Ronnevinkx

profiel Ronnevinkx

Naam

Ronne Vinkx

Reviews

0

Foto's & tips

13

Blogs

0

Lid sinds

30 April 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Zuid Amerika

Over mij

Designer, developer, photographer, traveler, cyclist, runner

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

Nikon D7100

Overige

Nikkor lenzen: 10-24, 10.5 fisheye, 18-55, 50, 55-300, 70-200 f2.8, 105 macro, 2.0x converter

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (13)

'432416' door Ronnevinkx '432416' door Ronnevinkx

LibanonBeiroet

LibanonBeiroet

Beiroet

Ronnevinkx

Beiroet, een fantastische stad vol met open, warme en tolerante mensen. In het kader van een concert van de Red Hot Chili Peppers maakte ik een weektrip naar deze plaats, waarbij het 's avonds rondstruinen nabij de Corniche boulevard een terugkerende bezigheid was.

'433978' door Ronnevinkx '433978' door Ronnevinkx

ArgentiniëGlaciares

ArgentiniëGlaciares

Laguna Torre

Ronnevinkx

Laguna Torre, het eindpunt van weer een wandeltocht vanuit El Chaltén, Patagonië. Deze tocht is voor iedereen prima te doen en biedt zoals wel vaker in Patagonië voor elk wat wils: vogels, rivieren, (kleine) beklimmingen, rotsen, bossen, open velden en tot slot heerlijk koud bergwater uit Laguna Torre. We hadden geen geluk met de wolk die pal tegen de Cerro Torre aan bleef hangen, maar dat mocht de pret niet drukken.

'432409' door Ronnevinkx '432409' door Ronnevinkx

ArgentiniëGlaciares

ArgentiniëGlaciares

Monte FitzRoy

Ronnevinkx

De foto is gemaakt bij Laguna Capri, waar je een goed uitzicht hebt op de Monte FitzRoy. Een paar dagen van tevoren was ik hier 's middags en was het licht knoerhard. Ik besloot deze ochtend vroeg op te staan om zo te profiteren van het licht bij zonsopgang. Na 50 min. stevig doorwandelen vanuit El Chalten kwam ik aan bij het meer en was de Monte FitzRoy gelukkig duidelijk te zien. Ik heb een grijsfilter gebruikt om het water "glad" te maken.

Ik ben fan van (16)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (16)

'457226' door Jan10e '457226' door Jan10e

Zuid-AfrikaWest Kaap

Zuid-AfrikaWest Kaap

Dwergkameleon

Jan10e

Om precies te zijn de Kaapse Dwergkameleon. Is maar 15 cm lang incl. zijn staart. De tong rolt echter twee keer zijn lichaamslengte uit zijn bek als er een prooi gespot is. Komt alleen in de buurt van Kaapstad voor. Ik was hier in Durbanville. Zeg maar een buitenwijk van Kaapstad. Het stadje heeft behalve het lokale museum met wisselende exposities een luxe koffieshop met heerlijke taarten en chocolade en in de boekenwinkel kun je gesigneerde boeken kopen van Deon Meyer (o.a. 13 uur, 7 dagen en Duivelspiek). Bovendien ligt het midden in de wijnregio en komen er bekende wijnen vandaan. Op zondag ergens lunchen en van de omgeving genieten. Een perfect dagje in de Kaap...

'454123' door Ellentimmerhuis '454123' door Ellentimmerhuis

Maleisië

Maleisië

Jungle in Borneo

Ellentimmerhuis

We liepen een trail in de jungle van Borneo. Het was super warm en er waren hier en daar wat bloedzuigers die ons lastig vielen maar we genoten volop van de prachtige natuur. 1000 tinten groen in de jungle van Borneo!

'453748' door Neretslok '453748' door Neretslok

EcuadorQuito

EcuadorQuito

Quito

Neretslok

Quito, de hoofdstad van Ecuador, ligt tussen twee Andesbergruggen in. De stad is dan ook vrij smal (enkele kilometers), maar wel heel langgerekt (40 km). Op de foto het uitzicht over een deel van de stad, vanaf de heuvel Panecillo (met het Mariabeeld).

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier