Primavera31

profiel Primavera31

Naam

Jaap van Lenthe

Reviews

0

Foto's & tips

154

Blogs

0

Lid sinds

10 January 2011

Favorieten

Fav. werelddeel

Azië

Fav. stad

rome,lissabon,san-fransisco,Oran

Mijn Motto

'De wereld zien en beleven. liever nu dan later..'

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

5D Mark II

Overige

....

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (154)

'333170' door Primavera31 '333170' door Primavera31

IndonesiëBali

IndonesiëBali

Sekumpul Watervallen

Primavera31

Sekumpul ligt ten oosten van de stad Singaraja, in een koel gebied temidden van stijle bergwanden. Omdat de bergwanden zo hoog zijn, storten de watervallen van Sekumpul zich van grote hoogte naar beneden .De Git-Git watercalleb zijn groter,hoger maar veel toeristischer.Dat de watervallen van Sekumpul weinig bezoekers trekken komt waarschijnlijk door hun verborgen ligging. wij waren samen met nog een ander stel de enige toeristen op dat moment. Heerlijk genieten dus van rust en een prachtige waterval

'446099' door Primavera31 '446099' door Primavera31

KaapverdiëBoa Vista

KaapverdiëBoa Vista

4x4 Noord tour Boa...

Primavera31

1 van de excursies die je op het eiland Boa Vista kan doen is de Noord tour. Die de naam al aangeeft het noorden van het eiland. Deze kun je met de Quad gaan zien of met een 4x4 Jeep. Het zuiden hebben we met de quad ondernomen en met deze 4x4 Jeep het noorden. Een mooie omgeving om te rijden met af en toe slecht begaanbare wegen. Voor de LandCruiser overigens geen enkel probleem.

'487996' door Primavera31 '487996' door Primavera31

VietnamHanoi

VietnamHanoi

Ngoc Son tempel en Hu

Primavera31

De Ngoc Son-tempel ligt op een eiland in het noordelijk deel van het Hoan Kiem Lake. De 18de-eeuwse tempel is opgedragen aan de geleerde Van Xuong, generaal Tran Hung Dao, die in de 13de eeuw de Mongolen versloeg, en La To, de patroonheilige van de artsen. Het gebouw wordt omringd met water en is heerlijk rustig gelegen, zodat je even kunt bijkomen van alle drukke straten die rond het meer liggen. . Je bereikt het eiland via de knalrode The Huc-brug die hier te zien is.

Mijn fans (1)

Mijn favoriete foto's & tips van anderen (1)

'183336' door Riennavaplus '183336' door Riennavaplus

ChinaGuangxi en Guizhou

ChinaGuangxi en Guizhou

Breathtaking...

Riennavaplus

's Ochtends om 0430 uit de veren om de mooiste hete ballontocht te maken ooit. Wonderbaarlijk genoeg dreven we met de wind mee boven de Yulong rivier tot op zo'n 200 meter van ons hotel,waar we landden... Hadden beiden een beetje zweverig gevoel de rest van de dag--> zo sprookjesachtig een zonsopkomst in het Karstgebergte.

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier