WJong

profiel WJong

Naam

Wouter Jong

Reviews

0

Foto's & tips

9

Blogs

0

Lid sinds

03 April 2010

 

1 reactie(s) bij "WJong"

  • profile image comment

    Beste Wouter, Helaas hebben we je foto 'Ploeteren door...' offline gezet omdat het niet is toegestaan om foto's van toeristen op de Reisreporter site te zetten. Dit staan wij alleen toe als het onmogelijk is om een plek zonder toeristen te fotograferen, zoals bijvoorbeeld de Kalverstraat in Amsterdam. Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

    Door FOTOREDACTIE • geplaatst op 2010-06-29 07:38:06

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (9)

'261751' door WJong '261751' door WJong

UruguayMontevideo

UruguayMontevideo

Carnaval in Montevide

WJong

Ah we hebben nog twee dagen over, dus gaan nog even naar Montevideo.... Dit is echt een aanrader, geweldige stad, maar goed ik moet hier wat de foto vertellen. Op eens wordt de weg naast ons helemaal afgesloten en leeg. Wij steken de straat een paar over en snappen er eigenlijk geen zak van... is carnaval dan toch al vandaag, maar dat duurt toch nog twee dagen voordat het begint. Nee, in Montevideo viert men bijna 1 maand lang carnaval. De spanning op straat is merkbaar. In allerhaast worden kraampjes met maskers gereed gemaakt en loopt men zenuwachtig de straat over om het beste verkoopplekje te bemachtigen.

'261744' door WJong '261744' door WJong

ArgentiniëPatagonie

ArgentiniëPatagonie

Fitz Roy bergtop

WJong

Tja, wat moet je nu over de Fitz Roy vertellen.... de trektocht van 1 dag vanaf El Chalten naar dit uitzicht op de Fitz Roy is echt geweldig. Geweldige uitzichten op kleinere gletsjers, mooie bossen en vlaktes. Vanaf dit punt zie je Tres Lacs, echter kon ik er maar 2 ontdekken. Ik heb het vermoeden dat de derde opgedroogd was en alleen s winters te zien. De top van de Fitz Roy laat zich overigens niet vaak bloot zien (lees: zonder wolken)

'261748' door WJong '261748' door WJong

ArgentiniëPatagonie

ArgentiniëPatagonie

Fitz Roy bergtop van.

WJong

En daar is ie dan... de top van de Fitz Roy laat zich bloot zien. Zoals ik bij de foto die dichterbij de Fitz Roy had gemaakt, was de top niet zichtbaar. Natuurlijk zagen wij dit op de terugweg van onze hikingdag. Maar het blijft mooi en altijd indrukwekkend deze 'aparte' bergtop te mogen zien.