Male

Een van de kleinste hoofdsteden van de wereld is Malé. In deze stad kan je oude moskeeën, paleisjes en theehuizen bezoeken. Het is leuk om in de middag naar de vismarkt te gaan waar de lokale vissers hun vangst komen brengen, en daarna een lekkere traditionele maaltijd met vis te nemen.

Informatie over Male

Beste foto's & tips van Male

'516276' door speedy '516276' door speedy

MaledivenMale

MaledivenMale

Malediven islamitisch

speedy

Bijna alle inwoners van de Malediven zijn moslim. Andere religieuze overtuigingen worden niet getolereerd. De regering staat een strikte vorm van islam voor en controleert bij de bevolking vaak de zuiverheid ervan. Inwoners die het islamitische geloof vaarwel zeggen, overtreden de wet en worden door de familie en de overheid onder extreme druk gezet. Zo is het hebben van een Bijbel al een reden om iemand op te sluiten. Het gevolg is dat veel niet-moslims op den duur het land verlaten.

'205027' door jrensen '205027' door jrensen

MaledivenMale

MaledivenMale

Black Tip Reef Shark

jrensen

Op het strand van Male hoef je niet verder dan 'kniediepte' het water in te lopen om deze kleine haaien te zien 'jagen'.

'437936' door ontheroad '437936' door ontheroad

MaledivenMale

MaledivenMale

Tonijn slachten

ontheroad

De vismarkt in Male is heel levendig, er wordt volop vis verhandeld en verkocht. Voor de vissen zelf is het niet zo levendig, ter plekke worden de grootste tonijnen geslacht.

Laat kaart zien