Sollie72

profiel Sollie72

Naam

Marisol Bogaard

Reviews

0

Foto's & tips

171

Blogs

0

Lid sinds

05 June 2014

Over mij

Een aantal jaar geleden ben ik met het reisvirus besmet geraakt. Ik hou er van om met mijn gezin aan de hand van internet en tips uit reisverslagen een mooie, afwisselende route uit te stippelen. We prijzen onszelf gelukkig dat we mooie reizen hebben kunnen maken.
Op onze website kun je alle reisverslagen lezen.
Ik denk dat ik over een soort 'angst' heen moet stappen om portretten te gaan maken, want ik zie op deze site fantastische foto's voorbijkomen, ieks, slik....
Mijn top 15:
http://www.columbusmagazine.nl/nieuws/6952/reisfavorieten-van-reisreporter-sollie72.html

Mijn Motto

'Enjoy the beautiful things our planet has to offer! '

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 40D + 70D (2014)

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (171)

'482295' door Sollie72 '482295' door Sollie72

Zuid-AfrikaWest Kaap

Zuid-AfrikaWest Kaap

De Kelders, een...ver

Sollie72

Veel mensen maken vanuit Kaapstad een dagtrip naar Hermanus, om er in de periode juni-december walvissen te spotten. Het loont echter de moeite om iets verder door te rijden naar De Kelders, aan de andere kant van Walker Bay.Dat is de favoriete plek van locals om walvissen te spotten, vanwege de gunstige stroming. Je kunt er prachtige hikes langs de ruige kustlijn maken, waarbij je af en toe grotten tegen komt. De walvissen komen tot vlak aan de rotsen, dus je hebt vaak een prachtig zicht op deze imposante reuzen.

'444501' door Sollie72 '444501' door Sollie72

DenemarkenLimfjord

DenemarkenLimfjord

Eilandje Livø

Sollie72

Met een veerboot kun je een bezoek brengen aan het kleine eilandje Livø in de Limfjorden. Het is een klein beschermd eilandje met mooie wandelpaden, fijne natuur en prachtige vergezichten.

'440118' door Sollie72 '440118' door Sollie72

Zuid-AfrikaJohannesburg

Zuid-AfrikaJohannesburg

Ik ga op vakantie en.

Sollie72

Als je aan het reizen bent, kom je heel wat verkeer tegen. En ze houden niet overal de regelgeving aan zoals wij dat gewend zijn. DIt exemplaar bijvoorbeeld....Alles zit vastgeplakt met tape, lampen kapot en de lading bovenop ziet er ook niet uit alsof het een paar uur snelweg kan verdragen....

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (7)

'468645' door Tingeling '468645' door Tingeling

NederlandDrenthe

NederlandDrenthe

Havelter Hunebedden

Tingeling

Bij de heide van Havelte vind je de Hunebedden. Heel erg leuk om te zien en voor kinderen heel erg leuk om van de ene naar de andere gigantische steen te springen, hoewel ook aardig wat volwassenen zich eraan wagen ;) Vanaf de hunebedden loop je zo de prachtige heide op of het bos in. Je kunt er ook heerlijk fietsen! Vlakbij bevindt zich ook een Vlindertuin.

'466071' door Monicaanna '466071' door Monicaanna

Thailand

Thailand

De kleuren van bangko

Monicaanna

wellicht ten overvloede -deze tip is hier vaak al gegeven-maar toch deze tip. Moet je gewoon doen. Ben je in bangkok, fiets dan 'de kleuren van bangkok' te boeken via de website of via greenwoodtravel.nl. Zag op laatste website dat ze een leuk filmpje erbij hebben gezet. Twijfel je nog, bekijk dan het filmpje eens. Beter om te fietsen in de ochtend als je de keuze hebt. Is wat koeler.

'464485' door Kaatje '464485' door Kaatje

Italië

Italië

Scooter

Kaatje

Huur een scooter in Rome. Doe alsof je zit in de film "Roman Holiday". Het geeft je echt een heerlijk gevoel! Je voelt je vrij, je voelt de zon, de wind door je haren en je ziet Rome als open lucht museum van een onzettend comfortable manier. Je geniet er nog meer van als je achterop zit!

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier