Sluth

7
Suriname
Sluth was hier 30 Jun 2017
De reis er naartoe is lang. Een 3-tal uren in de auto en dan nog 3 uren varen naar het eiland Galibi. Het eten en drinken is goed en de reisleider was zeer toegankelijk. Echter wat wij niet wisten was dat er geen reuzenschildpadden meer waren. We waren te laat in het seizoen. De indruk wordt echter steeds gewekt dat ze er wel zullen zijn. Een beetje een kater kan ik wel zeggen. In april/mei/juni gaan is beter. Het eiland zelf is prachtig en na het nachtelijk bezoek aan het strand heb ben we genoten van de zonsopkomst.
Land
  • prachtig eiland
  • bestemming is in beginsel goed; ga op tij
  • gastvrij onthaal en goed restaurant
  • een lange reis in auto en korjaal
  • bij heftige regenbui goed kleden
Review geplaatst op 2017-08-22
7
Suriname Jungle
Sluth was hier 30 Jun 2017
Wij waren 4 dagen in TIO BOTO en het was fantastisch. Hele vriendelijke mensen en Thomas en Nicole Poeketie waren zeer gastvrij. Bovendien konden ze heerlijk koken en we kwamen niets tekort. Afwisseling tussen een aktiviteit en rust was fijn. De huisjes waren prima en ook verlichting was in de avond aanwezig. Bij stortbuien kreeg je geen natte voeten omdat er allemaal boomstammetjes geplaatst waren waarover je moest lopen en je de weg naar eetzaal en toiletgebouw makkelijk te vinden was. De excursies gingen door de jungle en de watervallen. Ook een dorpsschool werd bezocht en praatjes gemaakt met de Marron-bewoners.
Regio
  • De heerlijke plek aan aan de Surinamerivier
  • de rust en het natuurschoon
  • de gastvrijheid van de fam Poeketie
  • ik heb er nog steeds heimwee naar
  • kan ik echt niet geven
Review geplaatst op 2017-08-22
9
Nieuw-Zeeland
Sluth was hier 30 Jun 2015
Mijn wens was om de geeloogpinguin te zien in de volle natuur. Nou, dat is volledig waar gemaakt door ELM-TOURS in Dunedin. Na een bezoek aan de Albatrossenlokatie met prachtige 8 maanden oude jonge albatrossen in de kolonie, hadden we met kleine groepen, toegang tot de particuliere gebieden op het schiereiland Otago Peninsula. Daar zijn de Nieuw-Zeelandse pelsrobben en zeeleeuwen op zeer korte afstand te bewonderen.Toen om 15.30u ook nog enkele geeloog-pinguïns uit de zee op het strand naar ons toe wandelden en zich uitgebreid lieten fotograferen,kon mijn Nieuw Zeeland reis niet beter eindigen en was ik intens gelukkig! De trip duurde ruim 5 uur met halen en brengen van de accomodatie en er was een Nederlandse vertaling op papier van alle dieren die we bezocht hebben. Kosten € 80,00 pp
Land
  • Schitterend en rustig
  • Je kunt onderweg het busje niet even laten st
Review geplaatst op 2017-02-22

Community-updates

EN DE WINNAARS ZIJN ...

Nu we met twee voeten in 2022 staan, is het tijd om de balans op te maken voor het afgelopen jaar. Jullie deden in groten getale mee aan onze jaarwedstrijd ‘Reizen in tijden van corona’ en we hebben prachtige foto’s voorbij zien komen. Maar wie sleept nou de hoofdprijs in de wacht? En wie wordt er bekroond tot het Communitylid van 2021? De winnaars zijn bekend!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

03-01-2022 Het allerlaatste maandthema - architectuur - bleek enorm populair: wat veel prachtige foto's zijn er langsgekomen! De keuze was nog vrij lastig, maar we zijn eruit en de winnaar is bekend: gefeliciteerd met je prachtfoto van de Kerk van de Heilige Geest in Vilnius, Albert! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier! 

EDITIE 105 | 35 BESTE ISLAND ESCAPES IS UIT!

10-12-2021 Columbus Travel editie 105 ligt vanaf vandaag in de winkels! Je wordt getrakteerd op de 35 mooiste eilanden waar je nu wilt zijn en we nemen je mee naar IJsland, Griekenland, Mallorca, Galapagos en Orkneys. Ook vind je in deze editie traditiegetrouw de prachtigste communityfoto's, dit keer van CanipelPanoaramDragonflyLindehammann
Dreamer666Mitevisuals en DeerikBekijk de editie hier >

WEEK 02| COMMUNITY-TOPPERS


De wolf in de sneeuw. Foto: Henk Vanetië
1. Topfoto & -tip: De wolf in de sneeuw door Henk Vanetië
2. Review: Sauerland, Duitsland door TravelsbyMonique
3. Communitylid van de week: MarleenvM
4. Nieuwkomer: Glennm23

Doe mee aan onze fotowedstrijden

MAANDTHEMA: ARCHITECTUUR TIJDENS CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van december is: architectuur. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN REIS NAAR COSTA RICA MET JOUW BUCKETLIST 2022!

Sifnos, Griekenland

Welke bestemmingen staan bovenaan jouw bucketlist voor het komende jaar? Deel jouw verlanglijstje voor 2022 en wie weet word je beloond met een bijzondere reis naar Costa Rica, verzorgd door Columbus en Riksja Travel! Doe mee >

FOTOWEDSTRIJD: WIN DE SAFARIREIS VAN JE LEVEN!

Sifnos, Griekenland

Natuurliefhebbers: grijp je kans! Met je favoriete natuurfoto maak je dit najaar kans op een geheel verzorgde, luxe safarireis voor twee personen naar Greater Amboseli in Kenia. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik