Esther87

profiel Esther87

Naam

Esther Ploeg

Reviews

0

Foto's & tips

39

Blogs

0

Lid sinds

11 September 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Brazilië

Fav. stad

Porto

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Samsung

Model

NX11 digitale systee

Laat een reactie achter

4 reactie(s) bij "Esther87"

 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 06 Jun 2014 | 07:38:09

  Beste Esther,

  Helaas hebben we je foto 'Een zeer welkome douche' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Hier val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld het Vaticaan in Rome.

  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 15:11:51
 • profile image comment
  Door Ejbaaijens• geplaatst op 23 Apr 2014 | 16:13:36

  Hoi Esther,
  Deed ik ook de eerste keer. Nog een advies: als je wilt regeren op een reactie dan klik je op de profielfoto van diegene. Dan komt je reactie op diegene zijn pagina te staan. Mensen kijken niet gauw een tweede keer op je pagina of je hebt geregeerd.
  Groetjes, Erik

  Bericht aangepast op 18:14:48
 • profile image comment
  Door Esther87• geplaatst op 23 Apr 2014 | 16:10:02

  Hallo Erik,

  Bedankt voor je reactie! Ik ben even heel enthousiast begonnen inderdaad. Ik ga me er de komende periode zeker verder in verdiepen.

  Groetjes,

  Esther

  Bericht aangepast op 18:14:45
 • profile image comment
  Door Ejbaaijens• geplaatst op 23 Apr 2014 | 16:05:59

  Hoi Esther,
  Welkom op de site. Je hebt al heel mooie foto's geplaatst. Plaats er echter niet te veel te gelijk, want dan krijgen jouw foto's en die van anderen niet de aandacht die ze verdienen. Je kunt foto's die nog geen stem hebben nog verwijderen en op een later tijdstip plaatsen. Het is handig om er per dag zo'n drie foto's te plaatsen. Ook leuk om reacties te geven. Werkt best verslavend deze site. Ik wens je nog veel plezier als reisreporter!
  Groetjes, Erik

  Bericht aangepast op 18:14:42

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (39)

'459329' door Esther87 '459329' door Esther87

BoliviaSalar de Uyuni

BoliviaSalar de Uyuni

Vicunya's

Esther87

Tijdens de onbeschrijvelijk fascinerende rit door de Salar de Uyuni waan je je iedere 2 uur in een totaal andere wereld, van de zoutvlaktes naar fantastische rotsformaties en prachtige helderblauwe meren met vele flamingo's. Onderweg groeit en bloeit er niet veel, maar deze vicunya's (familie van de Lama) weet toch iedere dag zijn hapje bij elkaar te sprokkelen

'447429' door Esther87 '447429' door Esther87

BoliviaTiticacameer

BoliviaTiticacameer

Wat is dat?

Esther87

Tijdens een wandeling langs Lago Titicaca in Copacabana waren er veel Bolivianen op de been. Er was een viering gaande waar pacha mama vele malen werd bedankt voor haar aanwezigheid en goede zorgen. Dit jongetje zou daar iets minder mee bezig geweest zijn, zijn stoel was onderwerp van belangstelling. 'wat doet die blonde vrouw met dat gekke ding?' Is vast hetgeen wat er door dit jongetje zijn hoofd spookte op het moment dat ik voor hem hurkte en m'n vinger op het knopje drukte.

'486013' door Esther87 '486013' door Esther87

KeniaMombassa

KeniaMombassa

School for the deaf

Esther87

Ik had vorige week de kans om met stichting Teachers4Teachers 10 dagen op reis te gaan naar Kenia, waar we met een groep van ruim 40 docenten gingen samenwerken met Keniaanse collega's. Een fantastische en inspirerende ervaring. Tijdens een dag scholen bezoeken kwam ik met mijn collega's terecht op de 'school for the deaf' in Kwale, een school waar dove en slechthorende kinderen 24/7 leven en hier onderwijs, eten en een dak boven hun hoofd krijgen.

Ik ben fan van (2)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (2)

'434525' door Adelheid '434525' door Adelheid

Verenigde StatenNorth en South Carolina

Verenigde StatenNorth en South Carolina

Magnolia plantation

Adelheid

Het zuid-oosten van de VS is de plek van de plantages en de oude herinneringen aan de tijd van de slavernij. Bij het bezoek aan de Magnolia plantation bleken ze ook een mooie bloementuin en kas te hebben. Dus bij deze een foto van hun fraaie orchideeen.

'414352' door ERo '414352' door ERo

India

India

Zomaar India-2

ERo

Deze foto is bij een busstation genomen. Een groep moslima jongejuffrouwen stond er te wachten. Na een tijdje werd fotograferen als vanzelfsprekend gezien. ----- Uitleg bij m’n vorige publicatie: de achtergrond was achter de moeder zwart, maar achter ’t kind niet helemaal. Na selectie van ’t kind heb ik ’t deel in de achtergrond ook verdonkerd om een egaal beeld te bekomen.

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 37 | Community toppers

Ongerept Ndutu Foto: Ellen69

1. Topreview: Namibië • Twyfelfontein door Barga
2. Topfoto & tip: Ongerept Ndutu door Ellen69
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: LRison
5. Nieuwkomer: A.debeen

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik