Summer76

profiel Summer76

Naam

Natascha van Dam

Reviews

0

Foto's & tips

18

Blogs

0

Lid sinds

04 November 2007

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Sri Lanka

Over mij

Echte reisfanaat!

Mijn Motto

'Travel the world!'

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Canon

Laat een reactie achter

12 reactie(s) bij "Summer76"

 • profile image comment
  Door Hbplaatjes• geplaatst op 26 Jan 2014 | 22:24:25

  Hoi,
  Ik zag dat je "fan" bent geworden. Ik vind het altijd een beetje en vreemd woord, maar beschouw het als een mooi compliment.
  Groet, Henk

  Bericht aangepast op 22:37:32
 • profile image comment
  Door Miller• geplaatst op 28 Jan 2014 | 17:04:18

  hoi Natascha,
  ik zie dat jij al lang lid van columbus....iemand heeft je al tip gegeven over foto's plaatsen. Plaats foto's op verspreiden tijd ipv tegelijk plaatsen, dat zou zonde zijn.
  Welkom op site en geniet
  fijne avond en grt
  Jeannette

  Bericht aangepast op 14:54:13
 • profile image comment
  Door Vulture1960• geplaatst op 07 Feb 2014 | 16:18:30

  Hoi Natascha, dank je voor al je mooie commenst, Ben erg vereerd! Groet Ferdi

  Bericht aangepast op 04:21:50
 • profile image comment
  Door Agrotewal• geplaatst op 23 Jan 2014 | 16:52:24

  Hoi Natascha ik zie net dat je fan van mijn foto's bent geworden. Wat leuk, ik voel me zeer vereerd. Gr. Anita

  Bericht aangepast op 03:24:35
 • profile image comment
  Door Whelder• geplaatst op 17 Jan 2014 | 18:08:24

  Hoi Natasha,

  Dank voor je reactie. RR= Reisreporter. Het is denk ik een goed idee het reglement een keertje door te lezen. Reageren doe je trouwens niet op je eigen profiel of bij je eigen foto maar bij degene die de reactie heeft gestuurd.
  Als je graag een betere reisfotograaf wilt worden is het ook slim om eerst een tijdje rond te kijken. Je zult dan merken dat een mooi plekje of een mooie gebeurtenis op zich belangrijk is voor een goede foto maar dat het toch vooral gaat om de manier waarop iets in beeld is gebracht.

  Heel veel plezier op RR. Pas op het is verslavend

  Met vriendelijke groet, Wim

  Bericht aangepast op 03:04:45
 • profile image comment
  Door Oswald• geplaatst op 17 Jan 2014 | 17:57:22

  Hallo Natascha, je bent fan geworden van mijn foto's, wat een bijzondere eer!! Ik hoop dat niet alleen ik, maar ook de andere RRs je nog lang mogen laten genieten en zie van jou ook al goed werk voorbij komen. Geniet er vooral van. Fijne avond en fijn weekend, groet, Oswald

  Bericht aangepast op 03:04:14
 • profile image comment
  Door Miller• geplaatst op 28 Jan 2014 | 20:28:07

  Heel leuk dat jij mijn foto Dode Boom op je favoriet heb gezet. Fijne avond en grt
  Jeannette

  Bericht aangepast op 14:22:15
 • profile image comment
  Door JopHermans• geplaatst op 25 Jan 2014 | 09:38:04

  Natasha was gaaf dat jij mijn Twelve Apostles bij jou favorieten hebt gezet!

  Bericht aangepast op 14:03:35
 • profile image comment
  Door Agrotewal• geplaatst op 23 Jan 2014 | 19:01:36

  Hoi Natascha, ik zie veel mooie foto's van je voorbij komen. Maar ik wil je een tip geven, je kunt beter niet teveel foto's tegelijk plaatsen dan krijgen ze niet de aandacht die ze verdienen. De meeste van ons plaatsen er 3 of 4 per dag. Foto's die nog niet zijn beoordeeld kun je nog verwijderen als je dit via je eigen home page doet. Nog veel plezier Anita

  Bericht aangepast op 13:55:50
 • profile image comment
  Door Vulture1960• geplaatst op 17 Jan 2014 | 17:46:36

  Hoi Natascha, leuk dat je fan van mij bent geworden een hele eer. Welkom op de site. Ik zie mooie foto's van je voorbij komen! Prettige avond. Groet Ferdi

  Bericht aangepast op 13:41:01
 • profile image comment
  Door Saphira• geplaatst op 05 Jun 2008 | 12:32:28

  Beste Reisreporter,

  Vanaf nu heb je de mogelijkheid om te reageren op de persoonlijke pagina van andere Reisreporters.

  Laat dus snel een bericht achter bij een van je mede-Reisreporters!

  Als je zelf een reactie krijgt, ontvang je hiervan een e-mail. Deze instelling kan je wijzigen in je profiel-pagina.

  Veel plezier met reageren!

  Webmaster Reisreporter

  Bericht aangepast op 06:37:42

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (18)

'422444' door Summer76 '422444' door Summer76

HondurasCentraal Honduras

HondurasCentraal Honduras

Papegaai

Summer76

Tijdens ons bezoek aan Copan in Honduras moest je bij binnenkomst eerst door een kleine jungle. Hierin leven allemaal papegaaien/ara's die je echt van dichtbij kan bewonderen. Ze zijn semi vrij en worden getraind om in de jungle geheel vrij te laten. Echt een bijzonder project bij een bijzondere bezienswaardigheid..

'420693' door Summer76 '420693' door Summer76

BelizeCaye Caulker

BelizeCaye Caulker

Steiger Caye Caulker

Summer76

Een mooi potret van een van de vele steigers met daaronder en erachter het contrast van super helblauw en heerlijk warm water in Caye Caulker, Belize,

'421637' door Summer76 '421637' door Summer76

BotswanaChobe NP

BotswanaChobe NP

Nijlpaard in Chobe

Summer76

Tijdens een bootexcursie in Chobe NP dit nieuwsgierige nijlpaard op de gevoelige plaat kunnen vastleggen. Ze lijken zo lief maar ze zijn ooh zo gevaarlijk.

Ik ben fan van (5)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (12)

'441992' door Zeester '441992' door Zeester

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Slapen in een...rijst

Zeester

Wat je hier ziet, zijn rijstschuren in Munduk waar je kan slapen. Vanaf je balkon heb je uitzicht over de rijst velden en heb je het laatste " huisje" dan zie je in de verte zelfs de zee. Een heerlijke plek om te onthaasten.

'441853' door Ellez '441853' door Ellez

MarokkoWestkust Marokko

MarokkoWestkust Marokko

Man en kat

Ellez

Dwalend door de sfeervolle straatjes van Essouirra tref ik deze man in de strook schaduw van de huizen. De zwarte kat heeft zijn gezelschap opgezocht. Beiden laten zo de warme middaguren voorbij gaan...

'441780' door Dirk-Jan '441780' door Dirk-Jan

DuitslandDüsseldorf

DuitslandDüsseldorf

Der Neue Zollhof

Dirk-Jan

De Medienhafen is de herontwikkelde binnenhaven van Düsseldorf, met opvallende moderne architectuur. Het meest in het oog springende gebouw is Der Neuer Zollhof, dat in 1998 werd voltooid. De Amerikaanse architect Frank Gehry, bekend van het Guggenheim Museum in Bilbao, tekende voor het ontwerp.

Community updates

DE COLUMBUS TRAVEL AWARDS GAAN VAN START!

04-03-2021 Het is weer zover: de jaarlijkse Columbus Travel Awards gaan van start! Dit jaar gaan we op zoek naar de meest duurzame reisorganisaties, start-ups, socialmedia-influencers en reishelden. Nomineer alvast jouw favoriet(en)!

Je kunt voor de Travel Awards bovendien ook meedoen aan de speciale fotowedstrijd, waarin we op zoek gaan naar 7 Nieuwe duurzame Wereldwonderen: plekken die jij bezocht hebt die de titel 'Wereldwonder' verdienen, maar nog niet platgetreden zijn door toeristen. We dagen je dus uit jouw bijzondere ontdekkingen met ons te delen! De hoofdprijs is een reportagereis voor Columbus Travel naar een van deze duurzame Wereldwonderen. 

Dit jaar zullen we de Community-fotowedstrijd lostrekken van de Travel Awards. We willen jullie langer de tijd geven en een eigen wedstrijd voor jullie creëren. Deze zal in april van start gaan: meer informatie volgt spoedig! 

DE NIEUWE COLUMBUS IS UIT, MET FOTO'S VAN ...

25-02-2021 Wellicht hebben jullie het al gezien of is hij zelfs al op de mat gevallen: Columbus-editie 97 is uit! En het is een speciaal nummer, want we hebben niemand minder dan Belgisch avonturier Tom Waes als gasthoofdredacteur weten te strikken. Om dat te vieren, hebben we een lekker uitdagende reisquiz in elkaar gedraaid. Ook leuk: in het nummer vind je een aantal prachtige foto's van Wisseschout, Menno Schaefer, MirandaNoomen, Agrotewal en Dreamer666. Dank voor al jullie mooie foto's!

WIN EEN AVONTUUR MET DE MENSEN VAN WIE JE HOUDT

18-02-2021 Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste herinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah
 

week 09 | Community-toppers


Goedemorgen Amsterdam! Foto: Remi Nijkamp
1. Topfoto & -tip: Goedemorgen Amsterdam! door Remi Nijkamp
2. Review: Henneke
3. Communitylid van de week: Zandkorrel
4. Nieuwkomer: Mart & Mirte

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Mis jij het reizen ook zo enorm? En kun je niet wachten om weer quality time te besteden met de mensen die je liefhebt? Deel jouw mooiste reisherinnering die je graag opnieuw zou beleven en wie weet wordt jouw wens wel waargemaakt. Elke maand belonen we het leukste verzoek met een avontuurlijk weekendje weg, waaronder een overnachting in een Natuurhuisje in Nederland. Zo doe je mee >

Doe mee met onze #verwegdichtbij-fotowedstrijd, in samenwerking met Riksja Travel en Zoom.nl! We zijn hiervoor op zoek naar plekken binnen Europa waar je je in een ver oord zou wanen. Denk aan een wildwest-dorpje in Spanje, een Afrikaanse savanne in Nederland of Caribisch strand in Griekenland. Om mee te doen hoef je geen lid te zijn van de community maar wij weten natuurlijk wel dat jullie binnen dit thema prachtige foto's hebben. ? Meedoen kan t/m 4 maart; de hoofdprijs is een prachtige 16-daagse reis door Kroatië en Slovenië (na corona), verzorgd door Riksja Travel. En je wordt sowieso beloond met een smartphone-fotografiecursus van Zoom.nl t.w.v. €69,95!  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik