Radevries

profiel Radevries

Naam

Rob de Vries

Reviews

0

Foto's & tips

34

Blogs

0

Lid sinds

06 January 2010

Favorieten

Fav. werelddeel

Noord en Midden Amerika

Fav. land

Verenigde Staten

Over mij

Naast fotografie ben ik een enthousiast motorrijder en sportschutter. Ben getrouwd en heb een fantastische vrouw en dochter. Daarnaast houdt ik me graag bezig met radiografische modelbouw en heb tal van andere interesses zoals Egyptische oudheid. Eigenlijk heb ik als zelfstandig ondernemer altijd tijd tekort. De meeste van u kennen dat wel, denk ik.

Mijn Motto

'Proberen zoveel mogelijk te zien. Er zijn zoveel fraaie lokaties in deze wereld. Natuur, steden, landen, en culturen snuiven en vastleggen'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

EOS 400D en Ixus 75

Overige

Canon Lens EFS 18-55 mm Canon Lens Ultrasonic 55-200 mm Canon Speedlite 430EX diverse filters diverse statieven Canon Selphy fotoprinter HP Photosmart 230 en sony handycam

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (34)

'225150' door Radevries '225150' door Radevries

CanadaToronto

CanadaToronto

Niagarra Falls 3

Radevries

Hoe dichterbij je komt hoe hoe imposanter het wordt, kijk wel uit voor je apparatuur, het waternevel komt van alle kanten. De waternevel in het midden is er dan ook permanet, net als de regeboog (zie je helaas niet op deze foto)

'231620' door Radevries '231620' door Radevries

Verenigde StatenFlorida

Verenigde StatenFlorida

Sunset at Florida Key

Radevries

Ja, het blijft een schitterend gezicht, zonsondergang op het zuidpuntje van de Florida Keys. En dat bij zo'n 35 C. Heerlijk, fototoestel in de aanslag en gaan.

'228948' door Radevries '228948' door Radevries

OostenrijkTirol

OostenrijkTirol

Austria in B&W

Radevries

Zoals eerder gezegd, levert Oostenrijk vooral in de winter zeer sfeervolle beelden op. Ik ben altijd een liefhebber geweest van zwar/wit. Hier een foto omgezet naar B&W, sfeer toch?? Dit landschap bevindt zich in Wildschonau, en dan met name Niederau. Oberau en Auffach.

Mijn fans (2)

Ik ben fan van (6)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (38)

'249128' door Reysigers '249128' door Reysigers

NepalPokhara

NepalPokhara

Adembenemend panorama

Reysigers

De subtropische vallei waarin het stadje Pokhara ligt, is uniek in de wereld door het onbelemmerde uitzicht op de bergen van het Himalaya massief die hier ineens zevenduizend meter omhoog schieten en een adembenemend panorama opleveren. In Pokhara heerst een ontspannen sfeer. Het plaatsje ligt aangenaam aan een koel bergmeer waar je heerlijk kunt zwemmen en roeien.

'247408' door Cin '247408' door Cin

NamibiëEtosha

NamibiëEtosha

Erg nieuwsgierig

Cin

Soms heb je gewoon erg veel geluk. Dan sla je een bocht om en ziet een hele kudde oversteken. Deze was erg neiuwgierig en kwam op de wagen afgestapt. We werden goedgekeurd en toen stapte ze ook de bosjes in.

'246952' door Huibster '246952' door Huibster

Gambia

Gambia

Cool guy

Huibster

Deze zeer enthousiaste jongen heeft ons vele mooie plekjes in Gambia laten zien. Wij hadden ons al goed op het land voorbereid maar door met een Gambiaan op stap te gaan krijg je nog veel meer van het land te zien. Echt geweldig!

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier