Reismicrobe

profiel Reismicrobe

Naam

Nies Cools

Reviews

0

Foto's & tips

34

Blogs

5

Lid sinds

19 December 2014

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. land

Thailand

Fav. stad

Kaapstad

Over mij

Ik ben Nies, een 29-jarige rusteloze reisfan gebeten door de reismicrobe. Ik heb een grote drang om veel te weten, te zien, te ervaren. Elke reis is een openbaring. Elke reis is afvinken. Ik combineer mijn twee passies: reizen en schrijven. Ik houd een blog bij over mijn avonturen. Reizen geeft me de vrijheid die ik zoek in het leven!

Mijn Motto

'"It's better to see something once, then to hear about it a thousand time"'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Sony

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (34)

'490308' door Reismicrobe '490308' door Reismicrobe

MexicoChiapas en Tabasco

MexicoChiapas en Tabasco

Bezoek aan...indianen

Reismicrobe

Dit is het dorp San Juan Chamula. Hier leven nog indianen, namelijk afstammelingen van de Maya's. Zij leven hun eigen wetten na, en houden geen rekening met die van de Mexicaanse overheid. Je mag geen foto's nemen van dit volk, enkel een panorama of van ver af zoals ik hier deed. Deze mensen zijn echter uiterst aardig, we hebben er zelf een bezoek mogen brengen aan een spiritueel leider. Een geweldige ervaring!

'498534' door Reismicrobe '498534' door Reismicrobe

IerlandGlendalough 

IerlandGlendalough 

Wicklow Moutains

Reismicrobe

De Wicklow Mountains hebben mij van hun sokken geblazen, nooit gedacht dat ik op amper een uurtje vliegen zoveel pracht zou kunnen aanschouwen. Enorm de moeite!

'459097' door Reismicrobe '459097' door Reismicrobe

ItaliëCampania

ItaliëCampania

Een bomvol strand

Reismicrobe

Toen ik vanop grote hoogte dit beeld zag, moest ik zo lachen! Ik heb er dan maar een foto van genomen. Het kleine strandje in Sorrento is populair en ligt natuurlijk al gauw vol. Deze man gaf de hoop niet op en ging dan maar voor de huisjes zonnen. Het leek wel of hij zich te pletter had neergestort!

Laatste blogs (5)

Bangkok, die lawaaierige flitsende hoofdstad van het land van de glimlach. Wie er al geweest is, weet hoe de stad 'aanvoelt' en is er of VOOR of TEGEN. Dat merkte ik al toen we na Bangkok in Chiang Ma... Lees meer

Community-updates

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

06-10-2021 Het maandthema van september - eilanden - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Deerik met je prachtige liefdesfoto uit Helgoland! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

4-10-2021 Afgelopen dagen zijn er problemen ontstaan bij het tonen van o.a. de foto's op de site. Dit probleem is inmiddels opgelost. Onze excuses dat het zo lang heeft moeten duren. Mocht je nog tegen problemen aan lopen, laat het ons dan gerust weten via communityhost@columbusmagazine.nl.

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 Columbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

WEEK 41 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Are you talking to me? Foto: Dreamer666
1. Topfoto & -tip: Are you talking to me? door Dreamer666
2. Review: Schotland door Saskiahamminga
3. Communitylid van de week: Travelgoom
4. Nieuwkomer: Martine Bocklandt

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN OKTOBER: PORTRETTEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik