Sjoerdhobelman

'427502' door Sjoerdhobelman '427502' door Sjoerdhobelman

GhanaKumasi

GhanaKumasi

Meisje in Ghana

Sjoerdhobelman

We hebben een school gebouwd in Ghana en trokken in de middag met de kinderen op. Dit meisje kwam aangelopen met haar stok en poseerde mooi voor de camera.

'425492' door Sjoerdhobelman '425492' door Sjoerdhobelman

GhanaKumasi

GhanaKumasi

Kind heeft plezier

Sjoerdhobelman

We hebben een school gebouwd in Ghana en trokken in de middag met de kinderen op. We hadden ook wat spullen meegenomen. o.a. deze clownsneus waar ze veel plezier mee hadden.

'422652' door Sjoerdhobelman '422652' door Sjoerdhobelman

GhanaAshanti

GhanaAshanti

Kind in slaap gevalle

Sjoerdhobelman

Dit is kind is gewoon in slaap gevallen op de harde grond. Er was in het hutje wel een soort van matras aanwezig, maar vond dit ook goed.

'410836' door Sjoerdhobelman '410836' door Sjoerdhobelman

Ghana

Ghana

Mestkever

Sjoerdhobelman

Ik was net op tijd om hier een foto van te maken. 1 seconde later was hij weg. Dat gaf wel een kick dat ik er zo snel bij was. Deze mestkever was bij Pokukrom op een weggetje.

'409378' door Sjoerdhobelman '409378' door Sjoerdhobelman

GhanaAshanti

GhanaAshanti

Campbell Mona Aap

Sjoerdhobelman

De mensen in de buurt van Boabeng en Fiema geloven dat de apen heilig zijn en geen kwaad mag worden aangedaan. Dit is de Cambell Mona aap. Er leven ook nog de Geaoffroy's Pied Colobus apen.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier