H2cl

profiel H2cl

Naam

henk van der ploeg

Reviews

0

Foto's & tips

15

Blogs

0

Lid sinds

11 August 2010

Laat een reactie achter

5 reactie(s) bij "H2cl"

 • profile image comment
  Door Fransvdg• geplaatst op 18 Aug 2010 | 18:28:43

  Hallo Henk,
  Welkom bij de RR. Veel plezier en pas op het werkt verslavend hoor! Leuke profielfoto heb je. Waar is die foto gemaakt?
  Grtz. Frans

  Bericht aangepast op 18:54:12
 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 23 Aug 2010 | 11:00:31

  Beste Henk,

  Helaas hebben we je foto 'Avontuur te paard' offline gezet omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te zetten. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld de Kalverstraat in Amsterdam.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 22:50:36
 • profile image comment
  Door Edwinaverdingh• geplaatst op 19 Aug 2010 | 18:24:26

  Hallo Henk,
  Welkom op de RRsite. Veel plezier!
  Groetjes,
  Edwina

  Bericht aangepast op 22:45:00
 • profile image comment
  Door H2cl• geplaatst op 18 Aug 2010 | 15:08:21

  H2CL staat voor de voorletters van iedereen in ons gezin. Twee keer H. Maar dank voor de tip.

  Bericht aangepast op 22:43:05
 • profile image comment
  Door Pkoelewijn• geplaatst op 18 Aug 2010 | 12:23:55

  Hallo Henk,
  Welkom op de site! Volgens mij klopt je reisreporternaam niet . Het is toch hcl of h2o?
  Ik wens je veel fotoplezier teo.
  Groet van Nel

  Bericht aangepast op 22:37:44

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (15)

'267508' door H2cl '267508' door H2cl

ArgentiniëBuenos Aires omgeving

ArgentiniëBuenos Aires omgeving

Estancia Juan...Geron

H2cl

Een paar dagen op een estancia, heerlijk bijkomen, tweemaal daags paardrijden en heerlijk eten. Vooral de Argentijnse " lomo" is een aanrader. Voor iedereen die even Buenos Aires wil ontvluchten een absolute nust.

'268780' door H2cl '268780' door H2cl

Frans-PolynesiëMoorea

Frans-PolynesiëMoorea

Haaien in ondiep wate

H2cl

Twee kilometer uit de kust in ondiep water vind je haaien en roggen. Op de boot levert dat mooie plaatjes, in het water een prachtavontuur. Samen met tweeling van drie jaar gezwommen.

'268906' door H2cl '268906' door H2cl

UruguayMontevideo

UruguayMontevideo

Cool

H2cl

Montevideo, betekent overigens de zesde berg van oost naar west, is op zich niet de mooiste stad ter wereld maar herbergt toch een aantal mooie plekjes. Stad is erg rumoerig door ontbreken van metro, hels kabaal van bussen en auto's door te nauwe straten met te hoge gebouwen. En aan die gebouwen heel veel airco's.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik