ShennavanGijtenbeek

profiel ShennavanGijtenbeek

Naam

Shenna van Gijtenbeek

Reviews

0

Foto's & tips

14

Blogs

0

Lid sinds

25 April 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Comoren

Fav. stad

Cairo

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Overige

iPhone 8 Plus & IPhone 12 Pro Max

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (14)

'447454' door ShennavanGijtenbeek '447454' door ShennavanGijtenbeek

IndonesiëKalimantan

IndonesiëKalimantan

Kogelvis!

ShennavanGijtenbeek

Op West Kalimantan heb ik voor een week de kampung, Siberut bezocht. Ik was op visite omdat de oma van de familie waar ik bij verbleef tachtig jaar werd. Een groot feest waar we na acht uur rijden over een hobbel de bobbel modder weg, honderd schietgebedjes later, toch heel aankwamen. In de ochtend zijn wij boodschappen gaan doen op het plaatselijke marktje voor het feest. De kogelvis op de foto was een van de producten die op het lijstje stond. Tijdens het avondeten heb ik nog even gedacht, hmm kogelvis, was dat niet dodelijk? Om het daarna toch maar snel in mijn mond te stoppen, verrukkelijk en gelukkig niet mijn laatste avondmaal!

'447383' door ShennavanGijtenbeek '447383' door ShennavanGijtenbeek

CambodjaAngkor en Siem Reap

CambodjaAngkor en Siem Reap

Jonge monniken in...A

ShennavanGijtenbeek

In Angkor Wat zijn wij veel monniken tegen gekomen. Zelf kan ik nogal verlegen zijn en durfde ik in een reis van twee maanden geen monnik te vragen of ik een foto mocht nemen. Uiteindelijk heb ik in de laatste week deze twee jonge monniken aangesproken en gevraagd of ik een foto mocht nemen. De portretfoto is helaas mislukt, gelukkig kon ik nog een foto schieten toen zij wegliepen.

'447453' door ShennavanGijtenbeek '447453' door ShennavanGijtenbeek

BraziliëCentraal West Brazilie

BraziliëCentraal West Brazilie

Spiegelbeeld?

ShennavanGijtenbeek

Deze twee doodshoofd aapjes bij een klooster op een heuvel in de stad Victora te Brazilie, zaten precies hetzelfde tegenover elkaar waardoor het net leek alsof het een aapje was dat in een spiegel keek.

Community-updates

EN DE WINNAARS ZIJN ...

Nu we met twee voeten in 2022 staan, is het tijd om de balans op te maken voor het afgelopen jaar. Jullie deden in groten getale mee aan onze jaarwedstrijd ‘Reizen in tijden van corona’ en we hebben prachtige foto’s voorbij zien komen. Maar wie sleept nou de hoofdprijs in de wacht? En wie wordt er bekroond tot het Communitylid van 2021? De winnaars zijn bekend!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

03-01-2022 Het allerlaatste maandthema - architectuur - bleek enorm populair: wat veel prachtige foto's zijn er langsgekomen! De keuze was nog vrij lastig, maar we zijn eruit en de winnaar is bekend: gefeliciteerd met je prachtfoto van de Kerk van de Heilige Geest in Vilnius, Albert! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier! 

EDITIE 105 | 35 BESTE ISLAND ESCAPES IS UIT!

10-12-2021 Columbus Travel editie 105 ligt vanaf vandaag in de winkels! Je wordt getrakteerd op de 35 mooiste eilanden waar je nu wilt zijn en we nemen je mee naar IJsland, Griekenland, Mallorca, Galapagos en Orkneys. Ook vind je in deze editie traditiegetrouw de prachtigste communityfoto's, dit keer van CanipelPanoaramDragonflyLindehammann
Dreamer666Mitevisuals en DeerikBekijk de editie hier >

WEEK 01| COMMUNITY-TOPPERS


Mist Ullingse Bergen Foto: Henk Vanetië
1. Topfoto & -tip: Mist Ullingse Bergen door Henk Vanetië
2. Review: Tafelberg door Jan10e
3. Communitylid van de week: Myrthe Levels
4. Nieuwkomer: Marretje on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

MAANDTHEMA: ARCHITECTUUR TIJDENS CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van december is: architectuur. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN REIS NAAR COSTA RICA MET JOUW BUCKETLIST 2022!

Sifnos, Griekenland

Welke bestemmingen staan bovenaan jouw bucketlist voor het komende jaar? Deel jouw verlanglijstje voor 2022 en wie weet word je beloond met een bijzondere reis naar Costa Rica, verzorgd door Columbus en Riksja Travel! Doe mee >

FOTOWEDSTRIJD: WIN DE SAFARIREIS VAN JE LEVEN!

Sifnos, Griekenland

Natuurliefhebbers: grijp je kans! Met je favoriete natuurfoto maak je dit najaar kans op een geheel verzorgde, luxe safarireis voor twee personen naar Greater Amboseli in Kenia. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik