Vanemst

profiel Vanemst

Naam

Patrick van Emst

Reviews

0

Foto's & tips

7

Blogs

0

Lid sinds

02 August 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Nederland

Fav. stad

Soest

Over mij

Mijn naam is Patrick van Emst en ik werk als freelance beroepsfotograaf. Ik werk door het hele land en regelmatig ook in het buitenland. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, bijzondere gebeurtenissen en de drang om nieuwe dingen te zien om mijn horizon te verbreden.. De essentie van fotografie, schrijven met licht. en dat is sinds 1990 mijn passie en drijfveer. Weg uit de dagelijkse routine, je laten verrassen, nieuwe geuren , kleuren eten en ga zo maar door kortom Reizen is het mooiste wat er is, een absolute aanvulling op het leven!

Mijn Motto

'Reizen is het mooiste wat er is!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D4s en D500

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (7)

'962401' door Vanemst '962401' door Vanemst

ItaliëLigurie

ItaliëLigurie

Cinque Terre...platge

Vanemst

Cinque Terre, bij velen bekend de vijf dorpjes langs de Italiaanse kust vlak bij La Spezia. Talloze foto's gezien en dacht moet er toch heen. We hebben het vaak over platgelopen plekken door toeristen, en dan wordt ik nieuwsgierig. Appartement geboekt in Riomaggiore en er maar eens op uit gegaan of er nog wat authentieks was. Ga je wandelen kom je nog steeds mooie plekken tegen en weinig toeristen in de dorpjes zelf is het gewoon druk. Uiteindelijk deze foto gemaakt in Manarola (samengestelde panorama). Veel plekken in de avond beken maar dit dorpje en dit uitzicht was toch echt het beste. Kortom ik zoek vaak de rust op in mijn reizen maar soms is gezellige drukte op een platgelopen plek ook wel ok !

'950237' door Vanemst '950237' door Vanemst

PortugalAzoren

PortugalAzoren

Hoofdweg door het...b

Vanemst

Hoofdweg door het beschermde binnenland van Pico. Vanaf de hoofstad Madalena gaat deze weg dwars over het eiland naar Piedade. De weg gaat dwars door het natuurpark waar je ook de hoogste berg van Portugal kan beklimmen ( vergunning is nodig ! ) Zeer de moeite waard op Pico zijn de kratermeren Lagoa do Capitão, Lagoa do Caiado en Lagoa do Paul of de Miradouro da Terra Alta, gelegen aan de weg en goed toegankelijk. Na de kruising met de NH2 wordt de weg een stuk minder maar zeker de moeite waard! Bedenk wel dat de temperatuur in deze hoogvlakte wat lager is en dat het zeer mistig kan zijn.

'945732' door Vanemst '945732' door Vanemst

PortugalAzoren

PortugalAzoren

Azoren Heilige Maria.

Vanemst

Azoren Heilige Maria Magdalena-festival in Lajes Do Pico. Behalve Walvissen spotten lekker de kleine dorpjes in en in July is het Heilige Maria Magdalena-festival fantastisch om te zien hoe daar aan toe gaat kleinschalig! De lokale bevolking komt dan met z'n allen bij elkaar om te eten en drinken. De priester kwam bijvoorbeeld aan in zijn Hard Rock T-Shirt.... Wij waren bijvoorbeelde de enige toeristen. Het mooie van de Azoren - de rust en natuurlijk de natuur op land en zee. De Azoren en vooral Pico is een aanrader voor wie wat anders wil, lekker landklimaat de rust de natuur

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier