VeerdonkVisuals

profiel VeerdonkVisuals

Naam

Ralf van de Veerdonk

Reviews

0

Foto's & tips

21

Blogs

0

Lid sinds

09 August 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Frans-Polynesië

Over mij

Filmmaker van beroep

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

A7R3

Overige

Sony A7S2, Sony A6500, Canon 5D Mark3, GoPro Hero 6

Laat een reactie achter

8 reactie(s) bij "VeerdonkVisuals"

 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 17 Aug 2018 | 14:24:54

  Beste Ralf,
  We zijn blij je te mogen verwelkomen op onze community. Wat een prachtige foto's heb je al met ons gedeeld ... om bij weg te dromen! We hebben je uitgeroepen tot de Nieuwkomer van week 32. Gefeliciteerd met deze titel.

  Groeten en een fijn weekend.
  De Columbus-redactie.

 • profile image comment
  Door Jaapburgers• geplaatst op 09 Aug 2018 | 18:34:06

  Dag Ralf, Over het aantal foto's heb je inmiddels voldoende info gekregen. Als je naar iemand wilt terug reageren, moet je dat doen op de homepage van de desbetreffende Reisreporter. Als je dat op je eigen homepage doet, zien ze dat niet. Ik denk trouwens dat Zoom.nl een mooie site voor je is. Groet., Jaap

 • profile image comment
  Door Dianadm• geplaatst op 09 Aug 2018 | 16:45:23

  Ik snap je insteek maar ik denk dat ik me aansluit bij Marleen. Dit is natuurlijk geen privé site, maar een community en niet alleen de foto's van ander reisreporters zullen snel van de eerste bladzij verdwijnen, maar ook je eigen foto's dus je snijdt jezelf ook in de vingers als je maar blijft doorgaan met uploaden. Hierdoor zullen maar weinig mensen je foto's zien en dat is jammer want het is een prachtige serie.

 • profile image comment
  Door MarleenvM• geplaatst op 09 Aug 2018 | 15:53:14

  Hi Ralf, ik denk dat deze site niet helemaal jouw ding is. Het is hier gebruikelijk om maar een of twee foto’s per dag te plaatsen. Nu krijgen de foto’s niet de aandacht die ze verdienen want ze zijn wel prachtig. Ook de foto’s van andere reisreporters verwijnen snel naar de achtergrond en dat is toch jammer. Groetjes Marleen

 • profile image comment
  Door VeerdonkVisuals• geplaatst op 09 Aug 2018 | 15:02:17

  Hoi Wisseschout, dank voor de tips maar ik ben niet op zoek naar views of likes. Ik lees al sinds jaar en dag dit magazine en vind het gewoon leuk hier wat van mijn mooiste werk te plaatsen. Dat ga ik niet wekenlang drie keer daags doen om meer gezien te worden. Hopelijk begrijpen jullie nu wat beter mijn insteek ;)

 • profile image comment
  Door VeerdonkVisuals• geplaatst op 09 Aug 2018 | 13:46:51

  Hoi Marieke, ik heb ook nog geen enkele foto geplaatst waar ikzelf op sta. Ik ben daar met twee figuranten geweest voor de productie van een moodfilm dus vandaar dat één van beiden er wel eens op staat.

 • profile image comment
  Door MariekeH• geplaatst op 09 Aug 2018 | 13:38:22

  Ben het daar helemaal mee eens. Misschien een kleine tip om de Columbus spelregels even door te lezen, zoals je kunt zien bij andere reisreporters plaatsen wij geen foto's waar wij zelf op staan. Veel plezier op de site.

 • profile image comment
  Door Wisseschout• geplaatst op 09 Aug 2018 | 12:33:19

  Hallo. Ik zie dat je nieuw bent op de site en daarom nogal erg enthousiast van start bent gegaan. Misschien verstandiger dat je niet zoveel foto tegelijk op de site zet, want dan krijgen ze geen aandacht en zitten ze voor je het weet helemaal achteraan en kijkt dus niemand er meer naar.
  groetjes Ina

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (21)

'958450' door VeerdonkVisuals '958450' door VeerdonkVisuals

Frans-PolynesiëBora Bora

Frans-PolynesiëBora Bora

Golden hour op Bora..

VeerdonkVisuals

Na één dag wist ik exact waar en wanneer de zon onderging op het InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa. De volgende dag was ik er klaar voor en het toeval wil dat er precies een lokale Tahitiaan voorbij kwam gevaren in een traditionele Polynesische outrigger kano.

'956651' door VeerdonkVisuals '956651' door VeerdonkVisuals

Frans-PolynesiëBora Bora

Frans-PolynesiëBora Bora

De motu's van Bora...

VeerdonkVisuals

Vanuit de lucht zijn de onbewoonde motu's die Bora Bora omcirkelen goed zichtbaar. Het koraal zorgt ervoor dat de golven van de Stille (doch ruwe) Oceaan zich hierop stukslaan en de lagune door deze bescherming een rimpelloos aquarium lijkt.

'956668' door VeerdonkVisuals '956668' door VeerdonkVisuals

Frans-PolynesiëBora Bora

Frans-PolynesiëBora Bora

Outrigger-kano ontbij

VeerdonkVisuals

Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat. Je kunt op Bora Bora héél decadent je ontbijt per outrigger kano laten bezorgen bij je overwater villa zodat je vanuit je lekkere bed en een paar stappen op je terras kunt ontbijten. Ik heb deze scene hard onder en half boven water vastgelegd met een domeport.

Community updates

COMMUNITYLEDEN IN THE SPOTLIGHT

13-05-2021 Morgen valt hij bij de abonnees op de mat: Columbus editie 99, met daarin een prachtige selectie communitybeelden. Deze editie vind je de mooiste foto's terug van Corriedewinter, Antwan, Zandkorrel, Mirandanoomen, Esthers, Ameerakker en Wisseschout. Verder trakteren we je op de mooiste verhalen uit onder andere Brazilië, Griekenland, Marokko en Papoea-Nieuw Guinea en geven we volop tips hoe je een wereldreis aanpakt. Veel lees- en kijkplezier alvast! 

COLUMBUS COMMUNITYWEDSTRIJD 2021 IS VAN START

06-05-2021 Met een beetje vertraging is het dan eindelijk zover: we trappen af met de Columbus communitywedstrijd 2021! Sinds maart 2020 leven we in een nieuwe realiteit: een wereld waarin Corona niet alleen het gesprek van de dag is, maar onze levens er ook significant anders uit zijn gaan zien. Wij willen daar graag een tijdsdocument van maken met jullie foto's. Elke maand kunnen jullie foto's uploaden in een specifiek thema: het thema van mei is 'Steden in tijden van corona'. Niet alleen maak je kans op publicatie in Columbus, maar ook op fantastische reizen! Lees alles over de wedstrijd hier

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

week 19 | Community-toppers


Zonsondergang op de immense zoutvlakte van Danakill. Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Zonsondergang op de immense zoutvlakte van Danakill door Dreamer666
2. Review: n.v.t. (geen nieuwe reviews)
3. Communitylid van de week: Graaf
4. Nieuwkomer: Livali

Doe mee aan onze fotowedstrijden

DE COMMUNITY-WEDSTRIJD IS VAN START!

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom starten we vandaag met een fotowedstrijd, die tot het einde van het jaar zal lopen. Elke maand kunnen jullie binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN WEEKENDJE WEG

Je hoeft niet naar het buitenland te gaan om onvergetelijke reiservaringen te hebben. Waar ga jij in eigen land graag naartoe voor een dagje, weekendje of weekje weg om even te reconnecten met de natuur? Stuur ons een leuke foto van jouw favoriete Nederlandse reistip. Elke maand belonen we de beste tip met een avontuurlijk weekendje weg in Nederland. Deze maand maak je kans op een avontuurlijk weekendje weg + een Natuurhuisje in Drenthe. Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik