Sietze

profiel Sietze

Naam

Reviews

2

Foto's & tips

17

Blogs

0

Lid sinds

07 February 2013

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (17)

'554792' door Sietze '554792' door Sietze

Myanmar

Myanmar

De gouden rots

Sietze

Kinmon is een klein dorpje in het zuidoosten van Myanmar. Vanaf hier vertrekken talloze , voor passagiers omgebouwde vrachtwagens naar de gouden rots. Na een rit van zo'n half uur via een slingerende weg omhoog arriveer je bij deze heilige plek voor het boedhisme. Daar aangekomen zie je de rots balanceren boven de afgrond terwijl vele mensen de rots beplakken met bladgoud .

'551335' door Sietze '551335' door Sietze

TadzjikistanPamirgebergte

TadzjikistanPamirgebergte

Landschap in...Tadzji

Sietze

Prachtige vergezichten op reis langs het Pamirgebergte in Tadzjikistan. Een fantastich ruig en vaak verlaten landschap langs de grens met Afghanistan. Zelf de reis met terreinauto's gemaakt , maar we kwamen ook enkele stoere (vaak Nederlandse) fietsers tegen.

'379670' door Sietze '379670' door Sietze

Fiji

Fiji

Bewoners van het...ei

Sietze

Een mooie afsluiting van een rondreis door Nieuw Zeeland is een weekje relaxen op een van de mooie Fiji eilanden. Je komt aan op Viti Levu , het "hoofdeiland " en dan met een kort vluchtje naar Mana-Island. Heerlijk relaxen !! En verder van huis kun je niet zijn !

Mijn fans (1)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier