Community host Saphira

6
Zuid-Afrika Krugerpark
Saphira was hier 01 Jul 2018
Dit is een test. Dit is een test. Dit is een test. Dit is een test. Dit is een test. Dit is een test. Dit is een test. Dit is een test. Dit is een test. Dit is een test.
Highlight
  • Dit is een test.
  • Dit is een test.
Review geplaatst op 2020-02-27
7
Indonesië Ambon
Saphira was hier 31 Jul 2011
Het was er ontzettend druk, kwa verkeer. Chaos zou je kunnen zeggen; auto's brommers rijden hier kris kras door mekaar. Na de burgeroorlog moest hier nog veel opgeknapt worden en was met name het busstation niet bepaald schoon ... De malls zijn ok, waar je van alles kunt kopen. Veel locals komen hier vanaf de eilanden terecht om hun boodschappen te doen.
Stad
  • Veel verkeer
Review geplaatst op 2018-04-06
7
Mauritius Port Louis
Saphira was hier 31 May 2016
Tijdens onze honeymoon reis brachten we een bezoekje aan de hoofdstad van Mauritius, Port Louis. De winkels en een kleine mall zijn niet zo bijzonder. Je kunt er veelal goedkope T-shirts kopen van merken die nagemaakt zijn. Le Caudan Waterfront is leuk om een keer geweest te zijn, vanwege de bekende gekleurde parapluus. De straten zijn er niet altijd even schoon. De centrale markt is te druk, waarbij de verkopers je zeker niet met rust laten. De geuren die je doormekaar ruikt van diverse kruiden e.d. zijn niet altijd even aangenaam. We zijn hier dan ook erg snel doorheen gelopen.
Stad
  • Gezellige eettentjes aan het water
  • Straten zijn niet schoon
  • Te druk met zowel locals als toeristen
  • Winkels zijn niet bijzonder
Review geplaatst op 2016-09-08
8
Verenigde Staten Honolulu
Saphira was hier 31 Aug 2009
De tocht naar boven is goed te doen. Tussendoor kun je stoppen om te genieten van het mooie uitzicht. Op de top is er een plateau waar je uitzicht hebt over de kustlijn van Honolulu en er prachtige foto's kunt maken. Wanneer er ook andere toeristen zijn, kunnen ze soms in de weg staan of moet je wachten tot ze weg gaan.
Stad
  • Mooi uitzicht
  • Er zijn ook andere toeristen
Review geplaatst op 2016-08-25
7
Spanje Valencia
Saphira was hier 18 Dec 2017
Wat een geweldige stad waar veel te zien is! Daarnaast erg leuk om per fiets de verschillende wijken te herkennen. GA in maart, dan maak je een festival mee!
Stad
  • lekker fietsen
  • vuurwerk in maart
Review geplaatst op 2017-12-19
3
Malediven Male
Saphira was hier 18 Dec 2017
Ken jij de uitspraak ‘Op naar de sterren, en daar voorbij’, van het bekende animatiefiguur Buzz Lightyear? De oneliner gaat nu óók op voor Starman, de pop die onlangs in een Tesla-auto de ruimte in werd gelanceerd. Bekijk de videostream hier. Live, vanuit het heelal. Ken jij de uitspraak ‘Op naar de sterren, en daar voorbij’, van het bekende animatiefiguur Buzz Lightyear? De oneliner gaat nu óók op voor Starman, de pop die onlangs in een Tesla-auto de ruimte in werd gelanceerd. Bekijk de videostream hier. Live, vanuit het heelal. Ken jij de uitspraak ‘Op naar de sterren, en daar voorbij’, van het bekende animatiefiguur Buzz Lightyear? De oneliner gaat nu óók op voor Starman, de pop die onlangs in een Tesla-auto de ruimte in werd gelanceerd. Bekijk de videostream hier. Live, vanuit het heelal.
Stad
  • plus
  • min
Review geplaatst op 2017-12-19
5
Zuid-Afrika
Saphira was hier 18 Dec 2017
het was een geweldige reis, veel wild gezien een droom die uitkwam! het was een geweldige reis, veel wild gezien een droom die uitkwam!het was een geweldige reis, veel wild gezien een droom die uitkwam!het was een geweldige reis, veel wild gezien een droom die uitkwam!het was een geweldige reis, veel wild gezien een droom die uitkwam!het was een geweldige reis, veel wild gezien een droom die uitkwam!het was een geweldige reis, veel wild gezien een droom die uitkwam!het was een geweldige reis, veel wild gezien een droom die uitkwam!
Safari Onderwaterwereld Bergen Lekker Eten & Drinken
Review geplaatst op 2017-12-19
7
Mauritius
Saphira was hier 31 May 2016
Tijdens onze honeymoon reis brachten we een bezoekje aan de hoofdstad van Mauritius, Port Louis. De winkels en een kleine mall zijn niet zo bijzonder. Je kunt er veelal goedkope T-shirts kopen van merken die nagemaakt zijn. Le Caudan Waterfront is leuk om een keer geweest te zijn, vanwege de bekende gekleurde parapluus. De straten zijn er niet altijd even schoon. De centrale markt is te druk, waarbij de verkopers je zeker niet met rust laten. De geuren die je doormekaar ruikt van diverse kruiden e.d. zijn niet altijd even aangenaam. We zijn hier dan ook erg snel doorheen gelopen.
Land
  • Gezellige eettentjes aan het water
  • Straten zijn niet schoon
  • Te druk met zowel locals als toeristen
  • Winkels zijn niet bijzonder
Review geplaatst op 2016-09-08
8
Verenigde Staten Hawaii
Saphira was hier 31 Aug 2009
De tocht naar boven is goed te doen. Tussendoor kun je stoppen om te genieten van het mooie uitzicht. Op de top is er een plateau waar je uitzicht hebt over de kustlijn van Honolulu en er prachtige foto's kunt maken. Wanneer er ook andere toeristen zijn, kunnen ze soms in de weg staan of moet je wachten tot ze weg gaan.
Regio
  • Mooi uitzicht
  • Er zijn ook andere toeristen
Review geplaatst op 2016-08-25
9
Mauritius
Saphira was hier 31 May 2016
Mauritius is een perfecte honeymoon bestemming, waarbij je zowel heerlijk kunt luieren als actief kunt zijn. De verschillende parelwitte strandjes zijn werkelijk prachtig, ook kun je er goed snorkelen. Tevens zijn de locals erg vriendelijk en is de natuur er prachtig! Zelf een auto huren of met de taxi het eiland verkennen is een aanrader, aangezien je al binnen anderhalf uur van noord naar zuid rijdt en zoveel moois onderweg kunt tegenkomen. Het land heeft vele Indiase invloeden, waarbij je in elk dorpje diverse tempeltjes tegenkomt.
Land
  • Parelwitte stranden
  • Er is genoeg te doen
  • Aardige bevolking
  • Markten zijn te druk
  • Het koraal is beschadigd door toerisme
  • Veel zwerfkatten en honden
Review geplaatst op 2016-08-25

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

05-08-2022 Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

EINDE COMMUNITY EN FOTOWEDSTRIJD

05-08-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Maar zoals het ook vaak gaat met het bouwen van nieuwe sites, ontstaat er vaak wat vertraging. We hebben nog steeds geen exacte datum, maar we zullen naar alle waarschijnlijkheid niet vóór oktober offline gaan. Dat geeft ons dan ook genoeg tijd voor één laatste fotowedstrijd om 15 jaar community te vieren! Info volgt binnenkort

EDITIE 112 | De mooiste berggebieden weg van de massa

5-8-2022 Columbus Travel editie 112 is nu verkrijgbaar! Deze editie staat in het teken van de mooiste berggebieden. Van de onbekende parels van de Alpen tot de ongebaande paden van de Andes. Tijdens een roadtrip langs de Canadese westkust betreden we een wereld waarin mens en woestenij samengaan, met diepe fjorden en bossen die ouder zijn dan de westerse beschaving. Ook ontdekken we de Faeröer, een vulkanische archipel die ook wel ‘Europa’s best bewaarde geheim’ wordt genoemd. Daarnaast presenteren we de Harz, een bosrijk middelgebergte in Duitsland, als het ideale alternatief voor bekendere berggebieden in de buurt. Plus: in een speciale total guide bewijzen we dat Dubai méér is dan wolkenkrabbers en mega malls. Ingewijden delen hun favoriete tips op het gebied van architectuur, cultuur, natuur en gastronomie.  Bekijk de editie hier >

COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


16-07-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

WEEK 31 | COMMUNITY-TOPPERS


Vissers tijdens zonsondergang. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: Vissters tijdens zonsondergang door Antwan
2. Review: n.v.t.
3. Communitylid van de week: Esthers
4. Nieuwkomer: Marlous1310

Doe mee aan onze wedstrijden

WEDSTRIJD: WIN EEN CAMPERWEEKENDJE MET JE VRIENDEN!

Ontdek een weekend lang Nederland met ons Columbusje, een huurcamper van Goboony. We regelen ook een mooie camperplaats voor jou en je gezin of vrienden. De winnaar krijgt tevens fantastische fietsaccessoires van ORTLIEB thuisgestuurd!  Lees hier meer over de wedstrijd en doe mee >


WIN EEN VAKANTIE NAAR DUBAI TER WAARDE VAN € 2500
Zie jij een trip naar de nieuwste must-sees van Dubai wel zitten? Doe mee met onze online kennisquiz en maak kans op twee vliegtickets naar de stad én een Airbnb-voucher van € 1.000. Doe nu mee >


 

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik