Community host Saphira

6
Zuid-Afrika Krugerpark
Saphira was hier 01 Jul 2018
Dit is een test. Dit is een test. Dit is een test. Dit is een test. Dit is een test. Dit is een test. Dit is een test. Dit is een test. Dit is een test. Dit is een test.
Highlight
  • Dit is een test.
  • Dit is een test.
Review geplaatst op 2020-02-27
7
Indonesië Ambon
Saphira was hier 31 Jul 2011
Het was er ontzettend druk, kwa verkeer. Chaos zou je kunnen zeggen; auto's brommers rijden hier kris kras door mekaar. Na de burgeroorlog moest hier nog veel opgeknapt worden en was met name het busstation niet bepaald schoon ... De malls zijn ok, waar je van alles kunt kopen. Veel locals komen hier vanaf de eilanden terecht om hun boodschappen te doen.
Stad
  • Veel verkeer
Review geplaatst op 2018-04-06
7
Mauritius Port Louis
Saphira was hier 31 May 2016
Tijdens onze honeymoon reis brachten we een bezoekje aan de hoofdstad van Mauritius, Port Louis. De winkels en een kleine mall zijn niet zo bijzonder. Je kunt er veelal goedkope T-shirts kopen van merken die nagemaakt zijn. Le Caudan Waterfront is leuk om een keer geweest te zijn, vanwege de bekende gekleurde parapluus. De straten zijn er niet altijd even schoon. De centrale markt is te druk, waarbij de verkopers je zeker niet met rust laten. De geuren die je doormekaar ruikt van diverse kruiden e.d. zijn niet altijd even aangenaam. We zijn hier dan ook erg snel doorheen gelopen.
Stad
  • Gezellige eettentjes aan het water
  • Straten zijn niet schoon
  • Te druk met zowel locals als toeristen
  • Winkels zijn niet bijzonder
Review geplaatst op 2016-09-08
8
Verenigde Staten Honolulu
Saphira was hier 31 Aug 2009
De tocht naar boven is goed te doen. Tussendoor kun je stoppen om te genieten van het mooie uitzicht. Op de top is er een plateau waar je uitzicht hebt over de kustlijn van Honolulu en er prachtige foto's kunt maken. Wanneer er ook andere toeristen zijn, kunnen ze soms in de weg staan of moet je wachten tot ze weg gaan.
Stad
  • Mooi uitzicht
  • Er zijn ook andere toeristen
Review geplaatst op 2016-08-25
7
Spanje Valencia
Saphira was hier 18 Dec 2017
Wat een geweldige stad waar veel te zien is! Daarnaast erg leuk om per fiets de verschillende wijken te herkennen. GA in maart, dan maak je een festival mee!
Stad
  • lekker fietsen
  • vuurwerk in maart
Review geplaatst op 2017-12-19
3
Malediven Male
Saphira was hier 18 Dec 2017
Ken jij de uitspraak ‘Op naar de sterren, en daar voorbij’, van het bekende animatiefiguur Buzz Lightyear? De oneliner gaat nu óók op voor Starman, de pop die onlangs in een Tesla-auto de ruimte in werd gelanceerd. Bekijk de videostream hier. Live, vanuit het heelal. Ken jij de uitspraak ‘Op naar de sterren, en daar voorbij’, van het bekende animatiefiguur Buzz Lightyear? De oneliner gaat nu óók op voor Starman, de pop die onlangs in een Tesla-auto de ruimte in werd gelanceerd. Bekijk de videostream hier. Live, vanuit het heelal. Ken jij de uitspraak ‘Op naar de sterren, en daar voorbij’, van het bekende animatiefiguur Buzz Lightyear? De oneliner gaat nu óók op voor Starman, de pop die onlangs in een Tesla-auto de ruimte in werd gelanceerd. Bekijk de videostream hier. Live, vanuit het heelal.
Stad
  • plus
  • min
Review geplaatst op 2017-12-19
5
Zuid-Afrika
Saphira was hier 18 Dec 2017
het was een geweldige reis, veel wild gezien een droom die uitkwam! het was een geweldige reis, veel wild gezien een droom die uitkwam!het was een geweldige reis, veel wild gezien een droom die uitkwam!het was een geweldige reis, veel wild gezien een droom die uitkwam!het was een geweldige reis, veel wild gezien een droom die uitkwam!het was een geweldige reis, veel wild gezien een droom die uitkwam!het was een geweldige reis, veel wild gezien een droom die uitkwam!het was een geweldige reis, veel wild gezien een droom die uitkwam!
Safari Onderwaterwereld Bergen Lekker Eten & Drinken
Review geplaatst op 2017-12-19
7
Mauritius
Saphira was hier 31 May 2016
Tijdens onze honeymoon reis brachten we een bezoekje aan de hoofdstad van Mauritius, Port Louis. De winkels en een kleine mall zijn niet zo bijzonder. Je kunt er veelal goedkope T-shirts kopen van merken die nagemaakt zijn. Le Caudan Waterfront is leuk om een keer geweest te zijn, vanwege de bekende gekleurde parapluus. De straten zijn er niet altijd even schoon. De centrale markt is te druk, waarbij de verkopers je zeker niet met rust laten. De geuren die je doormekaar ruikt van diverse kruiden e.d. zijn niet altijd even aangenaam. We zijn hier dan ook erg snel doorheen gelopen.
Land
  • Gezellige eettentjes aan het water
  • Straten zijn niet schoon
  • Te druk met zowel locals als toeristen
  • Winkels zijn niet bijzonder
Review geplaatst op 2016-09-08
8
Verenigde Staten Hawaii
Saphira was hier 31 Aug 2009
De tocht naar boven is goed te doen. Tussendoor kun je stoppen om te genieten van het mooie uitzicht. Op de top is er een plateau waar je uitzicht hebt over de kustlijn van Honolulu en er prachtige foto's kunt maken. Wanneer er ook andere toeristen zijn, kunnen ze soms in de weg staan of moet je wachten tot ze weg gaan.
Regio
  • Mooi uitzicht
  • Er zijn ook andere toeristen
Review geplaatst op 2016-08-25
9
Mauritius
Saphira was hier 31 May 2016
Mauritius is een perfecte honeymoon bestemming, waarbij je zowel heerlijk kunt luieren als actief kunt zijn. De verschillende parelwitte strandjes zijn werkelijk prachtig, ook kun je er goed snorkelen. Tevens zijn de locals erg vriendelijk en is de natuur er prachtig! Zelf een auto huren of met de taxi het eiland verkennen is een aanrader, aangezien je al binnen anderhalf uur van noord naar zuid rijdt en zoveel moois onderweg kunt tegenkomen. Het land heeft vele Indiase invloeden, waarbij je in elk dorpje diverse tempeltjes tegenkomt.
Land
  • Parelwitte stranden
  • Er is genoeg te doen
  • Aardige bevolking
  • Markten zijn te druk
  • Het koraal is beschadigd door toerisme
  • Veel zwerfkatten en honden
Review geplaatst op 2016-08-25

Community-updates

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 olumbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

02-09-2021 Het maandthema van augustus - landschappen - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Esthers met je prachtige foto van Mont Saint Michel! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

WEEK 37 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Uitzicht op het Krka nationaal park. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: Uitzicht op het Krka nationaal park door Antwan
2. Review: De Wadden door Ciska van Geer
3. Communitylid van de week: Deerik
4. Nieuwkomer: Gerda Vonk

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN SEPTEMBER: EILANDEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN OVERNACHTING OP DE WADDEN

Wat is het Wad voor jou? Deel je foto’s en video's van je favoriete plekken, wandelingen, dieren, (vakantie)huisjes, restaurants en andere parels in het Waddengebied. Elke maand geven we een Natuurhuisje op de Wadden cadeau aan de beste inzending. Doe mee >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik