Veerel

profiel Veerel

Naam

Veerle Willemen

Reviews

0

Foto's & tips

18

Blogs

11

Lid sinds

08 September 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Australië

Fav. stad

Baracoa

Over mij

Heel veel reizen heb ik nog niet gemaakt maar ik ben al wel verliefd op de landen die ik bezocht heb! Mijn eerste vliegreis was naar Cuba, een georganiseerde rondreis. Een paar jaar later ben ik voor 4 maanden naar Australie getrokken en vorig jaar ben ik terug naar Cuba geweest, deze keer het minder toeristische Oosten. Ik hoop dat jullie wat aan mijn foto's/verhalen hebben!

Mijn Motto

'Ontdek het zelf!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Canon

Model

Ixus 130

Overige

Voor mijn laatste reis had ik een Canon SX 400IS bij. Ik ben dus geen fotografisch genie ik laat de camera zijn werk doen

 

12 reactie(s) bij "Veerel"

 • profile image comment

  Hoi Veerle , alsnog van harte gefeliciteerd met je titel nieuwkomer van de week , geniet er van en veel plezier op de site. Groetjes Gert.

  Door ciske • geplaatst op 2015-09-17 06:26:05
 • profile image comment

  Hoi Veerle, dank voor jouw compliment bij mijn Gorilla foto, highly appreciated! Gr Dennis

  Door DennisKaarsgaarn • geplaatst op 2015-09-14 09:19:26
 • profile image comment

  Wat leuk dat je mijn blogs gelezen hebt en de moeite hebt genomen erop te reageren! Ze zijn al wat ouder, eigenlijk al een hele tijd niets meer geschreven. Terwijl ik schrijven toch heel leuk vind. Maar het krijgt hier relatief weinig aandacht eigenlijk. Des te leuker vind ik je berichtjes! Ik ben overigens wel teruggekomen in Amman na mijn rondreis. Maar teruggaan naar de zigeuners...? Nee. Niet eens aan gedacht destijds. Voelde me niet goed over dat bezoek. Niet over hun aandeel, maar over de mijne. Had hen bijvoorbeeld iets willen geven, of wat langer gebleven. Nu leek ik te vluchten en daar geneerde ik me wat voor achteraf haha! Een tweede keer zou ik er heel anders instaan! Veel plezier nog op de site en fijne avond! Hans

  Door JMoerkens • geplaatst op 2015-09-12 17:47:32
 • profile image comment

  Hi Veerle, Ten eerste gefeliciteerd als nieuwkomer v d week en bedankt voor t favoriet maken van enkele ( oude ) foto's uit t geweldige Aussie. Grt Danny

  Door damfschoenmakers • geplaatst op 2015-09-11 13:51:36
 • profile image comment

  Hi Veerel, hier zie je overige regels http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html Tevens kan je een mail sturen naar reisreporter@columbusmagazine.nl om de bestemmingen die ontbreken door te geven, zodat wij deze kunnen aanmaken. Groeten de redactie.

  Door REDACTIE • geplaatst op 2015-09-10 13:02:55
 • profile image comment

  Leuk dat je Nieuwkomer van de week bent geworden. Van harte gefeliciteerd!

  Door corriedewinter • geplaatst op 2015-09-10 09:03:38
 • profile image comment

  Hoi Veerle, Das leuk, direct nieuwkomer van de week, gefeliciteerd! Verras ons nog maar met veel leuke tips en foto's. gr, Erik

  Door deerik • geplaatst op 2015-09-10 09:00:35
 • profile image comment

  De redactie heeft jou verkozen tot Nieuwkomer van de week! Je bent al erg enthousiast bezig geweest! Om alles tot z'n recht te laten komen is het inderdaad handig om de tips van onderstaande Reisreporters op te volgen. :-) We wensen je veel succes en plezier op onze website! Groeten de redactie.

  Door REDACTIE • geplaatst op 2015-09-10 08:35:40
 • profile image comment

  Hallo Veerle Heb ik nog een tip voor je. Als je wilt reageren naar mij b.v, ga dan naar mijn persoonlijke site. Klik dus op mijn foto of naam. Dan wordt het gelezen. Heel toevallig kwam ik weer op je site terecht. Succes Ina

  Door wisseschout • geplaatst op 2015-09-09 16:35:40
 • profile image comment

  Hoi Ron en Ina, Thx voor de tips! Ik denk idd dat ik gewoon even te enthousiast was over deze, voor mij nieuw net ontdekte site.

  Door Veerel • geplaatst op 2015-09-09 12:38:41
 • profile image comment

  Hallo Veerle Ben ik een erge zeur als ik zeg dat je wel erg veel blogs achter elkaar plaatst. Het werkt net als bij de foto's. Alles en iedereen. [ jij ook dus ] wordt ondergesneeuwd. En niemand heeft de moed om dat allemaal te lezen. beetje jammer toch. Of lees jij ze wel allemaal ?? Veel plezier nog op de site Groetjes Ina

  Door wisseschout • geplaatst op 2015-09-09 10:24:44
 • profile image comment

  Beste Veerle, welkom als reisreporter (RR) je plaatst geweldige foto's maar in je enthousiasme wel gelijk 12 stuks, het is beter om niet meer als 2 tot 3 foto's per dag te plaatsen zodat ze de aandacht krijgen die ze verdienen. Foto's zonder beoordeling zou je eventueel nog kunnen verwijderen en later opnieuw kunnen plaatsen. Groet, Ron

  Door ronderegt • geplaatst op 2015-09-09 05:12:43

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (18)

'505719' door Veerel '505719' door Veerel

AustraliëWest Australië

AustraliëWest Australië

The Nullarbor: mooist

Veerel

Ik vond The Nullarborroute zo mooi dat ik na mijn trip van Adalaide naar Perth, de route vica versa heb bijgeboekt: dus nu foto's in de omgekeerde richting: Dag 2: kampplaats Cape le Grand met Lucky Bay het mooiste strand ever!!

'505726' door Veerel '505726' door Veerel

AustraliëSouth Australia

AustraliëSouth Australia

The Nullarbor: zwemme

Veerel

Ik vond The Nullarborroute zo mooi dat ik na mijn trip van Adalaide naar Perth, de route vica versa heb bijgeboekt: dus nu foto's in de omgekeerde richting: En dan komen w eaan een van de hoogtepunten op deze route: zwemmen met dolfijnen en zeehonden in Baird Bay. Om eerlijk te zijn hier had ik van gedroomt zwemmen met dolfijnen!! Die zeehonden ja dat was mooi meegenomen en wat bleek eigenlijk was dat veel leuker! de zeehonden zijn heel speelt, komen naar je toe, nieuwschierig kijkend je kan er naartoe duiken,... HEERLIJK!! Deze foto is genomen tijdens de boottocht naar een goede zwemplaats.

'506124' door Veerel '506124' door Veerel

CubaBaracoa

CubaBaracoa

Baracoa: meest...oost

Veerel

Op de terugweg van Punta de Maisi richting Baracoa moeten we nog lunchen, iets voorbij Boca de Yumuri komen we aan de rechterkant een plaatselijk restaurantje tegen. Men spreekt hier enkel Spaans maar das geen probleem, ze doen echt hun best om te communiceren. De keuze is beperkt, maar wel vers gevangen! En je hebt wat geduld nodig want ze moeten nog beginnen te koken maar das in alle restaurantjes & Casa's waar je wil gaan eten. Onze ervaring is dat dat geduld rijkelijk beloond wordt, en wat is het probleem? Een verse plaatselijke fruitsapachtige limonade in afwachting en een wandeling op het kieselstrand met uitzicht op El Yunque de tafelberg die zich aan de andere kant van Baracoa bevind "doden de tijd", wat een leven :) Oh ja je eet hier in openlucht, aan het strand, de stoelen en het tafeltje op de foto is het restaurant! :) Bij de rekening krijgen we nog een geluksbrenger en dan blijkt dat de arme man niet genoeg wisselgeld heeft... Dan kan je denken hij wil ons afzetten maar een cuc? dus we zeggen dat het ok is! We zitten al in de auto als hij ons achterna loopt om nog een potje cacaoboter ter compensatie te geven, heerlijk die gastvrijheid!

Laatste blogs (11)

Het is deze nacht beginnen te regenen en nu regent het soms nog. We gaan eerst ontbijten en wie helpt ons weer?! De kofferdrager/bewaker/manusje van alles. Hij is zo vriendelijk, spreekt alleen Spaans... Lees meer

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (27)

'501988' door thijsvincent '501988' door thijsvincent

AustraliëBlue Mountains

AustraliëBlue Mountains

The Blue Mountains...

thijsvincent

The Blue Mountains, een populaire, toeristische plaats. Maar met rede, dit prachtige stuk natuurgebied heeft je een mooie wandelroute te bieden, en als je niet zo een wandelaar bent, zijn er voldoende alternatieven in de vorm van een kabelbaan met glazen bodem en een treintje die de berg af raast. Een leuke wandeling met veel trappen, maar een absolute aanrader.

'493718' door nikki00 '493718' door nikki00

AustraliëSouth Australia

AustraliëSouth Australia

Nieuwsgierige pups

nikki00

Rond Oktober zijn er veel nieuwe zeeleeuwenpups geboren bij deze colonie en dit was de eerste keer dat een aantal van hun een kijkje kwamen nemen.

'492782' door nikki00 '492782' door nikki00

AustraliëSouth Australia

AustraliëSouth Australia

Verlaten strand

nikki00

De Eyre Peninsula wordt heel wat minder bezocht, de toeristen zijn voornamelijk Australiers zelf. Het is een prachtig gebied met witte stranden, ruige kustlijnen en veel wild life. Dit was een strand vlakbij Streaky Bay. Wij hadden het strand voor onzelf alleen.

Community updates

COLUMBUS 15 JAAR
09-06-2020 Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. Met veel plezier en gepaste trots kijken we deze zomer terug op 15 jaar reisontdekkingen.

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 26 | Community toppers

Slaapplaats in Dallol. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Openluchtmuseum in Rusland door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Slaapplaats in Dallol door Dreamer666
3. Topblog: Een avond op de Noordpier door TravelGoom
4. Communitylid van de week: Ellen69
5. Nieuwkomer: n.v.t.

week 25 | Community toppers

Ethiopië Mursi. Foto: Ameerakker

1. Topreview: Agadir van ait kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Ethiopië Mursi door Ameerakker
3. Topblog: Verloren in zand door Agrotewal
4. Communitylid van de week: E.J.
5. Nieuwkomer: Annaspets62

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

FOTOWEDSTRIJD: Culinair
Vreemde gerechtjes proeven, aparte drankjes proberen, nieuwe smaken en geuren ontdekken: het hoort er allemaal bij op reis. Deel nu je culinaire reisfoto's met ons en maak kans op publicatie in Columbus Travel én extra profielpunten.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik