Walterrijk

'1145452' door Walterrijk '1145452' door Walterrijk

Zuid-AfrikaOudtshoorn

Zuid-AfrikaOudtshoorn

Cheetah familie

Walterrijk

Een prachtige familie cheeta's. In het begin was de moeder erg dichtbij (slechts een paar meter afstand), ze vond het niet leuk dat we daar waren. Na een tijdje ging ze een stukje terug, riep haar welpen en poseerde voor ons. Geweldige ervaring.

'1110625' door Walterrijk '1110625' door Walterrijk

IndonesiëFlores

IndonesiëFlores

Verlaten stranden op.

Walterrijk

Nationaal park 17 Islands bevat geen 17 maar 21 eilanden. Ze hebben er 17 van gemaakt om dat de onafhankelijkheidsdag van Indonesië op 17 augustus is. Het zijn prachtige idyllische eilandjes waar je erg mooi kan snorkelen. De eilanden liggen voor de kust bij Riung, een slaperig plaatsje waar je wat moeite voor moet doen om er te komen. De wegen er naar toe zijn niet al te best, maar het voordeel is dat het veel toeristen ontmoedigd om er te komen. In Riung huur je een boot met kapitein die je naar alle mooie plekjes op de eilanden kan brengen.

'1110614' door Walterrijk '1110614' door Walterrijk

IndonesiëLombok en Gili

IndonesiëLombok en Gili

Verlaten moskee op...

Walterrijk

Gili Asahan is een klein eilandje voor de kust van Lombok, Indonisië. Je loopt er in een uur omheen en je kan op allerlei plekken snorkelen boven het mooie koraal. De moskee staat in een verlaten dorpje, dat voorheen door parelvissers werd bewoond. De parelvisserij is naar andere plekken verhuist en de huizen zijn aan hun lot overgelaten. De nieuwe bewoners zijn de lokale geiten. Het eilandje is onderdeel van de zuidelijke Gili's die, in tegenstelling tot de noordelijke Gili's, weinig bezocht worden.

'1064327' door Walterrijk '1064327' door Walterrijk

BelgiëBrussel

BelgiëBrussel

De 'rat-race' 's...oc

Walterrijk

De metro's van grote steden zijn altijd fascinerend als je zelf vakantie hebt. Iedereen springt weer in zijn of haar hamsterwiel en is weer druk. Die drukkende drukte wordt altijd extra benadrukt in de ondergrondse. In dit geval 's ochtensvroeg in die van Brussel in de Europese wijk.

'1064325' door Walterrijk '1064325' door Walterrijk

NederlandGroningen

NederlandGroningen

Bourtange, een leuk..

Walterrijk

Bourtange in Groningen is de afgelopen decennia grotendeels weer opnieuw opgebouwd zoals het 1742 oorspronkelijk was. Leuk voor een dagje uit in eigen land. Als je door de week gaat kan het er redelijk rustig zijn.

'940740' door Walterrijk '940740' door Walterrijk

ColombiaCiudad Perdida

ColombiaCiudad Perdida

Kogi indianenkind

Walterrijk

Onderweg naar de Ciudad Perdida in de bergen van de Sierra Nevada de Santa Marta in Colombia kom je regelmatig Kogi en Wiwa indianen tegen. Dit was een kind van de Kogi stam die aan de rand van het dorpje stond. De kinderen trouwen daar al op hun 12e levensjaar en krijgen dan ook al kinderen. Je ziet daar hele jonge ouders. Het is wel even wennen om dat te zien.

'936695' door Walterrijk '936695' door Walterrijk

ColombiaCiudad Perdida

ColombiaCiudad Perdida

Indianendorp in...Col

Walterrijk

Onderweg naar de Ciudad Perdida in de bergen van de Sierra Nevada de Santa Marta in Colombia, kwamen we dit dorp van een indianenstam tegen. Zo totaal anders dan de dorpen en steden waar wij westerlingen in wonen. Het is moeilijk voor te stellen hoe het leven daar daadwerkelijk is.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier