Sofiecelis

profiel Sofiecelis

Naam

Sofie Celis

Reviews

1

Foto's & tips

6

Blogs

0

Lid sinds

14 February 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Guatemala

Fav. stad

Sevilla

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Fujifilm

Model

Fuji XT10

Overige

Samyang 14mm

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (6)

'844697' door Sofiecelis '844697' door Sofiecelis

JapanOsaka

JapanOsaka

Nightlife @ Osaka

Sofiecelis

Osaka is een stad die ons aangenaam verrast heeft. Vanuit Kioto maar een half uur op de trein; het leukste is Osaka te bezoeken tegen de late namiddag. Zo zie je de stad langzaamaan veranderen; de neonlichtreclames verschijnen, het avond/nachtleven komt op gang. Het is aangenaam wandelen langs de rivier; in de straten hierrond zijn veel winkels/gamehalls/leuke restauranten en barretjes te ontdekken!

'844696' door Sofiecelis '844696' door Sofiecelis

JapanTokio

JapanTokio

Tokyo - Shibuya...Cro

Sofiecelis

Tokyo is een moderne miljoenenstad. Het unieke echter is dat je altijd een relaxt gevoel zal hebben, ook al ben je op 1 van de drukste plaatsen zoals de Shibuya Crossing. Japanners zijn immers nooit luidruchtig, je metro of trein is steeds stipt op tijd, iedereen zijn GSM staat op stil en je mag met niemand bellen wanneer je het openbaar vervoer neemt. Het het verkeer is daarenboven perfect geregeld; er is ook niet 1 persoon die de regels zal overschrijden. Een unieke ervaring die ik iedereen kan aanbevelen!

'844984' door Sofiecelis '844984' door Sofiecelis

JapanTokio

JapanTokio

Just a funny picture.

Sofiecelis

Op onze trip kwamen we vaak giechelende japanse schoolmeisjes tegen. Een foto in natuurlijke pose maken is zeer moeilijk; wanneer je vraagt om een foto te nemen gaan letterlijk alle Japanners poseren, breed lachend, het peace teken vormend met 1 of 2 handen. Heel af en toe lukt het toch eens een onverwachte foto te nemen op het juiste moment.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier