Trancefly

profiel Trancefly

Naam

Trance fly

Reviews

0

Foto's & tips

21

Blogs

0

Lid sinds

27 January 2012

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

Duitsland

Fav. stad

Luzern, Bremen, Cochem, Koblenz,

Over mij

Ik ben gek op bergen en natuur, fotograferen was op jonge leeftijd al echt 1 van mijn grootste hobby's. Daarnaast verzot op dieren en portretten maken. Ik mag graag tekenen, muziek luisteren, maar zeer zeker ook de natuur intrekken, in een stil weiland of waterkant zitten, een goed boek lezen of heerlijk reizen door de natuur. Een ras echt natuur mens!

Mijn Motto

'Een jaar is geen goed jaar, als we geen culturele uitstapjes hebben gemaakt. Genieten van de natuur en alle pracht en praal.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Kodak

 

11 reactie(s) bij "Trancefly"

 • profile image comment

  Oh die is ook speciaal zeg! Redelijk korte haren, niet? Prachtig!!

  Door edwinaverdingh • geplaatst op 2013-03-12 08:14:58
 • profile image comment

  12.5? Dat is mooi zeg! Zeker voor deze grote dieren. Op de site mogen geen huisdieren, tenzij je deze als profielfoto gebruikt. Dat mag wel. Groetjes, Edwina

  Door edwinaverdingh • geplaatst op 2013-03-11 17:52:02
 • profile image comment

  Ja dat is onze hond Sumu, een kruising van een Newfoundlander met een Berner. Geweldig dier! Wat spijtig dat je jouw hond hebt moeten laten inslapen. Ik mag er nog niet aan denken. Sumu wordt in het voorjaar ook al 7. Ik hoop dat hij nog lang gezond mag blijven, maar als de tijd aangekomen is vind ik ook niet dat je een dier moet laten lijden. En een kruising is meestal toch sterker dan een raszuivere hond. Hoe oud was die van jou?

  Door edwinaverdingh • geplaatst op 2013-03-10 18:07:36
 • profile image comment

  graag gedaan!

  Door edwinaverdingh • geplaatst op 2013-03-09 17:29:49
 • profile image comment

  Hola chica, Tip van de Week !!!!!!!!!! Felicidades !!!!!!!!!! Salu2 de Nelita

  Door nelita • geplaatst op 2013-03-05 21:36:43
 • profile image comment

  Gefeliciteerd met je top tip, groet Walter

  Door walterstoffers • geplaatst op 2013-03-05 14:15:11
 • profile image comment

  Hallo, Van harte gefeliciteerd met je toptip!

  Door corriedewinter • geplaatst op 2013-03-05 12:27:41
 • profile image comment

  Hoi, Ik heb er een paar tips in staan, dus ik weet zeker dat zuid Bohemen er wel in staat. Misschien heb je er overheen gekeken? Groetjes Kirsten

  Door KHeijlaerts • geplaatst op 2013-02-28 16:16:52
 • profile image comment

  Hoi, welkom op reisreporter. Ik wilde je tip lezen over Cesky Krumlov. Ik ben namelijk zelf 3-4 keer per jaar in Tsjechië te vinden en ook in die regio. Ik ken het stadje dus maar al te goed en vind het altijd leuk om te kijken wie/wat er over Tsjechië wordt geplaatst. Je tip werkt echter niet. Ik heb dit ook een keer gehad bij een tip over Tsjechië die ik plaatste. Dat kwam door de vreemde karakters in je titel, daar kan de website niet mee omgaan. Gewoon 'plat' schrijven dus. Als je dan toch aan het wijzigen bent is het ook wel belangrijk om de juiste regia erbij te kiezen. Cesky Krumlov ligt namelijk in Bohemen zuid en er staat nu bij jou Bohemen noord. Ik ga zo ook even naar je foto's kijken. Groetjes Kirsten

  Door KHeijlaerts • geplaatst op 2013-02-28 11:31:34
 • profile image comment

  Beste Trancefly, Helaas hebben we je foto 'Moeder Kameel met Jong' offline gezet, omdat het niet is toegestaan om foto's van een dier in een dierentuin te plaatsen. Zie faq: - Dieren horen gefotografeerd te worden in hun natuurlijke habitat. Foto's van dieren in gevangenschap zijn niet toegestaan; hieronder vallen ook huisdieren en zwerfdieren. Uitzondering: - Dieren die gemigreerd zijn en in het wild in een ander land leven - Dieren die niet of nauwelijks meer in het wild voorkomen en daar niet te fotograferen zijn, zoals Orang Oetans en Panda's. - Dieren die niet meer in het wild voorkomen maar een cultuur representeren, zoals een koe in Nederland of een husky in Finland. Kijk ook eens op de [url="http://www.columbusmagazine.nl/reisreporter/hoe_werkt_het.html#plaatsfoto2"]FAQ-pagina[/url] voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen. Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl. Veel plezier nog op de site! Hartelijke groet, Het Reisreporter Team

  Door REDACTIE • geplaatst op 2012-02-15 08:24:16
 • profile image comment

  Gek van de bergen, nooit 1 hetzelfde, het uitzicht, de zon en sterren...natuur verveeld nooit. Of het nu regent, of sneeuwt, of de zon schijnt, aandacht voor alles, wat leeft, beweegt en groeit.

  Door Trancefly • geplaatst op 2012-01-27 09:44:50

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (21)

'381565' door Trancefly '381565' door Trancefly

TsjechiëPraag

TsjechiëPraag

Matroesjka poppen in.

Trancefly

In de stad Praag kom je allerlei leuke winkeltjes tegen, waaronder 1 die volledig gespecialiseerd was in Matroesjka poppen, erg mooie varianten in diverse grotes en zowel bands als huisdieren en overige dieren, bekenden presidenten en belangrijke filmsterren etc etc.

'388803' door Trancefly '388803' door Trancefly

DenemarkenRoskilde

DenemarkenRoskilde

Kliffen

Trancefly

De prachtige stranden en kliffen bij Thorsminde, Ulfborg, strekken jaarlijks vele toeristen naar de stranden. Wij waren er toen er bijna geen mensen waren, in oktober. Hierdoor kon je duidelijk zien hoe het landschap er bij rust uitzag. De prachtige lange stranden, met niet al te veel stenen en vuil trekken zeer zeker de aandacht. Zomers, als de temperaturen aangenaam zijn is het er goed vertoeven tussen de meters hogen kliffen, die als windschermen fungeren. Als dus de mensen bij wie wij een huisje huurden, waren de stranden jaarlijks helemaal vol, vergelijkbaar met een dagje Bloemendaal. Onwaarschijnlijk, maar zo gigantisch mooi!

'357559' door Trancefly '357559' door Trancefly

BelgiëBrussel

BelgiëBrussel

Manneke Pis verkleed.

Trancefly

Ooit dacht ik nog dat Brussel de stad was in België. Maar na ons bezoek van 2 dagen, moest ik tot de conclusie komen dat ik toch echt veel liever naar Antwerpen ga. Veel mooiere stad en veel meer te zien. Qua kenmerken heeft Brussel er genoeg, maar de mensen zijn net als bij ons in de randstad, gehaast en onvriendelijk. Ook was het vreemd dat je aan de ene kant van de straat maar een paar uur mocht parkeren voor veel geld en veel controle terwijl er aan de andere kant amper controle was en je er de hele dag voor de prijs van een uur aan de andere kant kon staan.

Community updates

COLUMBUS 15 JAAR
09-06-2020 Sinds 2005 biedt Columbus een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. Met veel plezier en gepaste trots kijken we deze zomer terug op 15 jaar reisontdekkingen.

Nog geen abonnee van Columbus?


Kun jij thuis wel wat extra leesplezier gebruiken? Bestel dan hier een speciaal proefabonnement (stopt automatisch): 3x Columbus Travel voor € 18,75 + tijdschriftenpakket naar keuze CADEAU. TIP! Ook leuk als cadeau-abonnement voor een mede-thuisblijver.

week 26 | Community toppers

Slaapplaats in Dallol. Foto: Dreamer666

1. Topreview: Openluchtmuseum in Rusland door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Slaapplaats in Dallol door Dreamer666
3. Topblog: Een avond op de Noordpier door TravelGoom
4. Communitylid van de week: Ellen69
5. Nieuwkomer: n.v.t.

week 25 | Community toppers

Ethiopië Mursi. Foto: Ameerakker

1. Topreview: Agadir van ait kine, Marokko door Wisseschout
2. Topfoto & tip: Ethiopië Mursi door Ameerakker
3. Topblog: Verloren in zand door Agrotewal
4. Communitylid van de week: E.J.
5. Nieuwkomer: Annaspets62

Doe mee aan onze fotowedstrijd!

FOTOWEDSTRIJD: Culinair
Vreemde gerechtjes proeven, aparte drankjes proberen, nieuwe smaken en geuren ontdekken: het hoort er allemaal bij op reis. Deel nu je culinaire reisfoto's met ons en maak kans op publicatie in Columbus Travel én extra profielpunten.

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik