YvanderWeijden

profiel YvanderWeijden

Naam

Yvonne van der Weijden

Reviews

0

Foto's & tips

160

Blogs

2

Lid sinds

23 December 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

India

Fav. stad

Porto

Over mij

In 2007 mijn eerste verre reis gemaakt, toen naar het mooie Thailand, sindsdien probeer ik elk jaar een mooie reis te maken. Altijd een groepsreis, soms reis ik alleen soms met een leuke reisgenoot.
Ik word vaak de "Japanner" genoemd, omdat ik altijd achteraan de groep hang ;-)

Daarnaast probeer ik nog wat kortere reisjes te maken, zo vaak mijn verlof en mijn knip het toelaten.

Mijn hobby fotograferen kan ik daarbij volledig uitleven en probeer ik de mooiste momenten vast te leggen.

Pluk de dag en geniet van het leven zolang het kan!

Mijn Motto

'Genieten van een land zonder vooroordelen!!'

Over mijn camera

Merk

Sony

Model

A 6000

Overige

Sinds een paar weken in het bezit van deze camera, altijd een spiegelreflex gehad, maar wilde toch iets kleiners, maar niet minder in kwaliteit, ben erg benieuwd of ik zelf tevreden ga zijn.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (160)

'461040' door YvanderWeijden '461040' door YvanderWeijden

ItaliëSardinië

ItaliëSardinië

Strandtent in de...oc

YvanderWeijden

Het strand van Alghero. Mooie symmetrie in de bedjes en parasols in één kleur. Vroeg in de ochtend nog weinig strandgangers te vinden, geeft weer eens een ander beeld van een strandclub.

'460450' door YvanderWeijden '460450' door YvanderWeijden

IndonesiëMount Bromo

IndonesiëMount Bromo

Bromo vulkaan

YvanderWeijden

Heel vroeg op pad voor de zonsopkomst bij de Bromo vulkaan. Helaas wat minder weer, zodat het iets minder spectaculair was. Maar het blijft een indrukwekkend plaatje.

'460043' door YvanderWeijden '460043' door YvanderWeijden

NoorwegenCentraal

NoorwegenCentraal

Bliksem

YvanderWeijden

29 graden, was het, heerlijk toeven aan de zee en plotseling trok de lucht zich samen. Een geweldige onweersbui brak los, met bliksemschichten die ons in helder licht zetten.. Tientallen foto's geschoten waaronder deze. Na een half uurtje was de bui overgetrokken en konden we weer van de zon genieten.

Laatste blogs (2)

De organisatie "free walking tours" organiseert een aantal verschillende "gratis" wandeltochten in Warschau. Op een aantal tijdstippen per dag kun je je aansluiten bij deze wandelingen op een aangege... Lees meer

Mijn reis is geboekt! Op 26 maart aanstaande begint mijn volgende avontuur met FOX reizen. Ik heb een behoorlijk aantal organisaties met elkaar vergeleken, maar de aangeboden trip van FOX kwam het me... Lees meer

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (6)

'488802' door RobHoekstra '488802' door RobHoekstra

RuslandMoskou

RuslandMoskou

Binnen de muren van..

RobHoekstra

Binnen de muren van het Kremlin liggen een aantal verschillende kerken en of kathedralen. Het is een fraaie mix van verschillende bouwstijlen hier. Interessante plek om te bezoeken tijdens een verblijf in Moskou. Helaas staan er vaak wel erg lange rijen voor de kassa heb ik begrepen.

'488369' door Reysigers '488369' door Reysigers

Nepal

Nepal

Een leuke ontmoeting

Reysigers

Chherlung is een rustig plaatsje gelegen in een schitterend berggebied tussen Tansen, Palpa en Ranighat. Ranighat is een paleis gebouwd op de oevers van de Kali Gandaki rivier. In Chherlung hebben we een cottage tot een gezellig en knus Homestay verbouwd voor een Nepalese vriend,"Namaste Homestay" is de naam. Vanuit hier kan je prachtige wandelingen maken en kennis maken met de lokale bevolking. Deze dame is een van de bewoonsters van Chherlung.. Ze is de tachtig al ver gepasseerd. Een leuke ontmoeting.

'459545' door Neretslok '459545' door Neretslok

NamibiëNamib woestijn

NamibiëNamib woestijn

Duinen

Neretslok

Op deze foto is goed te zien hoe het smalle pad dat zich op het hoogste stuk van het duin bevindt zich voortslingert naar de volgende duinen, enzovoorts enzovoorts. Een adembenemend landschap. Op de top zijn - voor het geoefende oog - nog een paar klimmers te zien! Wat zijn ze nietig in dit landschap....

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier