TanjaN

profiel TanjaN

Naam

Tanja Nijhoff

Reviews

1

Foto's & tips

17

Blogs

0

Lid sinds

19 April 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Maleisië

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

 

6 reactie(s) bij "TanjaN"

 • profile image comment

  Hallo Tanja, in antwoord op jouw reactie op Peek-a-Boo, dank je voor het compliment.

  Door VerelleSmith • geplaatst op 2019-05-26 17:21:37
 • profile image comment

  Bienvenido al sitio, buena suerte saludos Shawnee.

  Door geo • geplaatst op 2019-05-26 08:31:32
 • profile image comment

  Sorry, Tanja! Zag het vlucht, maar zie na jouw opmerking dat ik naar de zijkant kijk! Jij hebt groot gelijk! Fijne avond nog! Groet, Hans

  Door konne000 • geplaatst op 2017-04-30 19:32:15
 • profile image comment

  Hey Tanja Ik zag je berichtje aan mij omdat ik toevallig terug bij je mama oerang oetang uitkwam. Ja er zijn inderdaad uitzonderingen op de regel. Voor mij geen probleem ;-) Tip: als je wilt reageren klik dan op de profielfoto van de desbetreffende rr. Zo komt je berichtje altijd bij de juiste persoon terecht. Groetjes Edwina

  Door edwinaverdingh • geplaatst op 2014-05-29 12:14:51
 • profile image comment

  In de regels wordt een uitzondering gemaakt voor dieren die niet of nauwelijks meer in het wild voorkomen, zoals de Orang Oetan. Volgens mij mag deze foto geplaatst worden.

  Door TanjaN • geplaatst op 2014-05-28 21:31:05
 • profile image comment

  Hoi Tanja. Je foto van de oerang oetangs is hertverwarmend, maar volgens de regels mag een dier in gevangenschap niet meedoen. Gebruik hem anders als profielfoto... dan zie je en wij hem heel vaak. Of maak een klein blog, daar kun je wel 'foute' foto's toevoegen. Veel plezier hier verder. Groet jantine.

  Door Jan10e • geplaatst op 2014-05-28 21:00:49

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (17)

'535904' door TanjaN '535904' door TanjaN

ItaliëMilaan

ItaliëMilaan

Romance in Milaan

TanjaN

Galleria Vittorio Emanuele II is een prachtig passage, gebouwd als verbinding tussen het Dom plein en Piazza della Scala. Bijzonder is de met marmer ingelegde mozaïek vloer in het hart van deze passage. De grote glazen dakkoepel geeft een bijzondere lichtinval. Hier kun je je ook 's avonds even terugtrekken uit de drukte van de stad. En wellicht genieten van een mooi moment.

'543446' door TanjaN '543446' door TanjaN

TibetHimalaya

TibetHimalaya

Een onbekend stukje..

TanjaN

In de buurt van het Mt. Everest Basecamp in Tibet vind je het oude Rongbuk klooster. Het ligt ongeveer 3 km ten zuiden van het alom bekende en nieuwere Rongbuk klooster, richting het Everest Basecamp. Dit wordt in Tibet trouwens Chomolungma Basecamp genoemd. Het oude klooster is gebouwd in de 8e eeuw en is behoorlijk vervallen. Er zijn wel een aantal pagodes overgebleven die met de Everest op de achtergrond een mooi plaatje opleveren. Als je de wandeling maakt naar het basiskamp zie je de overblijfselen van het oude klooster dicht bij het wandelpad liggen en het is zeer de moeite waard om er een kijkje te nemen.

'557070' door TanjaN '557070' door TanjaN

IndonesiëSumatra

IndonesiëSumatra

Orang Oetan neemt...p

TanjaN

Wij waren een wandeling aan het maken in het regenwoud bij Gunung Leuser in Sumatra. Na uren lopen werd ons geduld beloond en zagen we een aantal orang oetans. Dit mannetje nam er zijn gemak van tijdens het zoeken naar voedsel. Hij trok zich niets aan van onze aanwezigheid.