Thijsvincent

profiel Thijsvincent

Naam

Vincent Thijs

Reviews

0

Foto's & tips

42

Blogs

0

Lid sinds

25 July 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Oceanië

Fav. land

Australië

Fav. stad

New York

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D3100

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (42)

'504184' door Thijsvincent '504184' door Thijsvincent

SloveniëZuid Slovenie

SloveniëZuid Slovenie

Bossen vol beren

Thijsvincent

In het gebied kocevje vind je prachtige bossen, Slovenië is over het algemeen veel bos, maar hier vind je ook oerbossen, dit is dan ook het gebied waar de beren zitten. Er zouden er zo een 300 zitten en een 200 wolven. Je hebt er echter geen last van, je moet al erg veel geluk of pech hebben (hangt er vanaf hoe je het bekijkt) om een beer tegen te komen.

'501327' door Thijsvincent '501327' door Thijsvincent

AustraliëGreat Barrier Reef

AustraliëGreat Barrier Reef

I <3 the Great Barier

Thijsvincent

Het Great Barrier Reef, een locatie die wel op ieders lijstje staat. En terecht, hoe eerder je er naar toe kan hoe beter want de toekomst ziet er niet al te rooskleurig uit voor dit spektakel van de natuur. Als je er dan toch bent, doe dan even lekker decadent en ga niet met de boot er naar toe om te snorkelen of duiken, maar ga met een watervliegtuig, geloof me het is de moeite waard. Dan kan je dit wonder van de natuur in al zijn glorie bewonderen en zie je prachtige dingen, zoals dit hartvormig stukje rif.

'501825' door Thijsvincent '501825' door Thijsvincent

AustraliëUluru (Ayers Rock)

AustraliëUluru (Ayers Rock)

Kata tjuta, the walk.

Thijsvincent

De wandeling door kata tjuta was de wandeling van men leven. Mijn gezelschap was na 1/3 uitgewandeld en is terug gedraaid, alleen ben ik verder gegaan, en wat ben ik daar blij om. Werkelijk een wondermooie wandeling door een ongelooflijk natuurverschijnsel, het was tevens uitzonderlijk groen in de outback door hevige regenval enkele weken voordien. Staand tussen de gladde/kale bergen en de zowel groene als dode bomen en struiken kreeg ik het gevoel dat ik terug in de tijd was gegaan, alsof er ieder moment een dinosaurus vanachter een reuze, bruine steen kon komen. Hoe zeer men voeten ook deden (wegens lange wandelingen de dagen voordien) wou ik dat er nooit een einde kwam aan deze wandeling. Los van de geweldige personen die ik heb leren kennen, was dit mijn hoogtepunt van mijn reis door Australië.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier