Rita1980

profiel Rita1980

Naam

Rita Bongers- van Luttikhuizen

Reviews

0

Foto's & tips

9

Blogs

0

Lid sinds

01 November 2020

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Costa Rica

Fav. stad

Barcelona en Austin

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Nikon

Model

D3200

Laat een reactie achter

6 reactie(s) bij "Rita1980"

 • profile image comment
  Door Dianadm• geplaatst op 23 Dec 2020 | 15:15:25

  Hoi Rita, leuk dat je zo enthousiast foto's aan het uploaden bent, het is hier alleen gebruikelijk om niet meer dan 2 à 3 foto's per dag te plaatsen. Zo krijgen je foto's de aandacht die ze verdienen en krijgen foto's van anderen ook de kans om bekeken te worden. Je kunt ze zelf nog verwijderen zolang er geen reacties op zijn (door op het prullenbakje te drukken). Later plaatsen kan en mag natuurlijk altijd. Veel succes! Diana

  Bericht aangepast op 18:21:25
 • profile image comment
  Door TravelGoom• geplaatst op 07 Nov 2020 | 18:24:25

  Welkom Rita!

 • profile image comment
  Door CDahlkamp• geplaatst op 07 Nov 2020 | 16:26:40

  Hoi Rita welkom op de website en van harte met je eretitel

 • profile image comment
  Door Corriedewinter• geplaatst op 06 Nov 2020 | 19:07:50

  Van harte gefeliciteerd met je titel Rita!

 • profile image comment
  Door Agrotewal• geplaatst op 06 Nov 2020 | 15:34:08

  Hoi Rita, van harte gefeliciteerd met de titel nieuwkomer van de week.

 • profile image comment
  Door REDACTIE• geplaatst op 06 Nov 2020 | 14:32:35

  Beste Rita, super leuk dat je je als Communitylid bij ons hebt aangemeld. Fijn dat je je profiel al iets compleet hebt weten te maken ... Jammer genoeg zien we nog geen reiservaringen er tussen staan, maar hopelijk komt dat in de komende weken nog. De redactie heeft je uitgeroepen tot de Nieuwkomer van de week! Gefeliciteerd. Een fijn weekend gewenst, groeten de redactie.

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (9)

'1123833' door Rita1980 '1123833' door Rita1980

GambiaNorth Bank

GambiaNorth Bank

Kufatumbung Garden

Rita1980

Een bezoek aan Kufatumbung Garden geeft een inkijk in de ontwikkeling van zelfvoorziening in deze regio. Zonnepanelen, irrigatiesystemen en lokale inzet geeft de deze regio de groente die schaars is.

'1123837' door Rita1980 '1123837' door Rita1980

GambiaNorth Bank

GambiaNorth Bank

Aljamdu nursery schoo

Rita1980

Bezoek aan een lokale kleuterschool is een feestje. Kinderen die dansen en zingen. Door het inzamelen van geld via een Nederlandse school kunnen ze hier de juffrouwen hun salaris betalen en door de kinderen naar deze kleuterschool te laten gaan, krijgen ze in ieder geval een maaltijd per dag. De harde werkelijkheid in deze regio's..

'1123848' door Rita1980 '1123848' door Rita1980

ItaliëSicilië

ItaliëSicilië

Tempel Concordia met.

Rita1980

Akragas, Valli dei Templi, een indrukwekkende plek met ruïnes en tempels van 400 voor BC. langs de 3 kilometer lange route kom je verschillende ruïnes tegen, bijna aan het eind vindt je Tempel van Concordia nog bijna intact.

Community updates


REISREPORTER OP DE COVER
14-01-2021 Bij de abonnees is hij inmiddels al op de mat gevallen: de nieuwste editie van Columbus Travel. En misschien herkenden sommigen van jullie het coverbeeld wel: het is de prachtige foto van Antwan, die hij schoot in Myanmar en die eerder al tot topfoto werd uitgeroepen. Antwan, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze foto en natuurlijk met de cover!

OOK IN EDITIE 96:
De vaste rubriek The Best of Columbus Community, met prachtige foto's van JoshuaX, Ellen69 en CDahlkamp. Columbus-editie 96 is verkrijgbaar via onze  webshop.

EEN KLEINE INTRODUCTIE ...
11-01-2021 Nu Saphira hopelijk lekker met de voetjes omhoog zit te genieten van haar verlof, wil ik graag de kans aangrijpen om mezelf even te introduceren bij jullie als tijdelijk vervangster van Saphira. Een aantal van jullie zal me (hopelijk) nog herinneren, want ik heb van 2008 tot 2011 jullie ook mogen helpen bij het wel en wee van de community. Na omzwervingen via o.a. National Geographic en Riksja Travel ben ik terug bij Columbus en zal ik jullie het komende half jaar zoveel mogelijk met raad en daad bijstaan. Heb je vragen, opmerkingen, kritiek of complimenten: mail me gerust! Ik zal m'n best doen je zo snel mogelijk te beantwoorden. Hartelijke groet, Vellah

TERUGBLIKKEN EN VOORUITKIJKEN
30-12-2020 Op de valreep van 2020 wil ik jou graag namens het voltallige Columbus Travel-team hartelijk bedanken voor je enthousiaste deelname aan het mooiste online reizigersplatform van Nederland. Dit jaar was voor ons als gepassioneerde reizigers natuurlijk een bijzonder moeilijke tijd, en het was mooi om te zien dat leden de community bleven gebruiken om elkaar te inspireren en vooruit te kijken. Vooruitkijken blijven we ook vanuit de redactie doen, hoe lastig dit ook is in coronatijd. We willen dan ook graag van de gelegenheid gebruikmaken om je een korte update te geven over de community in 2021. Lees meer >

OPROEP
30-12-2020 Wat was voor jou dé reisbestemming van dit bizarre jaar? Ben je Nederland gaan (her)ontdekken of afgereisd naar bijzondere stukjes Europa, weg van de massa, toen we afgelopen zomer verantwoord de grens over konden? Deel je favoriete reisbestemming van 2020 via deze pagina. Foto’s zijn welkom! De beste vondsten verzamelen we voor een artikel over de beste reisbestemmingen van 2020. Meedoen kan t/m 7 januari 2021.

OOK IN EDITIE 95:
08-12-2020: De vaste rubriek The Best of Columbus Community. Dit keer geven communityleden tips over hoe je je dierenfoto's naar een hoger niveau kunt tillen en worden communityleden Henk Vanetië, Ina Wisse, Miranda Noomen en Jessi van Dijck  in het zonnetje gezet. Columbus-editie is ook verkrijgbaar via onze webshop.

NIEUWE FOTOWEDSTIJD
04-12-2020 In december maak je wederom kans op fantastische prijzen door een mooie foto van jouw favoriete bos of boservaring in te sturen. Wat dacht je van wandelschoenen van Grisport en The North Face, rugzakken van Vaude en Kapten & Son, een winterjas van Regatta en natuurlijk weer een prachtig natuurhuisje in het bos?!  Zo doe je mee >

week 03 | Community-toppers


Le Mont Saint. Michel. Foto: Esthers
1. Topfoto & -tip: Le Mont Saint Michel door Esthers
2. Review: Gelderland, Nederland door Henk Vanetie
3. Communitylid van de week: AGrotewal
4. Nieuwkomer: Carmen Castricum

Doe mee aan onze fotowedstrijden

Deel jouw favoriete bosfoto en laat zelf zien hoe mooi en bijzonder bos is! Wie weet win jij één van de fantastische prijzen. Van weekendjes weg in een natuurhuisje in het bos tot privé-excursies met natuurexperts.  Zo doe je mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik