisje in Drenthe. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik