Bartjroth

profiel Bartjroth

Naam

Bart Roth

Reviews

0

Foto's & tips

27

Blogs

25

Lid sinds

17 January 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Bhutan

Over mij

Als reiziger hebben de tropen hebben mijn bijzondere interesse. Toen ik nog studeerde liep ik in 1995 stage in Ivoorkust. Daar zat ik in een kamp midden in de jungle met wat andere studenten, een ervaring om nooit te vergeten. Evenals de reis door de Amazone, die ik deed samen met een vriend. We voeren toen in een klein bootje diverse zij-armen van de Amazone-rivier af in Peru, Bolivia en Equador. Tot slot beschouw ik de jungletocht naar de top van de Ebba in Suriname, samen met mijn vriendin en 3 andere reizigers in 2007 als een van mijn beste reiservaringen.

Mijn Motto

'Beïnvloed niet je omgeving, maar laat de omgeving jou beïnvloeden.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS500D

Overige

Canon 1.8 50 mm lens, Canon 3.5-5.6 18-55 mm zoomlens, Sigma 4.5-5.6 70-300 mm telezoomlens, Sirui statief.

Laat een reactie achter

9 reactie(s) bij "Bartjroth"

 • profile image comment
  Door Rhodaxx• geplaatst op 07 Dec 2012 | 18:40:00

  Hoi Barth,
  Je tweede plaatsing is idd mooier maar je kan idd een foto waarop gereageerd is niet verwijderen. Je kan wel aan de redactie vragen om dit te doen en je mag geen foto's dubbel plaatsen, dus die wordt waarschijnlijk toch verwijderd. Verder nog een tip: plaats niet teveel foto's achter elkaar, dan krijgen ze mogelijk niet de aandacht die ze verdienen. De meeste RR's plaatsen 1 tot 3 foto's per dag. Veel plezier op deze leuke site!
  Groet,
  Rhoda

  Bericht aangepast op 07:57:21
 • profile image comment
  Door Rhodaxx• geplaatst op 08 Dec 2012 | 15:28:07

  Hoi Barth,
  Als je een berichtje wilt sturen naar een RR ga dan naar de homepage van de betreffende RR.
  Groetjes,
  Rhoda

  Bericht aangepast op 10:59:14
 • profile image comment
  Door Jan-Hemo• geplaatst op 08 Aug 2013 | 18:55:31

  Wel wat laat vanaf mijn kant maar nog gefeliciteerd met je topblog. Ik blijf je via je blogs volgen, heel leuk. Vanaf vandaag mag ik het stokje van je overnemen.

  Bericht aangepast op 03:58:16
 • profile image comment
  Door Wisseschout• geplaatst op 23 May 2013 | 15:54:15

  Gefeliciteerd met je blog. Dacht wel dat je zou winnen
  Gr. Ina

  Bericht aangepast op 01:09:33
 • profile image comment
  Door Jomo01• geplaatst op 23 May 2013 | 11:42:50

  Hallo Bart,
  Proficiat met je Topblog van de week.
  Grt Johan

  Bericht aangepast op 01:09:03
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 15 Mar 2013 | 14:33:42

  Beste Bart,

  Helaas hebben we je foto 'onderdanige wolf' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van een dier in gevangeschap te plaatsen. Zie faq:

  - Dieren horen gefotografeerd te worden in hun natuurlijke habitat. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan; hieronder vallen ook huisdieren en zwerfdieren.
  Uitzondering:
  - Dieren die gemigreerd zijn en in het wild in een ander land leven
  - Dieren die niet of nauwelijks meer in het wild voorkomen en daar niet te fotograferen zijn, zoals Orang Oetans en Panda's.
  - Dieren die niet meer in het wild voorkomen maar een cultuur representeren, zoals een koe in Nederland of een husky in Finland.

  Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 23:27:51
 • profile image comment
  Door Agrotewal• geplaatst op 18 Feb 2013 | 06:56:37

  Hoi Bart, dank je wel voor je reactie. Echt plannen zijn we de reis nog niet hoor. Maar wel veel info er over verzamelen. Het alleraller liefs gaan we met de camper naar Afrika. We zijn aan het kijken of het mogelijk is om de camper voor niet al teveel geld te laten verschepen. Ben namelijk verslingerd geraakt aan wildlife. Maar de zijderoute trekt ook al heel lang. Met een jaar of twee hebebn we waarschijnlijk alle tijd van de wereld en het verre buitenland trekt enorm. Ben wel benieuwd hoe lastig jouw reis was. Blijf uitkijken naar nieuwe blogs. Gr. anita

  Bericht aangepast op 22:42:49
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 09 Jan 2013 | 19:56:12

  Jullie herinneren het zich waarschijnlijk nog, vorig jaar en het jaar daar voor, heb ik de mooiste landen door de Columbus reisreporters laten bepalen! Nu ben ik op zoek naar de mooiste steden van de wereld! Ik ben dus op zoek naar steden waar er echt nog een authentieke sfeer hangt en waar je je in een andere wereld waant. Ik kan maar één enkel ding aan jullie, reisfanaten, vragen; WAT ZIJN DE 10 MOOISTE STEDEN VAN DE WERELD?
  Hartelijk dank voor het meewerken aan mijn vorige enquête en op het voorhand bedankt voor het geven van jouw favoriete steden! Hopelijk krijg ik een mooi beeld van DE steden in de wereld.
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 21:40:04
 • profile image comment
  Door Bartjroth• geplaatst op 08 Dec 2012 | 14:20:55

  Hoi Rhoda,
  Bedankt voor je tips. Ik zal ze ter harte nemen!

  Bericht aangepast op 20:55:15

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (27)

'393810' door Bartjroth '393810' door Bartjroth

KazachstanOost Kazachstan

KazachstanOost Kazachstan

Kazachstaanse leegte

Bartjroth

Kazachastan is een leeg en uitgestrekt land. Maar leeg en uitgestrekt kan ook heel mooi zijn. Vooral als er een groepje wilde paarden (of soms ook kamelen) ten tonele verschijnt.

'374304' door Bartjroth '374304' door Bartjroth

CambodjaNoordoost Cambodja

CambodjaNoordoost Cambodja

Jungletocht in...Camb

Bartjroth

Vanuit Bang Lung kun je een jungle-tocht maken door het nabij gelegen oerwoud. We sliepen 3 nachten in het bos. Een zeer deskundige locale gids wist van alles en nog wat te vertellen over de natuur en ook de gebruiken van de locale mensen. Hij sprak geen Engels, maar daar hadden we dan weer een aparte gids/tolk voor. Hier zitten beide mannen bij het kampvuur.

'396677' door Bartjroth '396677' door Bartjroth

MongoliëZuidwest Mongolie

MongoliëZuidwest Mongolie

Kamelen bij...zonsond

Bartjroth

De steppe in zuidelijk Mongolië is desolaat en uitgestrekt. Oneindige graspollen met op de achtergrond vaak bergen. Hier en daar staat er een ger of een groepje kamelen. Meestal keren de kamelen s'nachts zelf weer naar hun eigenaar terug. Maar of deze kamelen dat ook van plan zijn? Het is hier al na zonsondergang.

Laatste blogs (25)

De laatste avond in het hotel in Velsk werd opgeluisterd door een gezelschap van een stuk of tien vijftigers dat een feestje vierde. Voor deze gelegenheid werd het volume van de muziek opgeschroefd to... Lees meer

Na Perm wachtte ons het avontuurlijkste deel van de trip door Rusland. 2000 km door een gebied waar ze in de regel nog nooit een toerist gezien hebben. En dat bleek. In cafe's langs de weg raakten de... Lees meer

Community updates

BLOGS
20-09-2020 Heb jij de survey al ingevuld? (zie het bericht van 15/9) Zodra we eind van de week alle inzendingen binnen hebben, zullen we nogmaals kijken wat de wensen over de blogs zijn. De reeds geplaaste blogs zijn hier nog terug te lezen. Deze zullen binnenkort nog wel per land zichtbaar blijven. Houd deze rechterkolom de komende tijd in de gaten, om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes ...

JOUW MENING TELT!
15-09-2020 Om beter inzicht te krijgen in hoe leden de Columbus Community gebruiken en ervaren, en om de belangrijkste wensen in kaart te brengen, nodigen wij je graag uit om deel te nemen aan de Columbus Community Survey. De survey zal ong. 10 minuten in beslag nemen. Doe mee

WEBSITE UPDATE
14-09-2020 Alle landen -en onderliggende bestemmingspagina's hebben inmiddels een totale make-over gekregen. Mocht je tijdens je bezoek tegen fouten aanlopen op de website, laat het ons dan weten via communityhost@columbusmagazine.nl

OPROEP: FOTOWEDSTRIJD GRIEKSE GEHEIMEN
11-09-2020 Meedoen kan nog t/m 30 september! Verklap ook jouw grootste Griekse geheim en win een reis naar Kreta! Zo doe je mee 
Deze communityleden gingen je voor >> 

week 37 | Community toppers

Ongerept Ndutu Foto: Ellen69

1. Topreview: Namibië • Twyfelfontein door ... (wil de Communitylid zich op het profiel vd redactie melden? De naam zal z.s.m. weer zichtbaar worden.)
2. Topfoto & tip: Ongerept Ndutu door Ellen69
3. Topblog: n.v.t.
4. Communitylid van de week: LRison
5. Nieuwkomer: A.debeen

Doe mee aan onze fotowedstrijden!

GRIEKSE GEHEIMEN
Dat verscholen baaitje op Kreta, dat fantastische dakterras in Athene of die heerlijke wandelroute in de bergen van Epirus – elke Griekenlandganger heeft zijn eigen favoriete reisgeheim. Verklap jouw grootste Griekse geheim aan ons en maak kans op een volledig verzorgde reis naar Kreta. Je zal een week lang door Columbus in de watten worden gelegd en je foto's worden gepubliceerd in ons blad! Natuurlijk heeft elk geheim bewijs nodig dus vragen we je om je tip te vergezellen van een duidelijke en liefst inspirerende foto. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik