Sanderslager

profiel Sanderslager

Naam

Sander Slager

Reviews

0

Foto's & tips

10

Blogs

0

Lid sinds

05 March 2015

Favorieten

Fav. werelddeel

Afrika

Fav. land

Indonesië

Fav. stad

Londen

Over mij

Is na tal van avontuurlijke vakanties neergestreken in Zuid-Afrika om het land en de mensen te leren kennen.

Over mijn camera

Type

Pocket

Merk

Nikon

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (10)

'484838' door Sanderslager '484838' door Sanderslager

IndonesiëJava

IndonesiëJava

Noorderlicht in een..

Sanderslager

Boek een nachtelijke excursie en daal af in de machtige krater van de Ijen-vulkaan. Na een half uur lopen verrast deze machtige berg je met een prachtig schouwspel: 'Blue fire'. Het prachtige blauwe licht, dat nog het meest doet denken aan het Noorderlicht, ontstaat door de uitstoot van zwaveldampen. Loop verder naar beneden en je begrijpt waarom de gids een tas vol gasmaskers heeft meegebracht. Bij de eerste zonnestralen kleurt het landschap langzaam steeds geler en waan je je op de maan. Mijnwerkers lopen af en aan met kilo's en kilo's zwavelsteen, vers uit de bergwand gehakt. Ze vullen manden met 85 kilo aan geel steen en sjouwen dit op hun schouder over hetzelfde steile bergpad. Na weging levert een dag werken hen omgerekend 12 euro op. Veel oog voor het blauwe licht zullen zij waarschijnlijk niet meer hebben.

'486833' door Sanderslager '486833' door Sanderslager

IndonesiëJava

IndonesiëJava

De Borobudur verdwijn

Sanderslager

Voor de mooiste foto's moet je soms vroeg opstaan. Zoals dit beeld van de Borobudur tempel. Om 3:00 uur 's ochtends per motor vertrokken naar het uitkijkpunt op Menoreh Hill voor een bijzonder cadeautje van de natuur.

'484918' door Sanderslager '484918' door Sanderslager

IndonesiëJava

IndonesiëJava

Zwavelsteen met...uit

Sanderslager

Manden met zwavelsteen wachten tot een mijnwerker hen uit de Ijen-krater tilt. Een klim van ruim een half uur die vaak op slippers of ander slecht schoeisel afgelegd wordt.

Ik ben fan van (7)

Community-updates

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 olumbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

02-09-2021 Het maandthema van augustus - landschappen - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Esthers met je prachtige foto van Mont Saint Michel! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

WEEK 37 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Uitzicht op het Krka nationaal park. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: Uitzicht op het Krka nationaal park door Antwan
2. Review: De Wadden door Ciska van Geer
3. Communitylid van de week: Deerik
4. Nieuwkomer: Gerda Vonk

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN SEPTEMBER: EILANDEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN OVERNACHTING OP DE WADDEN

Wat is het Wad voor jou? Deel je foto’s en video's van je favoriete plekken, wandelingen, dieren, (vakantie)huisjes, restaurants en andere parels in het Waddengebied. Elke maand geven we een Natuurhuisje op de Wadden cadeau aan de beste inzending. Doe mee >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik