Spareribz

profiel Spareribz

Naam

Timothy H

Reviews

0

Foto's & tips

76

Blogs

0

Lid sinds

16 June 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Europa

Fav. land

India

Fav. stad

St Jean de Luz

Over mij

Werk is een noodzakelijke onderbreking van de vakantie

Mijn Motto

'Nieuw bankstel of op vakantie ???.... Vakantie!!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

Canon EOS 40D

Overige

Canon 70-200mm 4l, Canon 17- 50 mm 2,8, Canon 50mm 1,8

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (76)

'382052' door Spareribz '382052' door Spareribz

Zuid-AfrikaKrugerpark

Zuid-AfrikaKrugerpark

Jachtluipaard

Spareribz

Mocht je ooit naar ZA gaan dan kan een rondje Kruger Park niet ontbreken. Met zijn geasfalteerde wegen geeft het toch een beetje dat 'beekse bergen' gevoel.. Een beetje dan! Om toch dat echte wildlife gevoel te ervaren doe dan ook vooral een game drive en een Bush walk. De kans dat je dan de big 5 tegenkom is een stuk groter. Bij mijn vertrek voor de gamedrive kwam deze jongen Zomaar uit de hotelkeuken gelopen om een kijkje te nemen. Even schrikken maar wel bijzonder. Nett een Hollandse 'tijger'..

'381879' door Spareribz '381879' door Spareribz

MexicoYucatan - Chichen Itza

MexicoYucatan - Chichen Itza

Cichen Itza in de...v

Spareribz

Vanaf Playa del Carmen een mooie dagtrip. Maar.... wat beter is, in de buurt overnachten en 's ochtends de eerste zijn. Dan heb je het hele rijk voor je alleen. Alle toeristenbussen uit Playa del Carmen komen in de na-ochtend. 's ochtends een rondleiding. Regel dan wel voor een paar Peso's een locale gids. In de middag kun je heerlijk chillen bij het zwembad of bezoek een van de vele cenote in de buurt...

'405552' door Spareribz '405552' door Spareribz

ItaliëFlorence

ItaliëFlorence

Duomo Florence

Spareribz

Florence is zo'n fijne stad om te bezoeken. 3 volle dagen is lang niet genoeg om alle kunstschatten te bewonderen. Koop een toegangskaartje voor de dom, bapisarium en de toren. Je hebt dan 24 uur de tijd om ze alle drie op je gemak te bewonderen.

Community-updates

22-10-2021 Afgelopen week zijn er meldingen binnengekomen over het probleem dat er geen mails meer verstuurd worden, wanneer er een reactie wordt geplaatst onder een foto of op het individuele profiel. Het probleem is inmiddels opgelost. Alle mails zullen alsnog bij een ieder in de mailbox terecht komen, mocht je deze functie aan hebben staan. Excuses voor het ongemak!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 42 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Nederlandse bunkers. Foto: Mitevisuals
1. Topfoto & -tip: Nederlandse bunkers door Mitevisuals
2. Review: Kroatië door Dorpie
3. Communitylid van de week: TravelsbyMonique
4. Nieuwkomer: Tamara_travelstheworld

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik