cejonker

profiel cejonker

Naam

Carola Jonker

Reviews

0

Foto's & tips

6

Blogs

0

Lid sinds

02 November 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. stad

Cairo, Istanbul, Marrakech...tot

Over mij

Single-moeder, 36 jaar, met passie voor reizen. De voorbereiding (boekjes lezen en internet afstruinen) vind ik al heerlijk. Krijg ik veel energie van. En ik laat graag mijn dochter bijzondere plekken van de wereld zien.

Mijn Motto

'Ontdekken én onthaasten.'

 

3 reactie(s) bij "cejonker"

 • profile image comment

  Beste cejonker, Helaas hebben we je foto 'Ingang Jardin Majorelle Marrakech' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te plaatsen. Hier val je zelf ook onder. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld het Vaticaan in Rome. Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

  Door REDACTIE • geplaatst op 2014-11-03 09:08:33
 • profile image comment

  OK thankss!

  Door cejonker • geplaatst op 2014-11-02 17:29:30
 • profile image comment

  Hallo.... Welkom op de site. Je plaatst mooie foto's. Maar zag dat je foto's plaats van je dochter. Ze zijn zeker mooi. De regels (FAQ) geeft aan dat dit niet mag. Zolang er niet gereageerd is kun je deze nog verwijderen. Bovenaan kin je 'FAQ' aanklikken. Nog veel plezier. Mieke

  Door MiekeDeHaas • geplaatst op 2014-11-02 16:32:05

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (6)

'452118' door cejonker '452118' door cejonker

EgypteMiddellandse Zeekust

EgypteMiddellandse Zeekust

El Alamein aan de...N

cejonker

Buitengewoon rustig deel van 'Green Beach' aan de Noordkust van Egypte, net buiten Alexandrië en circa 4 uur rijden vanuit Cairo. Absoluut de moeite waard voor een relax-vakantie.

'452059' door cejonker '452059' door cejonker

TunesiëCarthago

TunesiëCarthago

Schilderachtig dorpje

cejonker

Dit mooie schilderachtige dorpje ligt net buiten de hoofdstad van Tunesie aan de Middellandse zee. Mooie blauwe en witte huisjes tegen een steile helling gebouwd. Een inspiratie voor kunstenaars.

'452066' door cejonker '452066' door cejonker

OostenrijkVorarlberg

OostenrijkVorarlberg

Dal Vorarlberg...Oost

cejonker

Vanaf skigebied Vorarlberg genomen. Ik vind het altijd zo bijzonder dat je aan komt rijden en dan zo'n uitzicht hebt (dat wordt dan skiën op gras...) en 100 meter verder naar boven het helemaal wit is.