Tall_Exploring_Dutchies

profiel Tall_Exploring_Dutchies

Naam

Reviews

0

Foto's & tips

11

Blogs

0

Lid sinds

16 May 2021

Over mij

Wij ontdekken graag nieuwe plekken en leren graag nieuwe mensen en culturen kennen.
Ons doel is om andere reizigers te inspireren met onze reisfoto's en tips. En we nemen de tips van onze mede-reporters mee op reis!
Volg ons via ons Columbus account of onze Instagram pagina Tall_Exploring_Dutchies.

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Canon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (11)

'1130663' door Tall_Exploring_Dutchies '1130663' door Tall_Exploring_Dutchies

ItaliëVenetië

ItaliëVenetië

Uitzicht vanaf de...R

Tall_Exploring_Dutchies

Wat is Venetië een prachtige stad! Het uitzicht vanaf de Rialto brug op de Canal Grande is uniek. Op het moment dat wij er waren, was het hoog water (acqua alta). Het terras aan de rechterkant van de foto is ondergelopen en de stoelen en tafels staan in het water.

'1128972' door Tall_Exploring_Dutchies '1128972' door Tall_Exploring_Dutchies

BraziliëPantanal

BraziliëPantanal

Jaguar in zijn...natu

Tall_Exploring_Dutchies

Het Amazone-gebied is vrij bekend, maar ken je ook het draslandgebied Pantanal? Via de avontuurlijke Transpantaneira, een 147 km lange onverharde weg met 122 houten bruggen, bereik je het dorpje Porto Jofre. Daar kun je met een gids per boot op zoek naar wildlife. Als je geluk hebt, spot je een jaguar!

'1128954' door Tall_Exploring_Dutchies '1128954' door Tall_Exploring_Dutchies

OostenrijkGrossglockner Hochalpenstrasse

OostenrijkGrossglockner Hochalpenstrasse

Must-visit op de...Gr

Tall_Exploring_Dutchies

De Grossglockner-Hochalpenstraße start in Heiligenblut en is een korte stop meer dan waard! De bedevaartskerk is prachtig gelegen met de Grossglockner op de achtergrond.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

05-08-2022 Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

EINDE COMMUNITY EN FOTOWEDSTRIJD

05-08-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Maar zoals het ook vaak gaat met het bouwen van nieuwe sites, ontstaat er vaak wat vertraging. We hebben nog steeds geen exacte datum, maar we zullen naar alle waarschijnlijkheid niet vóór oktober offline gaan. Dat geeft ons dan ook genoeg tijd voor één laatste fotowedstrijd om 15 jaar community te vieren! Info volgt binnenkort

EDITIE 112 | De mooiste berggebieden weg van de massa

5-8-2022 Columbus Travel editie 112 is nu verkrijgbaar! Deze editie staat in het teken van de mooiste berggebieden. Van de onbekende parels van de Alpen tot de ongebaande paden van de Andes. Tijdens een roadtrip langs de Canadese westkust betreden we een wereld waarin mens en woestenij samengaan, met diepe fjorden en bossen die ouder zijn dan de westerse beschaving. Ook ontdekken we de Faeröer, een vulkanische archipel die ook wel ‘Europa’s best bewaarde geheim’ wordt genoemd. Daarnaast presenteren we de Harz, een bosrijk middelgebergte in Duitsland, als het ideale alternatief voor bekendere berggebieden in de buurt. Plus: in een speciale total guide bewijzen we dat Dubai méér is dan wolkenkrabbers en mega malls. Ingewijden delen hun favoriete tips op het gebied van architectuur, cultuur, natuur en gastronomie.  Bekijk de editie hier >

COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


16-07-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

WEEK 32 | COMMUNITY-TOPPERS


8 op een rij in Namibrand. Foto:MirandaNoomen
1. Topfoto & -tip: 8 op een rij in Namibrand door MirandaNoomen
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: Corriedewinter
4. Nieuwkomer:Spitskit

Doe mee aan onze wedstrijden

WEDSTRIJD: WIN EEN CAMPERWEEKENDJE MET JE VRIENDEN!

Ontdek een weekend lang Nederland met ons Columbusje, een huurcamper van Goboony. We regelen ook een mooie camperplaats voor jou en je gezin of vrienden. De winnaar krijgt tevens fantastische fietsaccessoires van ORTLIEB thuisgestuurd!  Lees hier meer over de wedstrijd en doe mee >


 

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik