Verahoi

profiel Verahoi

Naam

Vera W

Reviews

0

Foto's & tips

15

Blogs

0

Lid sinds

04 March 2015

Over mij

Steeds meer ontdek ik de wereld om mij heen. Tot nu toe heeft voornamelijk (West)-Europa mij veel mooie plekken laten zien. Dit breidt zich nog steeds uit, en wanneer ik later 'groot' ben, hoop ik de grenzen van Europa ook te kunnen overschrijden en nog meer van de wereld te zien.

Mijn Motto

'The best thing about memories is making them'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Panasonic

Model

Panasonic f3 lumix 1

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (15)

'488599' door Verahoi '488599' door Verahoi

ZwitserlandZwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch

ZwitserlandZwitserse Alpen Jungfrau-Aletsch

Uitzicht in Wallis

Verahoi

Gemaakt in Belalp (Wallis). Door de geit is deze foto echt een geniet-foto geworden. Lang leve het goede leven! Vanaf het bankje had je een mooi uitzicht op de Aletsch gletsjer. Je kon ook een wandeling naar beneden lopen, en zo kwam je uit bij een hangbrug, waarbij je nog dichter bij de gletsjer was.

'488604' door Verahoi '488604' door Verahoi

Zwitserland

Zwitserland

Liefdevolle...bergmar

Verahoi

Gemaakt in Saas Fee (Wallis). Wanneer je door het dorp was gelopen, kon je nog een stuk de berg op, wat in de winter ski-gebied is. Wij gingen daar uitrusten en een stuk verderop zagen we bergmarmotten. Toen heb ik deze (liefdevolle) foto gemaakt. Toen we verder liepen kwamen we nog eekhoorntjes, gemzen en andere bergmarmotten tegen. Een omgeving vol met dieren. Weetje: Het liedje 'Last Christmas' van Wham! is opgenomen in Saas Fee.

'488776' door Verahoi '488776' door Verahoi

DuitslandPotsdam

DuitslandPotsdam

Zonder zorgen!

Verahoi

In Potsdam, vlakbij Berlijn, ligt een prachtig slot. Wanneer je bij het slot slaat, heb je een mooi uitzicht over de grote tuin die erbij ligt. "Quand je suis là, je suis sans soucis" zei Frederik de Grote wanneer hij langs zijn toekomstige graf liep wat ook bij het slot ligt. Vandaar de naam: Sans Souci. Dus wanneer je in de buurt bent, of een stedentrip doet naar Berlijn en de drukte van de stad even achter je wilt laten, dan is dit zeker een mooi uitstapje.

Community-updates

EDITIE 104 | NATUURREIZEN & WILDLIFE-TIPS

01-11-2021 Columbus Travel editie 104 ligt vanaf vandaag in de winkels! Je wordt getrakteerd op de beste wildlifetips en we nemen je mee naar Costa Rica, het Zwarte Woud, Kenia en Roemenië to name a few. En ook in deze editie vind je traditiegetrouw de prachtigste communityfoto's, dit keer van AMeerakkerAGrotewalDeerikDreamer666
Ellen69 en Henk Vanetie. Bekijk de editie hier >

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

01-11-2021 Het maandthema van oktober - portretten - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Marco met je prachtige liefdesfoto uit Italië! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

WEEK 47 | COMMUNITY-TOPPERS


Hoe geraak je in Brooks Falls. Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Hoe geraak je in Brooks Falls door Dreamer666
2. Review: Fiordland in Nieuw-Zeeland door Myrthe Levels
3. Communitylid van de week: Henk Vanetie
4. Nieuwkomer: Aylawilbrink

Doe mee aan onze fotowedstrijden

MAANDTHEMA: NATUURPARKEN TIJDENS CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van november is: natuurparken. Lees meer over de wedstrijd >

FOTOWEDSTRIJD: WIN DE SAFARIREIS VAN JE LEVEN!

Sifnos, Griekenland

Natuurliefhebbers: grijp je kans! Met je favoriete natuurfoto maak je dit najaar kans op een geheel verzorgde, luxe safarireis voor twee personen naar Greater Amboseli in Kenia. Doe mee >

DOE DE ISRAËL-QUIZ EN MAAK KANS OP GAVE PRIJZEN!

Sifnos, Griekenland

Van inspirerende steden tot Bijbelse landschappen en van Tel Aviv tot aan de Rode Zee: in Israël raak je nooit uitgekeken. Ontdek hoeveel jij weet van dit eeuwenoude land en sleep een van de drie te gekke reisprijzen in de wacht! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik