Pixelfun

9
Groot-Brittannië Schotland
Pixelfun was hier 31 Aug 2017
Schotland is prachtig! Het land geeft je het gevoel dat je aan het andere eind van de wereld bent, terwijl het toch zo dichtbij is. Laat je niet afschrikken door de regen. Ja, het regent vrijwel dagelijks, maar heel vaak krijg je minstens drie seizoenen te zien op één dag. Voor fotografen levert dit prachtig licht op en in combinatie met de veelal ruige natuur kun je hier fraaie foto's maken! De mensen zijn relaxed en het eten is, hoewel beperkte keus, prima. Heerlijke gerookte zalm (echt gerookt, niet ondergedompeld in een goedje met een rooksmaak!), lamsvlees, haggis en natuurlijk black pudding. Probeer het allemaal; het is echt lekker. Voor het echte werk reis je via de Isle of Skye per ferry door naar de Buiten-Hebriden. De wegen zijn nog aangelegd met Europese subsidie, waardoor prima wegdek en makkelijk te rijden. Let wel op als je naar de Hebriden (incl. de Isle of Skye) wilt: boek van tevoren accommodatie. Er is beperkte beschikbaarheid. Op de bonnefooi gaan is wat lastiger.
Regio
  • prachtige natuur
  • goede wegen
  • lekker eten
  • er mag veel
  • beperkte accommodatie op de Hebriden
  • links rijden (als je het niet gewend bent)
Review geplaatst op 2017-09-22
8
Canada
Pixelfun was hier 31 Dec 2016
Prachtige plek, maar wel opgezet voor toeristen. Heeft ook z'n voordelen, want alles is goed geregeld. Halen en terugbrengen voor een activiteit is een mooi voorbeeld. En in januari is het er rustig.
Land
  • prachtige omgeving
  • goed geregeld
  • toeristisch
Review geplaatst op 2017-01-28

Community-updates

EDITIE 103 | 16 LEUKSTE GROENE STEDEN VAN EUROPA

17-09-2021 olumbus Travel editie 103 is uit! Niet alleen vind je hierin de leukste groene steden van Europa, maar ook weer een aantal geweldige communityfoto's van Canipel, Dreamer666, Yvoto-Travel, Ameerakker, Lsteentjes en Bjornsnelders. Gefeliciteerd alle zes!

AND THE WINNER IS ... 

www.columbusmagazine.nl/redirect/wedstrijd

02-09-2021 Het maandthema van augustus - landschappen - is afgesloten en de winnaar is bekend: gefeliciteerd Esthers met je prachtige foto van Mont Saint Michel! Benieuwd naar onze motivatie en naar de nummer 2 en 3? Je vindt het allemaal hier!

WEEK 37 | COMMUNITY-TOPPERS

Dikkopje op de lavendel CREDIT Agrotewal
Uitzicht op het Krka nationaal park. Foto: Antwan
1. Topfoto & -tip: Uitzicht op het Krka nationaal park door Antwan
2. Review: De Wadden door Ciska van Geer
3. Communitylid van de week: Deerik
4. Nieuwkomer: Gerda Vonk

Doe mee aan onze fotowedstrijden

THEMA VAN SEPTEMBER: EILANDEN IN TIJDEN VAN CORONA

Columbus Travel wil graag een tijdsdocument maken om de wereld in tijden van corona vast te leggen en dat willen we doen met behulp van de community. We willen heel graag jullie foto’s zien die reflecteren hoe de wereld er sinds maart 2020 uit is gaan zien. Daarom kunnen jullie elke maand binnen een bepaald thema foto’s uploaden die geschoten zijn tussen 13 maart 2020 en 31 december 2021. Het thema van september is: eilanden. Lees meer over de wedstrijd >

WIN EEN OVERNACHTING OP DE WADDEN

Wat is het Wad voor jou? Deel je foto’s en video's van je favoriete plekken, wandelingen, dieren, (vakantie)huisjes, restaurants en andere parels in het Waddengebied. Elke maand geven we een Natuurhuisje op de Wadden cadeau aan de beste inzending. Doe mee >

DOE DE GRIEKENLAND-QUIZ EN WIN EEN REIS NAAR SIFNOS

Sifnos, Griekenland

Wie verder dan hotspots als Athene, Kreta of Santorini, ontdekt een Griekenland vol onontdekte eilandjes, pure schoonheid en ongerepte natuur. Ben jij een echte Griekenland-kenner? Doe de quiz en win een reis voor twee naar Sifnos, de parel van de Cycladen! Doe mee >

Onze Community-experts

Ben je een reis aan het plannen en heb je inspiratie of handige tips & tricks nodig? Vraag het aan onze Community-experts!

Paul de Roos aka Bowral
Fransje Grisnich aka Sidonius
Corrie de Winter aka Corriedewinter
Sylvia Overkamp aka Silly
Elaine Springford aka Everlasting
Mieke de Haas aka MiekeDeHaas
Hans Moerkens aka JMoerkens
Wies Kerkhof aka WKerkhof
Marc van Kessel aka Marcvankessel
Thijs van den Burg aka ThijsVdenBurg
Erik Joosten aka Deerik