TesOpReis

profiel TesOpReis

Naam

Tes Kuilboer

Reviews

0

Foto's & tips

19

Blogs

0

Lid sinds

14 December 2016

Over mijn camera

Type

Type fotocamera

Merk

Canon

Model

Canon RP

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (19)

'1110437' door TesOpReis '1110437' door TesOpReis

Oostenrijk

Oostenrijk

Hallstatt in de winte

TesOpReis

Dit stadje wordt buiten het winterseizoen overspoeld door toeristen. De burgemeester heeft zelfs een oproep gedaan met de vraag of er minder toeristen naar het stadje kunnen komen. En ik noem het nu wel een stadje, maar het heeft meer het voormaat van een dorp. Dat het toerisme een grote rol speelt is wel duidelijk, maar helaas zijn de gevolgen ook negatief. Op vele (tuin)deuren en hekken hangt een brief met het verzoek de bewoners en hun woonruimte te respecteren "Hallstatt is not a museum". Maar ik snap wel waarom iedereen zo enthousiast wordt van dit stadje. Het is er prachtig en zo rustig. Kom je met de trein, dan moet je daarna nog met het bootje. Bussen en auto's mogen slechts beperkt naar binnen. Wanneer een burgemeester vraagt om minder toerisme, laat jij de bestemming dan aan je voorbij gaan?

'1104185' door TesOpReis '1104185' door TesOpReis

GeorgiëKaukasus gebergte

GeorgiëKaukasus gebergte

Gergeti Trinity Churc

TesOpReis

Je zou het misschien niet denken, maar deze foto is genomen eind augustus. Op onze laatste dag in Stepantsminda werden we wakker met een heel ander uitzicht. Het was 's nachts een stuk kouder geweest en de bergen achter de kerk waren nu gehuld in sneeuw en mist. Ik heb zo veel foto's gemaakt van deze kerk onder verschillende omstandigheden. Het is echt een prachtig gebied.

'1130592' door TesOpReis '1130592' door TesOpReis

OostenrijkCarinthie en Oost Tirol

OostenrijkCarinthie en Oost Tirol

Heiligenblut - een...

TesOpReis

Net voor het begin van de Grossglockner Hochalpenstrasse (als je vanuit Karinthië komt) vind je het dorpje Heiligenblut. Vanuit hier rij je de bergen in, met als absoluut hoogtepunt Grossglockner, de 3798m. hoge berg. Deze berg trekt het hele jaar sportievelingen. Maar ook voor degenen met een mindere conditie zijn er veel opties door middel van het rijden van de Grossglockner Hochalpenstrasse - deze weg brengt je tot wel >2500m. hoogte en de meest prachtige uitzichtpunten. Op de verschillende plekken onderweg kun je zowel korte als lange wandelingen maken. Maar eerst dus een stop in Heiligenblut met uitzicht op de Pfarrkirche Heiligenblut.

Community-updates

EDITIE 106 | 28 eens-in-je-leven reiservaringen

25-01-2021 Columbus Travel editie 106 is nu verkrijgbaar! Onze nieuwste editie over reizen die je één keer in je leven wilt maken is uit! Plus: kom oog in oog te staan met de Europese beer in Slovenië, ga net over de grens roadtrippen in België en Duitsland, treed buiten de gebaande paden in Oman en maak kans op een reis naar Spanje en een weekendje weg met een huurcamper! Bekijk de editie hier >

EN DE WINNAARS ZIJN ...

Nu we met twee voeten in 2022 staan, is het tijd om de balans op te maken voor het afgelopen jaar. Jullie deden in groten getale mee aan onze jaarwedstrijd ‘Reizen in tijden van corona’ en we hebben prachtige foto’s voorbij zien komen. Maar wie sleept nou de hoofdprijs in de wacht? En wie wordt er bekroond tot het Communitylid van 2021? De winnaars zijn bekend!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

03-01-2022 Het allerlaatste maandthema - architectuur - bleek enorm populair: wat veel prachtige foto's zijn er langsgekomen! De keuze was nog vrij lastig, maar we zijn eruit en de winnaar is bekend: gefeliciteerd met je prachtfoto van de Kerk van de Heilige Geest in Vilnius, Albert! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier! 

WEEK 03| COMMUNITY-TOPPERS


Salto do Prego. Foto: Canipel
1. Topfoto & -tip: Salto do Prego door Canipel
2. Review: Askja vulkaan, IJsland door Myrthe Levels
3. Communitylid van de week: Graaf
4. Nieuwkomer: Nheuveltravel

Doe mee aan onze fotowedstrijden

MAANDTHEMA: ARCHITECTUUR TIJDENS CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van december is: architectuur. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN REIS NAAR COSTA RICA MET JOUW BUCKETLIST 2022!

Sifnos, Griekenland

Welke bestemmingen staan bovenaan jouw bucketlist voor het komende jaar? Deel jouw verlanglijstje voor 2022 en wie weet word je beloond met een bijzondere reis naar Costa Rica, verzorgd door Columbus en Riksja Travel! Doe mee >

FOTOWEDSTRIJD: WIN DE SAFARIREIS VAN JE LEVEN!

Sifnos, Griekenland

Natuurliefhebbers: grijp je kans! Met je favoriete natuurfoto maak je dit najaar kans op een geheel verzorgde, luxe safarireis voor twee personen naar Greater Amboseli in Kenia. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik