Sandokan

profiel Sandokan

Naam

Gwen Melaer

Reviews

0

Foto's & tips

15

Blogs

0

Lid sinds

08 June 2009

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Fav. land

Costa Rica

Fav. stad

Barcelona

Over mij

Ik ben een bijzonder vrolijke dame, mijn open karakter zorgt er voor dat ik snel op spontane wijze contact leg met mijn medemens. Ik ben nieuwsgierig van aard en heb dan ook de neiging "van het pad te dwalen", waardoor ik regelmatig in vreemde situaties terechtkom, wat dan gelukkig meestal avontuurlijk goed afloopt. Ik had een oude minolta camera, waar ik mijn meeste reisfoto's mee maakte maar kreeg zoveel positieve reacties dat ik mezelf een betere camera heb geschonken.

Mijn Motto

'Zie het land door de ogen van de bewoners, leef even in hun voetsporen en voel je thuis!'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Model

Nikon

Overige

AF 50mm lens en AF-D 18-35 mm lens, UV- Filter

Laat een reactie achter

7 reactie(s) bij "Sandokan"

 • profile image comment
  Door Bowral• geplaatst op 09 Jun 2009 | 17:26:30

  Ach Gwen, als je leuke en mooie foto's (en tips) blijft plaatsen, wordt de respons alleen maar nog groter. En kijk vooral ook eens bij je 'collega's'. Daarvan valt in ieder geval voor mij nog veel te leren! Ben erg benieuwd naar je Brazilië foto's!

  Veel plezier op de site!

  Paul

  Bericht aangepast op 11:47:14
 • profile image comment
  Door Sandokan• geplaatst op 08 Jun 2009 | 10:59:19

  Dank voor je reactie, ik ben waarschijnlijk iets te enthousiast aan de slag gegaan...ik vind het heerlijk om de verhalen, tips en foto's van de reporters te lezen...
  Gwen

  Bericht aangepast op 11:45:46
 • profile image comment
  Door Pkoelewijn• geplaatst op 08 Jun 2009 | 10:50:18

  Hallo Gwen,
  Hartelijk welkom op de site. Ik hoop dat je zult genieten van het kijken en bekeken worden.
  Ik sluit me bij Gerwin aan: plaats er niet teveel achter elkaar, want dan kunnen je medereisreporters het niet goed bijhouden.
  Een tip: geplaatste foto's kun je nog verwijderen als ze nog niet beoordeeld zijn. Klik dan op het rode kruisje onder de foto op je eigen homepage.
  Hartelijke groet, Nel

  Bericht aangepast op 21:15:48
 • profile image comment
  Door Marjan• geplaatst op 08 Jun 2009 | 10:23:38

  Hoi Gwen,

  welkom op deze site! Je bent al lekker foto's aan het plaatsen en dat ziet er goed uit. Toch even een tip, als je verspreid over de dag een foto plaatst dan krijgen je foto's vaak meer aandacht.
  Heel veel plezier op de site en geniet van alle mooie foto's en tips.

  groeten Gerwin (en Marjan)

  Bericht aangepast op 21:15:38
 • profile image comment
  Door FOTOREDACTIE• geplaatst op 07 Feb 2011 | 15:55:58

  Beste Gwen,

  In je laatste blog hebben we de link onderaan geplaatst. Dit doen we omdat het in eerste instantie draait om de blog en daarna om de link.

  Mocht je vragen hebben, mag je altijd mailen naar reisreporter@columbusmagazine.nl.
  Veel plezier nog op de site!

  Hartelijke groet,

  Het Reisreporter Team

  Bericht aangepast op 03:14:18
 • profile image comment
  Door PaulHoo• geplaatst op 04 Feb 2011 | 13:26:23

  Hoi Gwen, leuk dat je naar mijn interesse vraagt! Ben pas een jaar of 5 was verdere reizen aan het maken, enerzijds omdat mijn vriendin dit al gewend was, anderzijds omdat ik mij steeds meer voor fotografie ging interesseren. Moeilijk om mijn favoriete bestemming aan te geven. Safari in Tanzania waarbij we onder meer leeuwen hebben gezien was natuurlijk fantastisch maar ook de ongereptheid van en afwisseling in het landschap van Bolivia heeft me getrokken. Huskytocht in Finland was ook een fantastische ervaring maar ook de helicoptertocht over de Grand Canyon afgelopen september was een hele ervaring en het zien van beren in Sequoia N.P.....het moge duidelijk zijn dat ik niet echt kan kiezen! Ik zie dat jij Costa Rica als favoriet hebt. Ik ben er nog niet geweest, wel foto's van vrienden gezien, staat ook nog op mijn wensenlijstje! Wat zijn je plannen voor dit jaar? Groeten en fijn weekend, Paul

  Bericht aangepast op 03:01:45
 • profile image comment
  Door Marjan• geplaatst op 08 Jun 2009 | 11:30:52

  Hoi Gwen,

  maakt niet uit hoor. Dat deden we allemaal. Als je trouwens op iemand wilt reageren, kun je dat op zijn/haar homepage doen door op de naam van diegene te klikken.

  groeten Gerwin

  Bericht aangepast op 15:18:04

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (15)

'183922' door Sandokan '183922' door Sandokan

Costa RicaWestkust Costa Rica

Costa RicaWestkust Costa Rica

Check je schoenen

Sandokan

Check je schoenen en broek op slangen, spinnen en schorpioenen, werd ons door de gids verteld. Hij bleek gelijk te hebben, vlak voor mijn eerste wandeling in de nacht kwam deze Spiderlady, uit mijn schoen gekropen.

'298252' door Sandokan '298252' door Sandokan

ThailandAndaman kust

ThailandAndaman kust

Meneer krab kubistisc

Sandokan

In de vroege ochtendzon komen de krabben op Koh Yao Yai zich verwarmen. Hij is haast hetzelfde vormgegeven als mijn camera en komt voorzichtig dichtbij en kijkt nieuwsgierig in de lens...vreemde zwarte krab zal hij gedacht hebben

'183930' door Sandokan '183930' door Sandokan

Costa RicaPuntarenas

Costa RicaPuntarenas

Sprakeloos

Sandokan

Er mochten 2 vissen gevangen worden (natuurbehoud) die met touw (zonder hengel) werden gevangen. Plots viel de nacht en dat leverde dit mooie plaatje op!

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 02 | Community-toppers

Ontvangstcomité - Dreamer666

Genieten van de zonsondergang. Foto: MarleenvM

1. Topfoto & -tip: Genieten van de zonsondergang door MarleenvM
2. Review: Bilbao, Spanje door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Elleke
4. Nieuwkomer: StefaNiels on the road

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik