TimoGerritsjans

9
China Zhangjiajie National Forest Park
TimoGerritsjans was hier 31 Oct 2016
Zhangjiajie met zijn 3 fantastische natuurgebieden die ik als reiziger moet aanbevelen aan iedereen die gek is op outdoor adventure, natuur en cultuur. Zhangjiajie National Forest, Een fantastisch natuurgebied waar de makers van de film 'Avatar' hun in inspiratie hebben weggehaald (dit is overigens niet erkend door de makers). Het National Forest kent vele wandelpaden en gebieden waar je telkens wordt overdonderd door het natuurschoon. Met de fantastische kalkstenen rotsen die ontstaan zijn door erosie tot aan apen die hier wild nog rond lopen. De kleine watervalletjes die je vind tijdens een hike maakt dit park tot een van mijn favorieten. De Chinese toerist is sterk vertegenwoordigd in dit park, zei begeven zich massaal bij de uitzichtpunten en highlights van het park (aangeboden excursies) ga zelf vooral niet mee met een groep, je mist hierdoor de echte schoonheid van het park die op de paden zijn waar je niet komt met een van deze excursies. Tianmen Mountain National Park ligt midden in Zhangjiajie city. Hier kun je met een kabelbaan richting de top kunt gaan om vervolgens op een glazen brug om een rots heen te lopen. Niet aan te raden voor vakantiegangers met hoogtevrees.Dit park blijft mooi en is zeker een aanrader maar is evenaart niet de schoonheid van het National Forest. Kort wil ik een uitstapje naar Zhangjiajie Grand Canyon benoemen met de langste en hoogste glazen brug ter wereld. Ik zou er heen gaan maar trek er niet langer dan een halve dag vooruit.
Regio
  • Natuurschoon
  • Verschillende gebieden
  • Goed toegankelijk
  • Vriendelijke mensen
  • Weers-afhankelijk gebied
  • Engels is niet gebruikelijk
Review geplaatst op 2016-12-07

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier