Veerel

profiel Veerel

Naam

Veerle Willemen

Reviews

0

Foto's & tips

18

Blogs

11

Lid sinds

08 September 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Australië

Fav. stad

Baracoa

Over mij

Heel veel reizen heb ik nog niet gemaakt maar ik ben al wel verliefd op de landen die ik bezocht heb! Mijn eerste vliegreis was naar Cuba, een georganiseerde rondreis. Een paar jaar later ben ik voor 4 maanden naar Australie getrokken en vorig jaar ben ik terug naar Cuba geweest, deze keer het minder toeristische Oosten. Ik hoop dat jullie wat aan mijn foto's/verhalen hebben!

Mijn Motto

'Ontdek het zelf!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Canon

Model

Ixus 130

Overige

Voor mijn laatste reis had ik een Canon SX 400IS bij. Ik ben dus geen fotografisch genie ik laat de camera zijn werk doen

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (18)

'505719' door Veerel '505719' door Veerel

AustraliëWest Australië

AustraliëWest Australië

The Nullarbor: mooist

Veerel

Ik vond The Nullarborroute zo mooi dat ik na mijn trip van Adalaide naar Perth, de route vica versa heb bijgeboekt: dus nu foto's in de omgekeerde richting: Dag 2: kampplaats Cape le Grand met Lucky Bay het mooiste strand ever!!

'505726' door Veerel '505726' door Veerel

AustraliëSouth Australia

AustraliëSouth Australia

The Nullarbor: zwemme

Veerel

Ik vond The Nullarborroute zo mooi dat ik na mijn trip van Adalaide naar Perth, de route vica versa heb bijgeboekt: dus nu foto's in de omgekeerde richting: En dan komen w eaan een van de hoogtepunten op deze route: zwemmen met dolfijnen en zeehonden in Baird Bay. Om eerlijk te zijn hier had ik van gedroomt zwemmen met dolfijnen!! Die zeehonden ja dat was mooi meegenomen en wat bleek eigenlijk was dat veel leuker! de zeehonden zijn heel speelt, komen naar je toe, nieuwschierig kijkend je kan er naartoe duiken,... HEERLIJK!! Deze foto is genomen tijdens de boottocht naar een goede zwemplaats.

'506124' door Veerel '506124' door Veerel

CubaBaracoa

CubaBaracoa

Baracoa: meest...oost

Veerel

Op de terugweg van Punta de Maisi richting Baracoa moeten we nog lunchen, iets voorbij Boca de Yumuri komen we aan de rechterkant een plaatselijk restaurantje tegen. Men spreekt hier enkel Spaans maar das geen probleem, ze doen echt hun best om te communiceren. De keuze is beperkt, maar wel vers gevangen! En je hebt wat geduld nodig want ze moeten nog beginnen te koken maar das in alle restaurantjes & Casa's waar je wil gaan eten. Onze ervaring is dat dat geduld rijkelijk beloond wordt, en wat is het probleem? Een verse plaatselijke fruitsapachtige limonade in afwachting en een wandeling op het kieselstrand met uitzicht op El Yunque de tafelberg die zich aan de andere kant van Baracoa bevind "doden de tijd", wat een leven :) Oh ja je eet hier in openlucht, aan het strand, de stoelen en het tafeltje op de foto is het restaurant! :) Bij de rekening krijgen we nog een geluksbrenger en dan blijkt dat de arme man niet genoeg wisselgeld heeft... Dan kan je denken hij wil ons afzetten maar een cuc? dus we zeggen dat het ok is! We zitten al in de auto als hij ons achterna loopt om nog een potje cacaoboter ter compensatie te geven, heerlijk die gastvrijheid!

Laatste blogs (11)

Het is deze nacht beginnen te regenen en nu regent het soms nog. We gaan eerst ontbijten en wie helpt ons weer?! De kofferdrager/bewaker/manusje van alles. Hij is zo vriendelijk, spreekt alleen Spaans... Lees meer

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (27)

'501988' door Thijsvincent '501988' door Thijsvincent

AustraliëBlue Mountains

AustraliëBlue Mountains

The Blue Mountains...

Thijsvincent

The Blue Mountains, een populaire, toeristische plaats. Maar met rede, dit prachtige stuk natuurgebied heeft je een mooie wandelroute te bieden, en als je niet zo een wandelaar bent, zijn er voldoende alternatieven in de vorm van een kabelbaan met glazen bodem en een treintje die de berg af raast. Een leuke wandeling met veel trappen, maar een absolute aanrader.

'493718' door Nikki00 '493718' door Nikki00

AustraliëSouth Australia

AustraliëSouth Australia

Nieuwsgierige pups

Nikki00

Rond Oktober zijn er veel nieuwe zeeleeuwenpups geboren bij deze colonie en dit was de eerste keer dat een aantal van hun een kijkje kwamen nemen.

'492782' door Nikki00 '492782' door Nikki00

AustraliëSouth Australia

AustraliëSouth Australia

Verlaten strand

Nikki00

De Eyre Peninsula wordt heel wat minder bezocht, de toeristen zijn voornamelijk Australiers zelf. Het is een prachtig gebied met witte stranden, ruige kustlijnen en veel wild life. Dit was een strand vlakbij Streaky Bay. Wij hadden het strand voor onzelf alleen.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier