bartjroth

profiel bartjroth

Naam

Bart Roth

Reviews

0

Foto's & tips

27

Blogs

25

Lid sinds

17 January 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Bhutan

Over mij

Als reiziger hebben de tropen hebben mijn bijzondere interesse. Toen ik nog studeerde liep ik in 1995 stage in Ivoorkust. Daar zat ik in een kamp midden in de jungle met wat andere studenten, een ervaring om nooit te vergeten. Evenals de reis door de Amazone, die ik deed samen met een vriend. We voeren toen in een klein bootje diverse zij-armen van de Amazone-rivier af in Peru, Bolivia en Equador. Tot slot beschouw ik de jungletocht naar de top van de Ebba in Suriname, samen met mijn vriendin en 3 andere reizigers in 2007 als een van mijn beste reiservaringen.

Mijn Motto

'Beïnvloed niet je omgeving, maar laat de omgeving jou beïnvloeden.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS500D

Overige

Canon 1.8 50 mm lens, Canon 3.5-5.6 18-55 mm zoomlens, Sigma 4.5-5.6 70-300 mm telezoomlens, Sirui statief.

 

9 reactie(s) bij "bartjroth"

 • profile image comment

  Wel wat laat vanaf mijn kant maar nog gefeliciteerd met je topblog. Ik blijf je via je blogs volgen, heel leuk. Vanaf vandaag mag ik het stokje van je overnemen.

  Door Jan-Hemo • geplaatst op 2013-08-08 18:55:31
 • profile image comment

  Gefeliciteerd met je blog. Dacht wel dat je zou winnen Gr. Ina

  Door wisseschout • geplaatst op 2013-05-23 15:54:15
 • profile image comment

  Hallo Bart, Proficiat met je Topblog van de week. Grt Johan

  Door jomo01 • geplaatst op 2013-05-23 11:42:50
 • profile image comment

  Beste Bart, Helaas hebben we je foto 'onderdanige wolf' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van een dier in gevangeschap te plaatsen. Zie faq: - Dieren horen gefotografeerd te worden in hun natuurlijke habitat. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan; hieronder vallen ook huisdieren en zwerfdieren. Uitzondering: - Dieren die gemigreerd zijn en in het wild in een ander land leven - Dieren die niet of nauwelijks meer in het wild voorkomen en daar niet te fotograferen zijn, zoals Orang Oetans en Panda's. - Dieren die niet meer in het wild voorkomen maar een cultuur representeren, zoals een koe in Nederland of een husky in Finland. Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

  Door REDACTIE • geplaatst op 2013-03-15 14:33:42
 • profile image comment

  Hoi Bart, dank je wel voor je reactie. Echt plannen zijn we de reis nog niet hoor. Maar wel veel info er over verzamelen. Het alleraller liefs gaan we met de camper naar Afrika. We zijn aan het kijken of het mogelijk is om de camper voor niet al teveel geld te laten verschepen. Ben namelijk verslingerd geraakt aan wildlife. Maar de zijderoute trekt ook al heel lang. Met een jaar of twee hebebn we waarschijnlijk alle tijd van de wereld en het verre buitenland trekt enorm. Ben wel benieuwd hoe lastig jouw reis was. Blijf uitkijken naar nieuwe blogs. Gr. anita

  Door agrotewal • geplaatst op 2013-02-18 06:56:37
 • profile image comment

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD? Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld. Groetjes Wouter

  Door woutercello • geplaatst op 2013-01-09 19:56:12
 • profile image comment

  Hoi Barth, Als je een berichtje wilt sturen naar een RR ga dan naar de homepage van de betreffende RR. Groetjes, Rhoda

  Door Rhodaxx • geplaatst op 2012-12-08 15:28:07
 • profile image comment

  Hoi Rhoda, Bedankt voor je tips. Ik zal ze ter harte nemen!

  Door bartjroth • geplaatst op 2012-12-08 14:20:55
 • profile image comment

  Hoi Barth, Je tweede plaatsing is idd mooier maar je kan idd een foto waarop gereageerd is niet verwijderen. Je kan wel aan de redactie vragen om dit te doen en je mag geen foto's dubbel plaatsen, dus die wordt waarschijnlijk toch verwijderd. Verder nog een tip: plaats niet teveel foto's achter elkaar, dan krijgen ze mogelijk niet de aandacht die ze verdienen. De meeste RR's plaatsen 1 tot 3 foto's per dag. Veel plezier op deze leuke site! Groet, Rhoda

  Door Rhodaxx • geplaatst op 2012-12-07 18:40:00

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (27)

'393810' door bartjroth '393810' door bartjroth

KazachstanOost Kazachstan

KazachstanOost Kazachstan

Kazachstaanse leegte

bartjroth

Kazachastan is een leeg en uitgestrekt land. Maar leeg en uitgestrekt kan ook heel mooi zijn. Vooral als er een groepje wilde paarden (of soms ook kamelen) ten tonele verschijnt.

'374304' door bartjroth '374304' door bartjroth

CambodjaNoordoost Cambodja

CambodjaNoordoost Cambodja

Jungletocht in...Camb

bartjroth

Vanuit Bang Lung kun je een jungle-tocht maken door het nabij gelegen oerwoud. We sliepen 3 nachten in het bos. Een zeer deskundige locale gids wist van alles en nog wat te vertellen over de natuur en ook de gebruiken van de locale mensen. Hij sprak geen Engels, maar daar hadden we dan weer een aparte gids/tolk voor. Hier zitten beide mannen bij het kampvuur.

'396677' door bartjroth '396677' door bartjroth

MongoliëZuidwest Mongolie

MongoliëZuidwest Mongolie

Kamelen bij...zonsond

bartjroth

De steppe in zuidelijk Mongolië is desolaat en uitgestrekt. Oneindige graspollen met op de achtergrond vaak bergen. Hier en daar staat er een ger of een groepje kamelen. Meestal keren de kamelen s'nachts zelf weer naar hun eigenaar terug. Maar of deze kamelen dat ook van plan zijn? Het is hier al na zonsondergang.

Laatste blogs (25)

De laatste avond in het hotel in Velsk werd opgeluisterd door een gezelschap van een stuk of tien vijftigers dat een feestje vierde. Voor deze gelegenheid werd het volume van de muziek opgeschroefd to... Lees meer

Na Perm wachtte ons het avontuurlijkste deel van de trip door Rusland. 2000 km door een gebied waar ze in de regel nog nooit een toerist gezien hebben. En dat bleek. In cafe's langs de weg raakten de... Lees meer

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ: SPEEL LIVE MEE EN VAL IN DE PRIJZEN!
25-05-2020 Om de nieuwe werkelijkheid waarin we met z’n allen leven een klein beetje draaglijker te maken organiseren wij op 1 juni de Grote Columbus Travel Quiz 2020. In tweehonderd vragen reizen we de wereld rond. Reis je mee?

CORONAVIRUS
23-03-2020 Als reizigers in hart en nieren worden we allemaal zwaar op de proef gesteld door het coronavirus (COVID-19). Vakantieplannen worden afgeblazen, dromen uitgesteld. Namens het volledige Columbus-team willen wij jou en je dierbaren de komende tijd veel sterkte toewensen!

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 21 | Community toppers

Black Death. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Agadir van Ait Kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Black Death door Dreamer666
3. Topblog: Pats! door Doppie
4. Communitylid van de week: Jomo01
5. Nieuwkomer: DeReisdame

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

FOTOWEDSTRIJD: op ontdekking in Nederland
Waar haal jij een ‘frisse neus’? Laat ons zien welke bijzondere plek jij bij jou om de hoek hebt (her)ontdekt tijdens de coronacrisis. Wij zijn benieuwd naar de mooiste plekjes in Nederland weg van de massa.
Doe mee

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je wat inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik