Renske

8
Spanje
Renske was hier 31 Oct 2017
Madrid is een hele leuke bestemming voor een citytrip, ook in de wintermaanden. Ik was er begin december en dan zijn er tal van leuke kerstmarktjes en de stad is volop versierd met lichtjes en kerstbomen. Ondanks de kou (10 graden overdag, -4 graden 's nachts) is er genoeg te beleven. Het leven speelt zich in de winter minder op straat af, maar er zijn ontzettend veel leuke restaurantjes, barretjes, markten, musea en winkels om je te vermaken. Doordat het ook in de winter nauwelijks regent kan je (bijna) altijd heerlijk door de mooie straten slenteren en af en toe opwarmen met koffie, chocolademelk, wijn of een biertje.
Bergen Reizen Met Kinderen Lekker Eten & Drinken Kunst & Cultuur
  • Heerlijk eten, musea, mooie straten
  • Het centrum is erg druk in het weekend
Review geplaatst op 2017-12-06
7
Indonesië Bali
Renske was hier 31 Aug 2017
Super bestemming om voor het eerst alleen te reizen, maar wel heel erg toeristisch. Voor het authentieke Indonesië moet je niet naar Bali of in ieder geval moet je daarvoor op Bali heel ver zoeken. Doordat er veel toeristen komen zijn er wel veel faciliteiten en kan je er heerlijk eten.
Regio
  • vriendelijke mensen, makkelijk, afwisselend
  • heel toeristisch
Review geplaatst op 2017-10-13
8
Japan
Renske was hier 31 Aug 2012
Japan is een bijzonder land. Hoe druk het op de straten van Tokyo ook is, je hoort vrijwel geen geschreeuw en getoeter op de straten. In de stad en de omgeving is van alles te beleven: van de meest uiteenlopende kledingstijlen tot mysterieuze tempels en geisha's.
Land
  • Mysterieus
  • Contact leggen met de Japanners is lastig
Review geplaatst op 2017-08-31

Community-updates

EDITIE 106 | 28 eens-in-je-leven reiservaringen

25-01-2021 Columbus Travel editie 106 is nu verkrijgbaar! Onze nieuwste editie over reizen die je één keer in je leven wilt maken is uit! Plus: kom oog in oog te staan met de Europese beer in Slovenië, ga net over de grens roadtrippen in België en Duitsland, treed buiten de gebaande paden in Oman en maak kans op een reis naar Spanje en een weekendje weg met een huurcamper! Bekijk de editie hier >

EN DE WINNAARS ZIJN ...

Nu we met twee voeten in 2022 staan, is het tijd om de balans op te maken voor het afgelopen jaar. Jullie deden in groten getale mee aan onze jaarwedstrijd ‘Reizen in tijden van corona’ en we hebben prachtige foto’s voorbij zien komen. Maar wie sleept nou de hoofdprijs in de wacht? En wie wordt er bekroond tot het Communitylid van 2021? De winnaars zijn bekend!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

03-01-2022 Het allerlaatste maandthema - architectuur - bleek enorm populair: wat veel prachtige foto's zijn er langsgekomen! De keuze was nog vrij lastig, maar we zijn eruit en de winnaar is bekend: gefeliciteerd met je prachtfoto van de Kerk van de Heilige Geest in Vilnius, Albert! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier! 

WEEK 03| COMMUNITY-TOPPERS


Salto do Prego. Foto: Canipel
1. Topfoto & -tip: Salto do Prego door Canipel
2. Review: Askja vulkaan, IJsland door Myrthe Levels
3. Communitylid van de week: Graaf
4. Nieuwkomer: Nheuveltravel

Doe mee aan onze fotowedstrijden

MAANDTHEMA: ARCHITECTUUR TIJDENS CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van december is: architectuur. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN REIS NAAR COSTA RICA MET JOUW BUCKETLIST 2022!

Sifnos, Griekenland

Welke bestemmingen staan bovenaan jouw bucketlist voor het komende jaar? Deel jouw verlanglijstje voor 2022 en wie weet word je beloond met een bijzondere reis naar Costa Rica, verzorgd door Columbus en Riksja Travel! Doe mee >

FOTOWEDSTRIJD: WIN DE SAFARIREIS VAN JE LEVEN!

Sifnos, Griekenland

Natuurliefhebbers: grijp je kans! Met je favoriete natuurfoto maak je dit najaar kans op een geheel verzorgde, luxe safarireis voor twee personen naar Greater Amboseli in Kenia. Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik