Travelbag

profiel Travelbag

Naam

Marianne M

Reviews

8

Foto's & tips

1661

Blogs

2

Lid sinds

29 March 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Ethiopië

Fav. stad

Kolkata

Over mij

Na één reis Indonesië verslaafd geraakt aan het reizen. Inmiddels al vele landen bezocht. Ik hoop dit nog lang te kunnen doen.

Graag geen gebruik van foto's zonder toestemming.

Mijn Motto

'Reis zo lang het kan.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

Canon 80D

Overige

Canon powershot SX 50 HS Panasonic DMC TZ5 Canon spiegelreflex 400D

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (1661)

'495016' door Travelbag '495016' door Travelbag

LaosNoord Laos

LaosNoord Laos

Bekijken

Travelbag

In Noord Laos tijdens de drie daagse trekking door verschillende dorpjes gelopen. De mensen waren hier toch nog erg nieuwsgierig. Mevrouw durfde ook even om de hoek te kijken naar wat er nu aan de hand was.

'508732' door Travelbag '508732' door Travelbag

EthiopiëMursi stam

EthiopiëMursi stam

De mursi zonder...sch

Travelbag

De mursi. Een hele fotogenieke stam die je wilt zien als je in Ethiopië bent. In 10 jaar tijd heb ik deze stam enorm zien veranderen. Wat je nu te zien krijgt is een soort toneelstukje. Zodra de foto's zijn gemaakt gaan de frutsels af en wordt het geld geteld. Maar.......ze blijven zo mooi om te zien.

'488664' door Travelbag '488664' door Travelbag

AlbaniëTheth

AlbaniëTheth

In de bergen van Teth

Travelbag

Na een lange dag trekking over een pas, komen we aan in Teth. Een leuk plaatsje en een mooi gebied om te wandelen. Mooi gelegen tussen de bergen en het groen.

Laatste blogs (2)

Wanneer je Bhutan zegt, dan wordt er vaak meteen aan het Tijgernest gedacht. Een bedevaartsplaats voor boeddhisten. Je hebt Bhutan eigenlijk niet gezien als je hier niet bent geweest. Het klooster/gro... Lees meer

Mijn fans (9)

Ik ben fan van (8)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (259)

'1141339' door Deerik '1141339' door Deerik

CanadaBritish Columbia

CanadaBritish Columbia

Goodbye

Deerik

Een laatste foto voor deze mooie community die nu als een nachtkaarsje uit gaat. Het is mijn persoonlijke favoriet van 2022, een magic moment waarop alles perfect samenviel, met 2 grizzly's als hoofdrolspelers. Wat vooral gaat blijven zijn mooie herinneringen. Leuke tips, inspirerende beelden (heb hier veel geleerd ook), zelfs vriendschappen heb ik er aan overgehouden. Dankjewel iedereen!

'1141196' door Dreamer666 '1141196' door Dreamer666

KeniaMasai Mara NP

KeniaMasai Mara NP

In bedwang houden

Dreamer666

De moeder heeft heel lang geprobeerd om haar kleintje te laten schuilen in een kloof, maar daar had dit kleintje helemaal geen zin in. Moeilijk in bedwang te houden.

'1141192' door MirandaNoomen '1141192' door MirandaNoomen

NamibiëCaprivi Strip

NamibiëCaprivi Strip

49 hippo's

MirandaNoomen

In de Caprivistrook van Namibië stroomt de Kavango-rivier zuidwaarts. De Kavango-rivier is de voorloper van de bekende wildrijke Okavango Delta in Botswana. Maar ook voordat de rivier al volledig is uitgewaaierd in een delta is het gebied al prachtig. Olifanten en andere dieren komen drinken aan de oever, talloze vogels trekken aan je voorbij tijdens een tochtje in een mokoro (uitgeholde boomstam) en 's nachts wordt je lekker wakker gehouden door de knorrende nijlpaarden. De watergangen die je ook ziet zijn grotendeels ook gemaakt door de nijlpaarden die 's nachts aan land gaan om te grazen.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier