Veerel

profiel Veerel

Naam

Veerle Willemen

Reviews

0

Foto's & tips

18

Blogs

11

Lid sinds

08 September 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Australië

Fav. stad

Baracoa

Over mij

Heel veel reizen heb ik nog niet gemaakt maar ik ben al wel verliefd op de landen die ik bezocht heb! Mijn eerste vliegreis was naar Cuba, een georganiseerde rondreis. Een paar jaar later ben ik voor 4 maanden naar Australie getrokken en vorig jaar ben ik terug naar Cuba geweest, deze keer het minder toeristische Oosten. Ik hoop dat jullie wat aan mijn foto's/verhalen hebben!

Mijn Motto

'Ontdek het zelf!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Canon

Model

Ixus 130

Overige

Voor mijn laatste reis had ik een Canon SX 400IS bij. Ik ben dus geen fotografisch genie ik laat de camera zijn werk doen

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (18)

'505719' door Veerel '505719' door Veerel

AustraliëWest Australië

AustraliëWest Australië

The Nullarbor: mooist

Veerel

Ik vond The Nullarborroute zo mooi dat ik na mijn trip van Adalaide naar Perth, de route vica versa heb bijgeboekt: dus nu foto's in de omgekeerde richting: Dag 2: kampplaats Cape le Grand met Lucky Bay het mooiste strand ever!!

'505726' door Veerel '505726' door Veerel

AustraliëSouth Australia

AustraliëSouth Australia

The Nullarbor: zwemme

Veerel

Ik vond The Nullarborroute zo mooi dat ik na mijn trip van Adalaide naar Perth, de route vica versa heb bijgeboekt: dus nu foto's in de omgekeerde richting: En dan komen w eaan een van de hoogtepunten op deze route: zwemmen met dolfijnen en zeehonden in Baird Bay. Om eerlijk te zijn hier had ik van gedroomt zwemmen met dolfijnen!! Die zeehonden ja dat was mooi meegenomen en wat bleek eigenlijk was dat veel leuker! de zeehonden zijn heel speelt, komen naar je toe, nieuwschierig kijkend je kan er naartoe duiken,... HEERLIJK!! Deze foto is genomen tijdens de boottocht naar een goede zwemplaats.

'506124' door Veerel '506124' door Veerel

CubaBaracoa

CubaBaracoa

Baracoa: meest...oost

Veerel

Op de terugweg van Punta de Maisi richting Baracoa moeten we nog lunchen, iets voorbij Boca de Yumuri komen we aan de rechterkant een plaatselijk restaurantje tegen. Men spreekt hier enkel Spaans maar das geen probleem, ze doen echt hun best om te communiceren. De keuze is beperkt, maar wel vers gevangen! En je hebt wat geduld nodig want ze moeten nog beginnen te koken maar das in alle restaurantjes & Casa's waar je wil gaan eten. Onze ervaring is dat dat geduld rijkelijk beloond wordt, en wat is het probleem? Een verse plaatselijke fruitsapachtige limonade in afwachting en een wandeling op het kieselstrand met uitzicht op El Yunque de tafelberg die zich aan de andere kant van Baracoa bevind "doden de tijd", wat een leven :) Oh ja je eet hier in openlucht, aan het strand, de stoelen en het tafeltje op de foto is het restaurant! :) Bij de rekening krijgen we nog een geluksbrenger en dan blijkt dat de arme man niet genoeg wisselgeld heeft... Dan kan je denken hij wil ons afzetten maar een cuc? dus we zeggen dat het ok is! We zitten al in de auto als hij ons achterna loopt om nog een potje cacaoboter ter compensatie te geven, heerlijk die gastvrijheid!

Laatste blogs (11)

Het is deze nacht beginnen te regenen en nu regent het soms nog. We gaan eerst ontbijten en wie helpt ons weer?! De kofferdrager/bewaker/manusje van alles. Hij is zo vriendelijk, spreekt alleen Spaans... Lees meer

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (27)

'501988' door Thijsvincent '501988' door Thijsvincent

AustraliëBlue Mountains

AustraliëBlue Mountains

The Blue Mountains...

Thijsvincent

The Blue Mountains, een populaire, toeristische plaats. Maar met rede, dit prachtige stuk natuurgebied heeft je een mooie wandelroute te bieden, en als je niet zo een wandelaar bent, zijn er voldoende alternatieven in de vorm van een kabelbaan met glazen bodem en een treintje die de berg af raast. Een leuke wandeling met veel trappen, maar een absolute aanrader.

'493718' door Nikki00 '493718' door Nikki00

AustraliëSouth Australia

AustraliëSouth Australia

Nieuwsgierige pups

Nikki00

Rond Oktober zijn er veel nieuwe zeeleeuwenpups geboren bij deze colonie en dit was de eerste keer dat een aantal van hun een kijkje kwamen nemen.

'492782' door Nikki00 '492782' door Nikki00

AustraliëSouth Australia

AustraliëSouth Australia

Verlaten strand

Nikki00

De Eyre Peninsula wordt heel wat minder bezocht, de toeristen zijn voornamelijk Australiers zelf. Het is een prachtig gebied met witte stranden, ruige kustlijnen en veel wild life. Dit was een strand vlakbij Streaky Bay. Wij hadden het strand voor onzelf alleen.

Community-updates

22-10-2021 Afgelopen week zijn er meldingen binnengekomen over het probleem dat er geen mails meer verstuurd worden, wanneer er een reactie wordt geplaatst onder een foto of op het individuele profiel. Het probleem is inmiddels opgelost. Alle mails zullen alsnog bij een ieder in de mailbox terecht komen, mocht je deze functie aan hebben staan. Excuses voor het ongemak!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 42 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Nederlandse bunkers. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Nederlandse bunkers door Mitevisuals
2. Review: Kroatië door Dorpie
3. Communitylid van de week: TravelsbyMonique
4. Nieuwkomer: Tamara_travelstheworld

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik