Wstern

'1142679' door Wstern '1142679' door Wstern

FrankrijkProvence-Alpes-Côte d'Azur

FrankrijkProvence-Alpes-Côte d'Azur

Valbonne, het goede..

Wstern

Valbonne, gelegen tussen Grass en Cannes is een prachtig dorpje in het mooie dal (Valbonne betekent overigens ‘Het goede dal’. De tijd lijkt hier stil te hebben gestaan. Vele restaurants, bakkertjes en uiteraard een veel te dure vlooienmarkt op zaterdag. Ga hier heen, heb je maar kort? Skip het overrated Cannes en geniet van de rust in Valbonne. Het is er overigens autoluw, je mag er enkel rijden of stilstaan als je er woont en wilt laden of lossen, echter de klassieke Mercedes op de foto maakte het plaatje wel echt af.

'1142515' door Wstern '1142515' door Wstern

ItaliëMilaan

ItaliëMilaan

Milaan city trip

Wstern

Galleria Vittorio Emanuele II, Milaan. Één van de meest bezochte plekken in Milaan, maar niet voor niets, de oude bogen zijn prachtig. Je hoeft je niet te storen aan de hordes mensen als je gewoon enkel omhoog kijkt. Prachtig.

'382185' door Wstern '382185' door Wstern

NederlandRotterdam

NederlandRotterdam

Rotterdam -...Noorder

Wstern

Als Rotterdammer vind ik Rotterdam natuurlijk de mooiste stad van Nederland, al zijn veel mensen het niet met me eens... dit is toch een plaatje.. te zien zijn het Noordereiland en de Kop van Zuid met de nog onverlichte 'Rotterdam' van Rem Koolhaas. De Erasmusbrug past er natuurlijk ook mooi bij. Foto is genomen vanaf de wal bij de Boompjes.

'377106' door Wstern '377106' door Wstern

KeniaTsavo NP

KeniaTsavo NP

Olifanten in Taita...

Wstern

In Taita Hills, een klein reservaat in Tsavo West troffen we deze moeder? olifant met kind. Een fantastisch gezicht was, moeder olifant leerde haar kind drinken in deze plas water. In Tsavo zijn de olifanten wat roder van kleur door de grond die ze over zich heen gooien met de slurf.

'480183' door Wstern '480183' door Wstern

DuitslandHamburg

DuitslandHamburg

Huur een Stadtrad!

Wstern

Op diverse plekken in Hamburg zijn Stadtrads te huur. Rode fietsen waarvan er een stuk of 1000 te vinden zijn. Ook als toerist kun je hier gebruik van maken, even registreren met je creditcard (op de paal die er bij staat) en fietsen maar, terugzetten kan ook op elke locatie waar ze te huur zijn, dus lekker fietsen door Hamburg. De prijs: eerste half uur gratis, daarna 4 - 8 ct per minuut en max 12 euro per uur.

'358763' door Wstern '358763' door Wstern

Nederlandse AntillenCuracao

Nederlandse AntillenCuracao

Biertje!

Wstern

Als het zo warm is als op Curaçao is het heerlijk om een ijskoude Polar te nemen en vooral niks te doen. Het biertje zweette bijna net zo hard als ik zelf...

'322418' door Wstern '322418' door Wstern

DuitslandBerlijn

DuitslandBerlijn

Vokswagen Kever in...

Wstern

Een meer Duitse auto in de Duitse hoofdstad bestaat er niet. Prachtig exemplaar wat past bij het prachtige Berlijn. Gezien in Prenzlauerberg, onze favoriete wijk.

'295555' door Wstern '295555' door Wstern

IndonesiëBandung

IndonesiëBandung

Meisje bij Ciater Hot

Wstern

Mijn waardevolste vakantieherinnering: zonder twijfel, Indonesië. En dan m.n. Bandung. Het land waar mijn vader geboren is, de stad waar mijn vader geboren is. Na het ouderlijk huis bezocht te hebben van mijn vader (een magisch moment) zijn we naar de Ciater Hot Springs gegaan. Daar kwam ik dit prachtige Indonesische meisje tegen, wat haar ogen uitkeek naar die belanda die ik ben. Zo ver weg, maar ook zo dichtbij, met wellicht roots uit dezelfde stad. Een prachtig moment.. Oh ja en ik ben net als Teva.. Since 1984...

'287443' door Wstern '287443' door Wstern

IndonesiëJogjakarta

IndonesiëJogjakarta

3 inwoners van het...

Wstern

Deze drie mannen (inwoners) in het Kraton in Jogjakarta zaten er zo prachtig bij dat ze een foto verdienden! Ze vonden het nog leuk ook! Het Kraton is overigens erg de moeite waard om te bezoeken,

'275526' door Wstern '275526' door Wstern

NederlandRotterdam

NederlandRotterdam

Oude Haven Rotterdam

Wstern

Een hippe fiets met op de achtergrond de prachtige Oude Haven te Rotterdam, waar veel mensen wonen op de veelal oudere boten die er liggen.

'275525' door Wstern '275525' door Wstern

NederlandRotterdam

NederlandRotterdam

Panorama Kop van Zuid

Wstern

Panorama vanaf de Kop van Zuid in Rotterdam. Als je goed kijkt lijkt het net of op het KPN gebouw (met de groene stipjes) ook een camera wordt afgebeeld. Rotterdam valt eindeloos te fotograferen...

'475717' door Wstern '475717' door Wstern

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Greenwich Village

Wstern

Een stukje Nederland en een beetje tegenstrijdigheid in New York. Er wordt mij vaak gevraagd wat ik het leukste plekje in New York vind. Door vrienden die er geweest zijn of nog moeten gaan, iedereen is geïnteresseerd in deze fantastische stad! Greenwich Village is wat mij betreft wel het mooiste stukje New York! Heel tegenstrijdig, want je zou verwachten dat je naar New York gaat voor de hoge gebouwen, de fastfood en de drukte van de straat. Niets van dit alles in Greenwich (uitgesproken zonder 'W' door de New Yorkers). Het is een prachtig plekje met oudere statige huizen, appartementen en vooral veel groen! Leuke tuintjes, cozy cafeetjes en muziek op straat. Greenwich heeft het! Voor de fans van 'Friends'.. Het huis (van buitenaf gezien) staat er! Voor de sushi fans: Sushi Samba!! Voor de modefans: Marc Jacobs voor 'H&M-prijzen' (nou ja bijna dan)! De inwoners hebben het daar ook voor het zeggen, de tourbus moet de microfoon uitzetten zodra Bleecker Street gepasseerd wordt...

'225696' door Wstern '225696' door Wstern

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Boot bij Pier 17 NYC

Wstern

Jacht wat lag bij Pier 17. Erg leuk om heen te gaan trouwens, vlakbij het financial district. Het winkelcentrum is niet zo boeiend, maar je kan er lekker eten en buiten heb je leuk uitzicht op onder andere een oud zeilschip.

'220148' door Wstern '220148' door Wstern

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Uitzicht ESB NYC

Wstern

Het uitzicht vanaf het Empire State Building is grandioos. Als je na een wachtrij van anderhalf uur eindelijk on top staat heb je toch geen spijt. Wij stonden nog in een korte rij! Op de foto één van de lange streets in NYC.

'220145' door Wstern '220145' door Wstern

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Pigeon Empire State

Wstern

Zoals zovelen heb ik ook één van de befaamde duiven op het Empire State Building op de foto gezet, Hoe vaak zou deze al gefotografeerd zijn? Ze lijken wel te poseren voor je, en dat zonder hoogtevrees ;).

'219248' door Wstern '219248' door Wstern

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Brooklyn bridge by...

Wstern

Nog eentje: Absolute aanrader: The Brooklyn Bridge bewandelen. Wij liepen heen in het licht en terug in het bijna donker. Prachtig, lopen over het tweede dek, de constructie, de auto's die onder je door razen en het uitzicht op NY. Ik heb het geprobeerd op één foto te krijgen.

'219247' door Wstern '219247' door Wstern

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Brooklyn bridge by...

Wstern

Absolute aanrader: The Brooklyn Bridge bewandelen. Wij liepen heen in het licht en terug in het bijna donker. Prachtig, lopen over het tweede dek, de constructie, de auto's die onder je door razen en het uitzicht op NY. Ik heb het geprobeerd op één foto te krijgen.

'218309' door Wstern '218309' door Wstern

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

Sunny NYC

Wstern

Als de heerlijke winterzon door de straten van NY schijnt dan zie je pas echt weinig meer. Door de lange rechte straten lijkt het wel of de zon door een tunnel schijnt. Gemaakt op 5th ave.

'218306' door Wstern '218306' door Wstern

Verenigde StatenNew York City

Verenigde StatenNew York City

NYC, 8th avenue, 34th

Wstern

Voor de deur van hotel 'The New Yorker', een absolute aanrader! Centraal gelegen, netjes, groot en pas gerenoveerd! De typische 'Yellow Cab' vind je veelal voor de deur.

'194964' door Wstern '194964' door Wstern

Nederlandse AntillenCuracao

Nederlandse AntillenCuracao

Cas Abao Curacao

Wstern

Cas Abao op Curacao, een commercieel, maar verschrikkelijk mooi strand, waar altijd de zon lijkt te schijnen. Blijf als toerist niet hangen rond de omgeving van Willemstad of Jan Thiel, rij ook eens richting Westpunt en ontdek daar de prachtigste stranden.

'471660' door Wstern '471660' door Wstern

FinlandLapland

FinlandLapland

Hoofd

Wstern

Tip: zet een muts op je hoofd. Het valt op dat vooral de Nederlanders die uitstappen hun muts vergeten op te zetten. Als je gelijk ziek wilt worden moet je dit doen, anders... muts op!

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier