Hanita

profiel Hanita

Naam

Anita Dekker

Reviews

0

Foto's & tips

9

Blogs

0

Lid sinds

07 April 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Nieuw-Zeeland

Fav. stad

Frankfurt/Main Dunedin (NZ)

Over mij

Vanaf dat ik geboren ben (59 jaar geleden) wilde ik veel van de wereld zien, aardrijkskunde was een van mijn favoriete vakken op school. Nu het vele reizen binnen Europa, met 35 jaar ben ik een SEPR cursus gaan volgen en reisleidster geworden voornamelijk voor het Verre Oosten. Hiermee moest ik een paar jaar geleden noodgedwongen stoppen. Nu reis ik zo veel mogelijk op eigen gelegenheid naar deze landen (ook vanwege de vele persoonlijke contacten ooit opgedaan met de lokale bevolking) Australie en Nieuw Zeeland (vooral dit laatste land) heeft ons hart gestolen.

Mijn Motto

'Zoveel mogelijk zien en genieten !!!!!! '

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Olympus

Model

Trip

Overige

Videocamera Samsung

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (9)

'248133' door Hanita '248133' door Hanita

EstlandSaarema

EstlandSaarema

Molens op Saaremaa

Hanita

Op Saaremaa vindt je veel molens. Het eiland is niet heuvelachtig maar zeer vlak. Als je niet veel tijd hebt om dit eiland te bezoeken dan zijn 2 a 3 overnachtingen meer dan voldoende zeker als je met de auto bent.

'248303' door Hanita '248303' door Hanita

LitouwenWest Litouwen

LitouwenWest Litouwen

Plattegrond Klaipeda

Hanita

In de binnenstad van Klaipeda kun je overal kunstwerken zien, meestal van brons. Deze foto stelt de binnenstad voor. Meer foto's van de kunstwerken volgen. Alleen heb ik niet elke keer een commentaar van minimaal 25 woorden. Vandaar bla-bla.

'248302' door Hanita '248302' door Hanita

LitouwenWest Litouwen

LitouwenWest Litouwen

Vissershuisje/nu...va

Hanita

Dit huisje met de typische blauwe kleur was vroeger een vissershuisje maar is opgeknapt voor de toeristen. Op het schiereiland ligt buiten de hoofdplaats, nog 3 kleinen nederzettingen waaronder het huis waar Thomas Mann heeft gewoond.

Community-updates

NIEUW MAANDTHEMA VAN START!

01-07-2021 We trappen af met het thema voor juli: Wildlife in tijden van corona. En onthoud: de begeleidende tekst zal een belangrijke rol spelen in de beoordeling! Lees alles over de wedstrijd

STEM OP JOUW FAVORIETE WERELDWONDER EN WIN


29-06-2021 In ons dubbeldikke jubileumnummer lichten we maar liefst 101 nieuwe Wereldwonderen uit: plekken en ervaringen die nog buiten de gebaande paden liggen en op jouw (duurzame) bucketlist thuishoren. Maar welk wonder is nu eigenlijk jouw favoriet? Wordt het het Noorderlicht, de Rotskerk van Lalibela of de molens van Kinderdijk? Breng je stem uit en win een van de honderd topprijzen!

DREAMER666 WINT DE WERELDWONDER-FOTOWEDSTRIJD


29-06-2021 'Welk bouwwerk of door de mensen gemaakte plek zou de titel Nieuw duurzaam Wereldwonder moeten dragen?' Die vraag stelden we jullie zo'n twee maanden geleden. We kregen tal van foto's binnen van de meest prachtige bestemmingen - waarvan je een aantal terug kunt vinden in de dubbeldikke jubileumeditie van Columbus die nu in de winkels ligt! Een van die plekken is Bagan, een stad die met recht een Wereldwonder genoemd mag worden. Bagan werd door meerdere mensen genomineerd, maar Dreamer666 blies ons met haar foto omver en mag daarom voor Columbus op reportage. Gefeliciteerd, Jessi!

DE DUBBELDIKKE JUBILEUMEDITIE VAN COLUMBUS IS UIT!


29-06-2021 Toen Columbus Travel in 2005 werd opgericht, hadden we nooit kunnen bevroeden dat we 16 jaar later maar liefst 100 edities verder zouden zijn. 101 eigenlijk, want we vieren het heuglijke feit met een dubbeldik nummer: editie 100 vol nieuwe wereldwonderen en editie 101: een Familyspecial met 101 bijzondere reizen met kinderen. Heb je hem nog niet in huis? We geven vier weken lang 25 exemplaren van deze collectible jubileumeditie weg! Hebben? Doe mee!

week 29 | Community-toppers

wolkbreuk-in-st-petersburg
Wolkbreuk in St. Petersburg. Foto: BjornSnelders
1. Topfoto & -tip: Wolkbreuk in St. Petersburg door BjornSnelders
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: Dragonfly
4. Nieuwkomer: Meppie

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN JULI: WILDLIFE IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van juli is: wildlife. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN VAKANTIE NAAR KROATIË

Turkooizen zeewater, dramatische kustlijnen, schilderachtige middeleeuwse dorpjes en prachtige natuur: Kroatië is the place to be en er valt nog zó ontzettend veel te ontdekken! Wij zijn op zoek naar jullie ontdekkingen. Deel je mooiste Kroatië-foto met tip en wie weet sturen we jou terug op vakantie! Doe mee >

WIN EEN VERBLIJF IN HET SANI RESORT IN GRIEKENLAND

Doe de Grote Griekse Kennisquiz en maak kans op een verblijf in het vijfsterren Sani Resort in Kassandra, verkozen tot het beste luxe ecoresort ter wereld. Het resort, met een prachtlocatie bij geurige dennenbossen, gouden zandstranden en het kristalheldere water van de Egeïsche Zee, nodigt uit tot buitenactiviteiten voor het hele gezin. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik