Skystormers

profiel Skystormers

Naam

R Tielemans

Reviews

0

Foto's & tips

47

Blogs

0

Lid sinds

12 May 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Costa Rica

Fav. stad

Edinburgh

Over mij

Gedurende het jaar druk met sport. Maar sinds enkele jaren opnieuw op reis. Dit maar verder van huis, op zoek naar uitdagende plekken

Mijn Motto

'Explore!!!! Op zoek naar dat ene verrassende plaatje.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Model

A550

Overige

Joby standaard, Sony lens 75-300

Laat een reactie achter

10 reactie(s) bij "Skystormers"

 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 20 Jan 2011 | 11:15:24

  Beste Reisreporter,

  Je hebt bij verschillende foto's aangevinkt dat deze meedoen aan de Thailandactie. Echter, zoals ook in de wedstrijdvoorwaarden staat uitgelegd, kunnen aan deze competitie alleen foto's gemaakt in Thailand meedoen. Foto's uit andere landen worden dus per definitie gediskwalificeerd. Gelieve alleen foto's die voldoen aan de voorwaarden van de competitie mee te laten doen. Op die manier houden we de database schoon.
  Je kunt zelf verkeerde foto's altijd weer afvinken door via het potloodje onder de foto naar de bewerkpagina te gaan. Ook daar staat de actiebutton, op die manier kun je ook eerder geplaatste Thailandfoto's mee laten doen aan de wedstrijd.

  Bij voorbaat dank.

  Veel plezier nog op de site!

  Met vriendelijke groet,

  Vellah Bogle
  Columbus Webmaster

  Bericht aangepast op 13:58:46
 • profile image comment
  Door Skystormers• geplaatst op 31 May 2010 | 08:58:39

  begreep dat het een overheidsinstelling betrof waarbij de dieren gefokt werden zodat ze betere melkopbrengsten gaven, of wellicht (nog) beter bestand tegen de zware klimaatsomstandigheden in de woestijnen.

  maar als dit jullie huisregels zijn... than let it be :-)

  Bericht aangepast op 17:51:21
 • profile image comment
  Door Corriedewinter• geplaatst op 31 Dec 2010 | 14:41:08

  Jij ook weer bedankt voor je felicitatie!
  Fijne jaarwisseling en een mooi 2011 gewenst,
  Corrie

  Bericht aangepast op 14:42:39
 • profile image comment
  Door Woutercello• geplaatst op 30 Apr 2012 | 15:30:01

  Wow!
  Ik zie dat je al heel wast prachtige reizen hebt gemaakt! Ik zou dus graag weten wat je 2 mooiste reizen zijn! Kan je ze mij doorsturen?
  Groetjes Wouter

  Bericht aangepast op 16:02:12
 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 14 Feb 2011 | 07:59:37

  Beste R. Tielemans,

  Helaas hebben we je foto 'Wijze hond' moeten verwijderen omdat het geen wild dier is, en het beeld niet typerend voor het bezochte land is of de cultuur reflecteert.

  Kijk ook eens op de FAQ-pagina voor alle tips en regels omtrent het plaatsen van foto's. Dit voorkomt teleurstellingen.
  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 03:26:09
 • profile image comment
  Door Keunings76• geplaatst op 03 Jan 2011 | 19:07:33

  Dankje wel voor je leuke reactie op mijn lemuur met de lichtgevende ogen. Jammer genoeg was het geen alien, had ik ook wel eens willen zien!
  Grtz Marion

  Bericht aangepast op 02:07:09
 • profile image comment
  Door Medendorpa• geplaatst op 04 Jan 2011 | 20:38:48

  Bedankt voor je reactie op mijn vuurwerkfoto. Timing is inderdaad meer gelijk dan wijsheid, tenzij je de burst-functie gebruikt, maar die was ik helemaal vergeten.
  Groeten, Alex

  Bericht aangepast op 02:03:46
 • profile image comment
  Door Yvonnekievit• geplaatst op 04 Jan 2011 | 09:55:38

  Ik zie dat er bij jou ergens vorig jaar ook een foto verwijderd is omdat het een dier in gevangschap betrof. Helaas is om die reden mijn foto van de red eye tree frog ook verwijderd :-(
  Ons verblijf in Costa Rica was ook vrij regenachtig, maar dat mocht de pret niet drukken. Vind het een prachig land!

  Bericht aangepast op 02:02:54
 • profile image comment
  Door Aukje• geplaatst op 07 Dec 2010 | 16:29:26

  Haha, en dat net IK in de krant kom, omdat het die ene keer niet goed gegaan is!! ;-) Nee hoor, ik probeer altijd zulke dingen wel te doen, al is het alleen al om aan iedereen te kunnen vertellen hoe stoer ik was... (Weten zij veel van de 7 kleuren in mijn broek...)
  Nog reisplannen de komende tijd?
  Greetz!

  Bericht aangepast op 01:39:27
 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 31 May 2010 | 08:07:48

  Beste Skystormers,

  Nog van harte welkom op Reisreporter, we zien dat je al lekker actief meedraait op de site, erg leuk! Ik heb alleen helaas een foto van je offline moeten zetten, omdat foto's van dieren in gevangenschap niet zijn toegestaan (tenzij ze niet meer in het wild te vinden zijn).

  Nog veel plezier!

  Met vriendelijke groet,

  De redactie

  Bericht aangepast op 21:11:34

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (47)

'292812' door Skystormers '292812' door Skystormers

Costa RicaTortuguero

Costa RicaTortuguero

Geel en opgekruld

Skystormers

Deze gele slang lag te rusten op een takje vlakbij het strand nabij Parismina. Op onze terugtocht vanuit Tortuguero legden we hier nog even aan voor een kort tochtje door de wildernis.

'476827' door Skystormers '476827' door Skystormers

Costa RicaArenal Volcano

Costa RicaArenal Volcano

Wandeling naar...wate

Skystormers

Als je in La Fortuna bent, en je wilt eens iets anders dan een georganiseerde trip (die hier massaal aangeboden worden). Dan is een wandeling vanuit het dorp richting de waterval van La Fortuna een leuk alternatief. de tocht is enkele kilometers lang, in eerste instantie relatief vlak, daarna heuvelop richting de vulkaan van Arenal. Nadat je enkele dollars hebt betaald voor de toegang tot de waterval, daal je af via diverse trappen naar de voet van de waterval. Onderweg hebben wij diverse toekans en racoons gespot, wat al een beleving op zich is. De waterval zelf stort vanaf een hoogte van circa 100m neer in een helder blauw meertje. enkele meters stroomafwaarts kun je rustig bijkomen van de klauterpartij in het water van het riviertje.

'300348' door Skystormers '300348' door Skystormers

PeruNazca

PeruNazca

Waterpunt

Skystormers

Deze waterbron is terug te vinden in Cantalloc, zo'n 40 minuten vanaf Nazca. Medio 1200 is er door de toenmalige bewoners (pre-inca) gestart met een ingenieus systeem om het water vanuit de Andes richting de droge woestijn rondom Nazca te brengen. Zo zijn er ondergrondse systemen gebouwd die het water richting de vallei brengen. Dit punt is een van de plaatsen waar het water weer bovengronds komt. De omgeving is er direct een heel stuk groener waardoor het mogelijk is voor de plaatselijke bevolking om er een simpel bestaan op te bouwen. Wij waren hier tegen de avonduren, het geheel kreeg daardoor een zekere rust en mystiek over zich heen. Mocht je de opgravingen van Cahuachi bezoeken, dan is dit een zeer mooie tussenstop.

Ik ben fan van (1)

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik