Poetin

profiel Poetin

Naam

Marco Poeth

Reviews

0

Foto's & tips

46

Blogs

0

Lid sinds

21 July 2011

Favorieten

Fav. land

Japan

Fav. stad

Moskou, Tel Aviv, Kyoto, Vilnius

Over mij

Altijd een open oog voor mooie plaatjes met daarbij in het achterhoofd dat fotografie het 'eten en drinken, waarbij het absorberen van aantrekkelijke elementen uit de wereld, een verplaatsing van het goede van buiten naar binnen centraal staat', nooit zal kunnen vervangen (Ruskin)

Mijn Motto

'Beat the crowds! '

Over mijn camera

Type

Spiegelreflex

Merk

Canon

Model

550D

Overige

Panasonic DMC-ZS1 voor in de zak. Nodig na gewapende overval in Santa Cruz (Bolivia) ...

Hoogst gewaardeerde foto’s & tips (46)

'340954' door Poetin '340954' door Poetin

JapanKyoto

JapanKyoto

Memoirs of a geisha

Poetin

In de backstreets van het entertainment district van Kyoto (Gion) hebben we geluk... Hoewel de jonge dame nog geen geisha was maar een maiko (leerling), was het oogcontact met deze uiterst elegante en kwetsbare dame met haar typische paraplu en innemende lach een once- in- a lifetime experience die moeilijk met woorden valt te beschrijven.

'327638' door Poetin '327638' door Poetin

BelizeEilanden

BelizeEilanden

Tobacco Caye sunset

Poetin

Laat het massa toerisme links liggen en kies voor Caye Tobacco! Vanuit Dangriga kun je zo met een klein bootje naar dit piepkleine eilandje dat niet groter is dan een voetbalveld. Hier een paar chillen is te gek! De zonsondergang is ronduit magisch!

'324117' door Poetin '324117' door Poetin

NamibiëKeetmanshoop

NamibiëKeetmanshoop

Kokerbomenwoud in...K

Poetin

's Ochtends net na zonsopkomst is het Kokerbomenwoud bij Keetmanshoop een paradijsje. De berg dassies worden wakker en beginnen met hun schijnbare ochtendhumeur al ruzie te maken met elkaar. Tip: blijf op de camping aldaar! Je hebt het 'bos' 's avond en 's ochtend voor jezelf! Extraatje is dat je mee de cheetahs kunt voeren bij campsite

Mijn fans (1)

Community-updates

NEEM DEEL AAN DE COMMUNITY OP FACEBOOK

01-11-2022 Zoals jullie weten, gaat de community stoppen. Wil jij graag nog in contact blijven met de andere communityleden? Word dan lid van de speciale Facebookgroep, die wordt beheerd door communityleden!

UPDATE: COLUMBUS COMMUNITY GAAT STOPPEN


27-08-2022 Helaas hebben we moeten besluiten dat we de community niet voort gaan zetten. We leggen je graag uit waarom. Lees verder >

Onze wedstrijden

Bekijk onze winacties hier