VeerdonkVisuals

profiel VeerdonkVisuals

Naam

Ralf van de Veerdonk

Reviews

0

Foto's & tips

21

Blogs

0

Lid sinds

09 August 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Frans-Polynesië

Over mij

Filmmaker van beroep

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

A7R3

Overige

Sony A7S2, Sony A6500, Canon 5D Mark3, GoPro Hero 6

 

8 reactie(s) bij "VeerdonkVisuals"

 • profile image comment

  Beste Ralf, We zijn blij je te mogen verwelkomen op onze community. Wat een prachtige foto's heb je al met ons gedeeld ... om bij weg te dromen! We hebben je uitgeroepen tot de Nieuwkomer van week 32. Gefeliciteerd met deze titel. Groeten en een fijn weekend. De Columbus-redactie.

  Door REDACTIE • geplaatst op 2018-08-17 14:24:54
 • profile image comment

  Dag Ralf, Over het aantal foto's heb je inmiddels voldoende info gekregen. Als je naar iemand wilt terug reageren, moet je dat doen op de homepage van de desbetreffende Reisreporter. Als je dat op je eigen homepage doet, zien ze dat niet. Ik denk trouwens dat Zoom.nl een mooie site voor je is. Groet., Jaap

  Door jaapburgers • geplaatst op 2018-08-09 18:34:06
 • profile image comment

  Ik snap je insteek maar ik denk dat ik me aansluit bij Marleen. Dit is natuurlijk geen privé site, maar een community en niet alleen de foto's van ander reisreporters zullen snel van de eerste bladzij verdwijnen, maar ook je eigen foto's dus je snijdt jezelf ook in de vingers als je maar blijft doorgaan met uploaden. Hierdoor zullen maar weinig mensen je foto's zien en dat is jammer want het is een prachtige serie.

  Door Dianadm • geplaatst op 2018-08-09 16:45:23
 • profile image comment

  Hi Ralf, ik denk dat deze site niet helemaal jouw ding is. Het is hier gebruikelijk om maar een of twee foto’s per dag te plaatsen. Nu krijgen de foto’s niet de aandacht die ze verdienen want ze zijn wel prachtig. Ook de foto’s van andere reisreporters verwijnen snel naar de achtergrond en dat is toch jammer. Groetjes Marleen

  Door aticketto • geplaatst op 2018-08-09 15:53:14
 • profile image comment

  Hoi Wisseschout, dank voor de tips maar ik ben niet op zoek naar views of likes. Ik lees al sinds jaar en dag dit magazine en vind het gewoon leuk hier wat van mijn mooiste werk te plaatsen. Dat ga ik niet wekenlang drie keer daags doen om meer gezien te worden. Hopelijk begrijpen jullie nu wat beter mijn insteek ;)

  Door VeerdonkVisuals • geplaatst op 2018-08-09 15:02:17
 • profile image comment

  Hoi Marieke, ik heb ook nog geen enkele foto geplaatst waar ikzelf op sta. Ik ben daar met twee figuranten geweest voor de productie van een moodfilm dus vandaar dat één van beiden er wel eens op staat.

  Door VeerdonkVisuals • geplaatst op 2018-08-09 13:46:51
 • profile image comment

  Ben het daar helemaal mee eens. Misschien een kleine tip om de Columbus spelregels even door te lezen, zoals je kunt zien bij andere reisreporters plaatsen wij geen foto's waar wij zelf op staan. Veel plezier op de site.

  Door MariekeH • geplaatst op 2018-08-09 13:38:22
 • profile image comment

  Hallo. Ik zie dat je nieuw bent op de site en daarom nogal erg enthousiast van start bent gegaan. Misschien verstandiger dat je niet zoveel foto tegelijk op de site zet, want dan krijgen ze geen aandacht en zitten ze voor je het weet helemaal achteraan en kijkt dus niemand er meer naar. groetjes Ina

  Door wisseschout • geplaatst op 2018-08-09 12:33:19

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (21)

'958450' door VeerdonkVisuals '958450' door VeerdonkVisuals

Frans-PolynesiëBora Bora

Frans-PolynesiëBora Bora

Golden hour op Bora..

VeerdonkVisuals

Na één dag wist ik exact waar en wanneer de zon onderging op het InterContinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa. De volgende dag was ik er klaar voor en het toeval wil dat er precies een lokale Tahitiaan voorbij kwam gevaren in een traditionele Polynesische outrigger kano.

'956651' door VeerdonkVisuals '956651' door VeerdonkVisuals

Frans-PolynesiëBora Bora

Frans-PolynesiëBora Bora

De motu's van Bora...

VeerdonkVisuals

Vanuit de lucht zijn de onbewoonde motu's die Bora Bora omcirkelen goed zichtbaar. Het koraal zorgt ervoor dat de golven van de Stille (doch ruwe) Oceaan zich hierop stukslaan en de lagune door deze bescherming een rimpelloos aquarium lijkt.

'956668' door VeerdonkVisuals '956668' door VeerdonkVisuals

Frans-PolynesiëBora Bora

Frans-PolynesiëBora Bora

Outrigger-kano ontbij

VeerdonkVisuals

Het kost een paar centen maar dan heb je ook wat. Je kunt op Bora Bora héél decadent je ontbijt per outrigger kano laten bezorgen bij je overwater villa zodat je vanuit je lekkere bed en een paar stappen op je terras kunt ontbijten. Ik heb deze scene hard onder en half boven water vastgelegd met een domeport.

Community updates

DE GROTE COLUMBUS TRAVEL QUIZ NL EDITIE
10-07-2020 Ben jij een reiziger in hart in nieren en denk je Nederland goed te kennen? Test dan op 16 juli online je Nederlandse reiskennis en neem het live op tegen andere gepassioneerde reizigers uit het hele land. Win fantastische prijzen! Zo doe je mee >

COLUMBUS 15 JAAR
09-06-2020 Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. Met veel plezier en gepaste trots kijken we deze zomer terug op 15 jaar reisontdekkingen.

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 27 | Community toppers

Ethiopië Bull Jump Ceremonie. Foto: Ameerakker

1. Topreview: Hippo chalet in Namibië door Agrotewal
2. Topfoto & tip: Ethiopië Bull Jump Ceremonie door Ameerakker
3. Topblog: Avontuur in de Okavango Delta door Barga
4. Communitylid van de week: Nick_VL
5. Nieuwkomer: n.v.t.

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

Binnenkort volgt er een nieuwe fotowedstrijd.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik