SaarBrink

profiel SaarBrink

Naam

Sara Brink

Reviews

0

Foto's & tips

4

Blogs

0

Lid sinds

08 July 2018

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Nepal

Fav. stad

Havana

Mijn Motto

'Wat elke reis onvergetelijk maakt zijn voor mij de mensen. Ik ben gefascineerd door hoe mensen overal ter wereld hun dagelijks leven inrichten en leven volgens de normen en tradities in hun cultuur. Daar maak ik dan ook het liefst foto’s van.'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D3100

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (4)

'923030' door SaarBrink '923030' door SaarBrink

NepalAnnapurna

NepalAnnapurna

Zonsopkomst in de...H

SaarBrink

Zelden heb ik zo’n mooie hike gemaakt. Nepal heeft zo’n betoverend landschap met overal rijstvelden en op de achtergrond die prachtige Himalaya. De hele reis had ik me al verheugd op een hike door het Annapurna gebergte en langs afgelegen dorpjes. Toen ik wegens voedselvergiftiging een week in het ziekenhuis belandde was ik bang dat ik niet meer sterk genoeg was om de bergen in te gaan. Uiteindelijk hebben we toch nog een lichte hike van een paar dagen kunnen maken. De zonsopkomst was elke keer weer schitterend. Je moet er wel wat voor over hebben om zo vroeg op te staan maar dat was het deze keer bij Australian Camp meer dan waard! Zo zie je dat je ook zonder een wekenlange trekking kunt genieten van de mooie Himalayas.

'885417' door SaarBrink '885417' door SaarBrink

CubaHavana

CubaHavana

Ontdek Havana en vlie

SaarBrink

Meestal probeer ik grote steden op mijn reizen zoveel mogelijk te vermijden. De drukte, de krioelende mensen, de chaos, het verkeer, na 1 dag houd ik het meestal wel voorgezien. Havana was voor mij compleet anders. Ik kon dagen slenteren door de prachtige kleurrijke oude straatjes waar het hele leven zich buiten afspeelde. Kinderen spelen met oude flessendoppen, er klinken Spaanse salsa hitjes, ouderen roken een sigaartje en overal rijden die prachtige ouderwetse auto’s. En de drukte viel me enorm mee zolang je niet op alle toeristische atracties afgaat. Door gewoon rond te wandelen proef je de echte warme sfeer van Havana. Maar houd je van 24/7 per dag WiFi, grote shoppingmalls, McDonalds en netjes opgeruimde en geasfalteerde straten? Dan zou ik toch kiezen voor een andere bestemming.

'883344' door SaarBrink '883344' door SaarBrink

IndiaAgra

IndiaAgra

Agra is meer dan...al

SaarBrink

Natuurlijk kwamen wij naar Agra om de prachtige Taj Mahal te bekijken. Nog volledig onder de indruk van dit mooiste gebouw wat ik ooit gezien heb huurden wij de volgende dag fietsen om agra verder te verkennen. We hadden nooit kunnen bedenken dat nog geen honderd meter naast een van de toeristische plekken op aarde een compleet ander leven zich afspeelde. We fietsten over het prachtige heuvelachtige platteland waar enthousiaste kinderen op ons af kwamen rennen om ons te begroeten. Niet om ons toeristische souvenirs te verkopen maar om een stukje met ons mee te rennen over het platteland en lol te maken. We waren blijkbaar een vrij zeldzame verschijning, twee verdwaalde blonde toeristen op een fiets over het platteland. Er waren kleine boerderijtjes, buffels, geiten, kippen en vrouwen in prachtige traditionele kleding die op het land werkten. Ondanks de hobbelige weg en de hitte hebben we een prachtige tocht gemaakt. Hier maak je kennis met het echte India op het platteland.

Ik ben fan van (1)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (1)

'51276' door Johanensing@icloud.com '51276' door Johanensing@icloud.com

Kenia

Kenia

The Thinker

Johanensing@icloud.com

In Amboseli heb ik een groot aantal Masai mannen en vouwen gefotografeerd, dit is mijn favoriet....

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier